Български > История

Отношения и взаимоотношения между българи и ПОМАЦИ.

<< < (3/3)

ibrahim65:
Оригинални мнения на г-н Борислав Борисов за нас Помаците във...
https://www.facebook.com/groups/235657319889506/253956604726244/?ref=notif&notif_t=group_activity

Borislav Georguiev Borisov https://www.facebook.com/bozman.oz

Borislav Georguiev Borisov Така е станало, сигурно си плащал - няма начин, но не си се съзползвал от труда си. И сега сте предполагам на нулево културно ниво, който и шебек да дойде с чалма откъдето и да е - когато ми покаже книга и зейвате от учудване. Май повечето сте така -аз цъфнах в онзи сайт - помак.еу. Можеш там да ме намериш :)

Borislav Georguiev Borisov Може да се променят приятел, но докато вие назубкате писанията на челми от Мека и Истамбул, нивото в тази държава пак ще е 100 г. напред. София е един нищо и никакъв мингянски град в момента, има поне 50 по-читави градчета от нея в българско.

Borislav Georguiev Borisov Видях колко се е избистрило - ходи глей там как падат глави от пиратската секира . . . Побързай докато не са ме баннали . .

Borislav Georguiev Borisov Не бе, аз съм bozman.

Borislav Georguiev Borisov Чакам ви в "помак.еу". Съберете се повечко да не губя време :)

bozman:
Не само ТРАКО-ПОМАЦИТЕ и евреите са обрязани а и твоят бог който го показвате по долни гащи
--- Исус Христос не е мой Бог. Моят Бог няма име, той е  "мен в сърцето и душата". Освен това Исус евреина не е с "гащи", а с традиционна наметка.  Това е традиционно облекло за араби, юдеи, римляни и т.н. от тези ширини на света по това време. 

ако го бяхте показали гол щеше да видиш че и той е обрязан ама това не е проблема проблема е че вашите .ишки не деистват и я докарахте до това.
--- Това са нападки срещу християнската религия. Модераторите също ли са на такова мнение, моля, че Исус Христос е по "долни гащи" и че "християнските пишки не действат",  това ли е  основната линия на сайта "помак" плюене срещу християнството ?

ibrahim65:
Това е голата истина, знам че не си вярващ, ама вземи един кръст и го погледни,
Исус Христос как е ,,облечен,, ми кажи, ама едва ли ще го направиш, защото той не е твоят бог.
Бог е в тебе значи ти си бог, отук нататък и това ще пишат в твоята история.

botev:
Боцмане, губиш си времето! ;)

--- Quote from: ibrahim65 on October 27, 2012, 00:48 ---Това е голата истина, знам че не си вярващ, ама вземи един кръст и го погледни,
Исус Христос как е ,,облечен,, ми кажи, ама едва ли ще го направиш, защото той не е твоят бог.
Бог е в тебе значи ти си бог, отук нататък и това ще пишат в твоята история.

--- End quote ---
А ти ако беше чел щеше да знаеш, че е обрязан Йешуа от Галилея. Исус Христос е друго нещо!

ibrahim65:

--- Quote from: botev on October 28, 2012, 17:02 ---Боцмане, губиш си времето!

--- End quote ---

Абе и аз му казвам същото, да не губите и минута тук.
Нека да си са върне в групата и да си доказва,
1000 НЕСЪОТВЕТСТВИЯ В БЪЛГАРСКАТА ИСТОРИЯ.
А не тук да ни определя като братя българи.

Navigation

[0] Message Index

[*] Previous page

Go to full version