Author Topic: Отношения и взаимоотношения между българи и ПОМАЦИ.  (Read 13706 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Проблемът ПОМАК.

Здр Приятели искам да споделя нещо със вас.
А това е имено другияте какво мислят за нас и то добра, добра, без задръшки даже без запитайки.
Неодавна ме интенересуваше въпрос свързан със българската история, а имено—Помаците какво място заимат в българската история. Реших да се включа в някой групи който се занимават и да бистрят точно този въпрос българската история..И за мое очудване незнам по какви пречини една група със името 1000 НЕСЪОТВЕТСТВИЯ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ You are not allowed to view links. Register or Login ме прие за приятел и аз без да губя време им зададох въпроса,- Помаците какво място заимат в българската история. Какви според вас им бяха реякците и отговорите, ще се опитам тук да ги предам изрично за да не нося никаква отговорност за тях.

Владимир Кънчовски Пошегувах се с Ибрахим , бе бай Георги , не се ядосвай ! Сега , когато турците станаха тюрки , които станаха траки , които станаха най-старите обитатели на черноморието , а помаците станаха "етност" , као македоняните , и когато мангалите се превърнаха в "роми" , а с гордост се самонаричат "ромеи" - за какво говорим ... Па то си е връл ташак целата таа работа ! Тоа народ е полудел отдавна и нема лек освен ... Абе заеби ...

Жоро Митрата Владо,знаеш как е ! Този Ибраим говори също като турските мекерета за османска дъга ,всички тия които припознава за пумаци са именно тези за които говори турската пропаганда.Значи от Адана през Родопите,Македония,Босна и ей га на стъпили в Аустриа хаха ,само ,че са тъпички и нема да им се получи!

Владимир Кънчовски ХАХАХАХАХАХАХАХ Е нема такава друга лудост (освен комунистическата може би) ... ХАХАХАХАХА Ибрахиме , търси си здравето бе , човече ! "Както и ирландците ,шотланците и много други дилаекти на английкси език не са един народ така и Помашкият се отличава от българския."???!!! - това е болестно състояние мой човек ! Хахахахахах "диалекти на английския" - врътоглавИя от най-висш порядък ! ... Тия Кумани са прибихте да ги завирате от гъз в гъз (нали за ибрици отвори дума по-горе) , то България на "Кумания" требва да я прекръстим ...

Жоро Митрата Помаци съм виждал преди две години когато се праяха на българи и плюеха по нас за да изпъкнат като свински мъде в рядка кал на един хиспанец който щеше да ги наема !И като го попитах : Ти къв българин си ,ве? той ми се ухили като маймун и ми казва :не ве бате пумак съм ,сиганин!

Владимир Кънчовски ХАХАХАХХАХАХАХ Е НЕМА ДРУГ ТАКЪВ СМЕХ ! ХАХАХАХХАХАХА Човече , бъди какъвто щеш , но почвай шоу и почни с доказа си за шотландците , ирландците и другите "дилаекти на англикския" - пръв фен съм ти !
Ispqr Ispor Лъжнинец,чакай малко,че се обърках!

На едно място твърдиш,че траките станали направо помаци,а на друго,че били богомили?
Владимир Кънчовски ИБРАХИМЧО каза :" Едни от тези народи от които произлизат помаците са печенегите и куманите,които когато българите са били под византийско владичество през 11 и 12 век са били господари на Мизия и Тракия !" В УСТАТЪЧНО БЛАГОНАВРЯ , чак сега разбрах , че като Кнежънин съм "кумано-печенег" !!! Хахахахахах ... сополане , преди да си изьмиеш гъзъ , си измий устата от жълтото и не забравай - ЛЕВАТА РЪКА МИЕ ГЪЗЪ , А ДЕСНАТА ЗАВИРА В УСТАТА ! Не мешай повече кунките и дупките , че виж кви глупости плещиш !!! Хаххахаахах не се сдържам , много смех с тия "по маци" ...

Svetoslav Marinov В голямата си част - чисти българи - със славянска жилка- доброволно приели исляма след 15 век , за да не плащат данъци ш други привилегии в империята.. Произход на името от турското boğmak- бомак -/ Б преминава в П/ удушавам , задушавам , давя - население, на което турската власт е разчитало да подави евентуално въстание на раята , докато пристигне редовата войска .
Жоро Митрата Създаването на етносТ "пумак" с помощ от турската държава и пумашки мисионери е обречена кауза.Ако днес политиците ни са продажни комунета утре ще дойдат българи и няма да ви се отвори парашута да откъснете жива плът от Майка България!
Жоро Митрата Това ,че сте изменили на рода си си е факт.Но 21 век това не е от значение толкова,колкото недъгавите опити да откраднете българска история както се опитват всички българофоби! Щом си срещу българския етнос няма нужда да пишеш сълзливи истории за собственото си битие!

Svetoslav Marinov Жоро , такива са нищожен брой . Като цяло са си много трудолюбива общност, по принцип честни , с отговорност и упоритост към това , което се заемат да правят за да си изкарват хляба. Израстал съм с тях и днес контактувам почти ежедневно с тях, пия с тях / не познавам такъм да н е пие въпреки отраниченията на религията / . Друг е въпроса , че от известно време забелязвам опит от Турция да им се диктува самоопределението, преди това имаше от арабските страни, но това си е с цел изпълнение на плана на полумесеца минаващ през България. По-горе писах моята теза , но те нека да си се определят като каквито искат, не ми пречи . Ако иска някой и за марсиянец да се опредили , стига това да не вреди на сигурността и териториялната цялост на България . За това ,че са загубили своята идентичност и сега я търсят къде ли не, и най-вече заради пропастта между нас и тях, е виновна властта преди с опитите за преименуване / макар че в най-развитата демокрация - Америка , собственото име трябва да е с англоамериканско звучение / и после с отстъплението от това . Отхвърлени от т.нар "български турци " които лично съм чувал да ги наричат и тях " гяури " , отхвърлени и от нас, българите, които ги смятаме за предатели , не е чудно , че търсят идентичност и произход в какви ли не странни според мен теории . Иначе доскоро пазеха морални ценности , които отдавна сме загубили .

Жоро Митрата Да,съгласен съм със Светослав ,че са така в момента,но всеки трябва да се оправя!Ясно е ,че политиците са довели нещата до това ,което е в момента! Със сила и биене по главите ,че са българи без те да го осъзнават е кауза пердута и досега практиката го потвърждава!

Svetoslav Marinov Първо - Добре си дошъл на тази страница . Второ- ве очаквай някой много много да ти отговаря , защото темите , които лансираш , просто не ни интересуват. За себе си всеки от нас е намерил истината , често тя се споделя от много от нас , няма какво повече да ровим , помаци ли сте горани ли сте бошнаци ли сте , чисти славяни ли сте , от 5 век ли сте мусулмани или от 17 век чак. НЕ ни брига от помачени - измъчени ли ви идва името , от турското бомак- задушаваши ,подавящи, от гръцкото ипомахи-конници, или от помакя - определящо български произход по майка . САмо не прекалявай със спама , на някой може да му писне и да ги затърка постовете. Докато не почнеш да ни убеждаваш ,че българите произхождаме от тюрките всичко ще е наред . Не деля хората на етноси, а на хора , стига да не се опитват да цепят България на части и да ни насъскват един срещу друг

Да приятели аз съм ужасен а вие.
Като имате изпредвид че това са само по скромните от тях.
Но благодаря ви приятели българи сами се обрисувахте що за народ сте.

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Със продължение и съжеление....
Но без коментар просто злобата ще ги довърши.
You are not allowed to view links. Register or Login


Жоро Митрата Проблемът на американците е ,че не разбират нашите работи и цитирането на американски разбирачи от турския етнос си е загуба на време.Желанието им е заедно с грецетата да отделят нашите помаци като отделен етнос,да му измислят един език и да се яви на политическата сцена!За тази цел се използват турски организации или по точно религиозни които да им влият и да им изменят исляма който проповядват ! И може би успяват като гледам писанията на разни отворковци!

Aureliano Aureliani Е та нали вече измислиха pomak language

Жоро Митрата Ауреляно ,мого бързо ме изгониха от тая група ,те там се професори и учьони са се събрали и пиратите им свалят нивото ли? хахаха

Aureliano Aureliani Иначе дреме ми на ку*а, че са ме баннали! Писна ми от тъпунгери татаристи! :))))

Жоро Митрата Това са гноми и безродници!Те са ничий имат само на тиквите си будьоновки заковани с пирони! Абе кво да ти кажа трябва от начало да почваме ,щото тея олигофрени не се развиват тъпанджонсове са отсекъде!

Жоро Митрата Тоя мюмюн направил един монтаж като изртрил някои неща ,също така и неговите драсканици и сълзиви педерастки глупости и ги постнал при олигофрените ...остава да извика и оня чивуд тъпия натан да му ги украси с граничари и манафи и картинката се изпълва с ... това са толкова злобни и лицемерни хора ,не хора не това са цигани и се наричат мюсюлмани,верующи и не знам какви още родолюбци,националисти,българи били свирили на гайди по английските пубове и т.н. и т.н. ............. тия са най долна миерда !

Aureliano Aureliani В онази група се подкрепяха и окуражаваха татаристите! Илнур, единия от админите е 10000% татарист! Като казах, че Шаймиев е татарист веднага ми скочи, вероятно и той ме е баннал, макар, че част от другите админи също са съмнителни!

Aureliano Aureliani Чудно ми е теб пък защо са те баннали?

Жоро Митрата Бях много културен ,но разбраха ,че нещата ще загрубеят и без да ги обиждам итози живко някакъв ме изтри.както и аз от тука.Трябва да се разграничим преди да се обединяваме,защото има много мекерета които стоят срещу българите като етнос!

Aureliano Aureliani Много си прав за това! Живко и мен ме заплашваше няколко пъти! Чудно ми е той ли ме е баннал или татариста Илнур! :0

Жоро Митрата Аз участвах преди в един форум където бяха активирали доста така интелегентни хора и явно с рекламна цел и пропагандна ! Там и показах писанията на татарите и турците в други техни форуми и по този начин им лъсват лицемерните писания за родословия с нас ...и естествено изтриха всичко и ме пратиха на майната ми ,щото и аз тях ги пратих ...........и те така ! :)

Жоро Митрата Ми тоя живко е админ в тая група дето се регнах покрай писаниците на ибраима ,написали ,че са българска общност а всъщност проповядват антибългарска пропаганда и то от най злобната ...туркофили,татарофили,русофли и тям подобни плужеци!

Offline bozman

 • Avarage member
 • ***
 • Posts: 52
Да приятели аз съм ужасен а вие.
--- И аз съм ужáсен, но само понякога.


Като имате изпредвид че това са само по скромните от тях.
--- Да останалите са бамбашка. Ами дедите им 1000 години са били главорези, ти какво очакваш !?  ;D От кратуни - картунки.

Но благодаря ви приятели българи сами се обрисувахте що за народ сте.
--- Ти наблягай на "трако-помаците" и благата вяра, остави ги българите, гадно племе са, току виж са побеснели пак и са тръгнали с чети из Родопите . . . 
Наблягай на Корана, бери, нижи тютюн и си гледай кефа.
Аллах е предопределил отдавна, кой да върти ножа и кой да е курбан . . .

Offline bozman

 • Avarage member
 • ***
 • Posts: 52

Ами дедите им 1000 години са били главорези, ти какво очакваш !?
Какви главорези бе, били са роби нали знаеш историята.
--- Нали ти казах, че си обучен от комунисти - това е твоята историея и твоята Кул-ту-ра. Тоест обучена работна машинка, без надежда за просветление. 1000 години Римска войска казах помак, 1000 години !:). И до един всички българи . . . :) Много кофти, един помак няма . . .Заповядайте важното е какво ще намерите да не се повтори Батак.
Имам две години в Босна.
--- Да не си работил като гробар в Сребреница !? :)
Ако се появят чаршафи в българско ще понамина, че сега съм далече, щото пък аз съм по мините, една крачка и бам - топките на върха на трънката:), вдигнал стомната да пие и бам - лицето като тапет на стената. Много ги умея тези работи.

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Много кофти, един помак да няма . . .
Да винаги сме били различни и отделно винаги това е историята ни.

Не всички са мълчали

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Спецшиялно за bozman-а да е жив и здрав и все така да е до нас.

You are not allowed to view links. Register or Login!

Offline bozman

 • Avarage member
 • ***
 • Posts: 52
You are not allowed to view links. Register or Login
Спецшиялно за bozman-а да е жив и здрав и все така да е до нас.

You are not allowed to view links. Register or Login!

Благодаря Ибрахиме, аз съм малко повреден от комунистите и не обичам  фолклорни песни - ни турски, ни македонски, ни български. Ето това са моите предпочитания, упадъчни:
You are not allowed to view links. Register or LoginЕто и още едни прогнили тук ;) - чувал ли си за тях ? :
You are not allowed to view links. Register or Login


Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Не аз а голямите говорят

Камерън: „Моля, не ми давайте за пример българите!“

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline bozman

 • Avarage member
 • ***
 • Posts: 52
Quote
Не аз а голямите говорят

Камерън: „Моля, не ми давайте за пример българите!“

--- Вярно е така каза. Защото ако беше чувал за помаците, щеше да каже, дайте ми за пример онези от българите, дето са обрязани, като евреите. Ама не е чувал, затова и не го каза.

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
дето са обрязани, като евреите.

Не само ТРАКО-ПОМАЦИТЕ и евреите са обрязани а и твоят бог който го показвате по долни гащи
ако го бяхте показали гол щеше да видиш че и той е обрязан ама това не е проблема
проблема е че вашите .ишки не деистват и я докарахте до това.

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Оригинални мнения на г-н Борислав Борисов за нас Помаците във...
You are not allowed to view links. Register or Login

Borislav Georguiev Borisov You are not allowed to view links. Register or Login

Borislav Georguiev Borisov Така е станало, сигурно си плащал - няма начин, но не си се съзползвал от труда си. И сега сте предполагам на нулево културно ниво, който и шебек да дойде с чалма откъдето и да е - когато ми покаже книга и зейвате от учудване. Май повечето сте така -аз цъфнах в онзи сайт - помак.еу. Можеш там да ме намериш :)

Borislav Georguiev Borisov Може да се променят приятел, но докато вие назубкате писанията на челми от Мека и Истамбул, нивото в тази държава пак ще е 100 г. напред. София е един нищо и никакъв мингянски град в момента, има поне 50 по-читави градчета от нея в българско.

Borislav Georguiev Borisov Видях колко се е избистрило - ходи глей там как падат глави от пиратската секира . . . Побързай докато не са ме баннали . .

Borislav Georguiev Borisov Не бе, аз съм bozman.

Borislav Georguiev Borisov Чакам ви в "помак.еу". Съберете се повечко да не губя време :)

Offline bozman

 • Avarage member
 • ***
 • Posts: 52
Не само ТРАКО-ПОМАЦИТЕ и евреите са обрязани а и твоят бог който го показвате по долни гащи
--- Исус Христос не е мой Бог. Моят Бог няма име, той е  "мен в сърцето и душата". Освен това Исус евреина не е с "гащи", а с традиционна наметка.  Това е традиционно облекло за араби, юдеи, римляни и т.н. от тези ширини на света по това време. 


ако го бяхте показали гол щеше да видиш че и той е обрязан ама това не е проблема проблема е че вашите .ишки не деистват и я докарахте до това.
--- Това са нападки срещу християнската религия. Модераторите също ли са на такова мнение, моля, че Исус Христос е по "долни гащи" и че "християнските пишки не действат",  това ли е  основната линия на сайта "помак" плюене срещу християнството ?
Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Това е голата истина, знам че не си вярващ, ама вземи един кръст и го погледни,
Исус Христос как е ,,облечен,, ми кажи, ама едва ли ще го направиш, защото той не е твоят бог.
Бог е в тебе значи ти си бог, отук нататък и това ще пишат в твоята история.

Offline botev

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 643
  • Истинските майни!
Боцмане, губиш си времето! ;)

You are not allowed to view links. Register or Login
Това е голата истина, знам че не си вярващ, ама вземи един кръст и го погледни,
Исус Христос как е ,,облечен,, ми кажи, ама едва ли ще го направиш, защото той не е твоят бог.
Бог е в тебе значи ти си бог, отук нататък и това ще пишат в твоята история.
А ти ако беше чел щеше да знаеш, че е обрязан Йешуа от Галилея. Исус Христос е друго нещо!

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
You are not allowed to view links. Register or Login
Боцмане, губиш си времето!

Абе и аз му казвам същото, да не губите и минута тук.
Нека да си са върне в групата и да си доказва,
1000 НЕСЪОТВЕТСТВИЯ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.
А не тук да ни определя като братя българи.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42