Български > Дискусии

Отношението на помаците към българите и турците

<< < (4/5) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Заралия on October 19, 2012, 17:31 ---
Аз пък януари предпочитам да ме затрупа снега и да муам свинско и винско някъде вкъщи. Ако си в планината, пък е направо вълшебно. Е, ако имаш дърва за печката де :)))))

--- End quote ---

Аз ти говоря за прекрасна природа, където можеш да плуваш в морето а след един час се качваш на планината да сe риеш в сняг както на теб ти се иска. Явно те прихвана Ганёвската завист и забрявяйки че в Мюсулманска махала охлюви не се продават, веднага си превключил на свинска литература. Ми то шило в чувал не стои. ;) :D :D :D

Заралия:
Защо тръгваш да се заяждаш, не знам. Явно толкова ти е възпитанието. Тука обаче си сбъркал адреса

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Заралия on October 19, 2012, 20:46 ---Защо тръгваш да се заяждаш, не знам. Явно толкова ти е възпитанието. Тука обаче си сбъркал адреса

--- End quote ---

Досега не съм, но дано. ;) Исках само да те предопредя да не преязждаш със свинското, но нещо май се засегна.  :o

ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:

--- Quote ---Заралия
Member

Машалла, веднага си харесах няколко девойки. Според мен си изглеждат идеално. Забрадки - мабрадки, много важно, същественото е това отдолу ))))))))))
--- End quote ---

?

--- Quote ---Заралия
Member

Re: Отношението на помаците към българите и турците
« Yanıtla #16 : Bugün, 20:46 »
AlıntıKonuyu Böl

Защо тръгваш да се заяждаш, не знам. Явно толкова ти е възпитанието. Тука обаче си сбъркал адреса
--- End quote ---
?
Napomnqm ti 4e si na adres pomak,eu

Заралия:
Благодаря за напомнянето, не съм забравил. Нищо заядливо не виждам да съм написал аз. Скромната ми ремарка за девойките бе напълно искрена. Що да не ми харесат няколко, не виждам нищо лошо в туй? Някой им е пуснал снимки, просто коментирах. Това няма нищо общо с не много приличните "намеци" за "байганьовска завист", който многоуважаемия съфорумец си позволи да направи. Не си ли съгласен?

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version