Author Topic: Опитът за покушение над Ахмед Доган, лидер на Движението за права и свободи  (Read 29821 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline muti6

 • Adviser
 • ****
 • Posts: 927
You are not allowed to view links. Register or Login
С какво- с газов пистолет-5.5 мл. зареден с халосни,звукови патрони-използвани във филмовият бизнес.

[color=navy]Това е пълна постановка!!![/color]


С такъв пистолет и патрони на Доган ще му опърлиш само веждите.  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Поздрави
Е па,що не сложиш твоята умна  кратуна под дулото на пистолета:))Може и нищо да ти нема:)),а и така ще опровергаеш всички  имащи съмнение за тази история!

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
You are not allowed to view links. Register or Login
“Следствен експеримент” по случая “Доган” демонстрира Сашо Диков в ефира на Канал 3. Водещият решил да направи “възстановка” на атентата срещу лидера на ДПС, като гръмне парче пилешко месо от същото разстояние, от което Октай Енимехмедов се опита да застреля политика.

За да провери тезата на МВР, че с газов пистолет Октай не е можел да навреди на Доган, Диков използвал същото оръжие и патрони. Кълката била разстреляна на живо!

Резултатът бил повече от впечатляващ – пилето било превърнато в пихтия, а версията на Цветановите служители – разбита на пух и прах!

“Пистолетът е можел да убие и Доган!”, бил изводът на Диков и на стотиците зрители, наблюдавали аграрния експеримент. Опитът предизвика хиляди коментари в социалната мрежа. Зевзеци пишат, че опитът би се получил по-добре с истински сокол.

You are not allowed to view links. Register or Login
     

      Точно заради това ще гласувам за ДПС И тъй като терориста става герой и почнаха даже и защитници на животни да го защитава защо са го ритали.Ами ако имаше и взрив ??? ::)
    Имаха право да го гръмнат на място, а така и трябваше.Как Ще посяга на лидер на партия ??? >:(

Глупав е самият експеримент!!!

1.Експериментът е направен с пилешко месо от бройлер пълно с вода-самото месо може да се разкъса лесно с ръка.
2.Ако искаха да направят коректно експеримента щях да използвам свинска глава-свинското месо е най близко до човешкото от домашните животни.
3. При сравняване на разстоянието при което Октай стреля с експериментът с пилешкото бутче- отговаря на първият опит,при който няма поражения.

Ето как ги бъзикат от Господарите:

You are not allowed to view links. Register or Login

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
You are not allowed to view links. Register or Login
Е па,що не сложиш твоята умна  кратуна под дулото на пистолета:))Може и нищо да ти нема:)),а и така ще опровергаеш всички  имащи съмнение за тази история!

Познавам оръжията-с това оръжие и при това разстояние-нищо не ми пречи-само може да ми пукне тъпанчетата. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

И сигурно ще ме изнерви,като засече няколко пъти. ;D

100% инсценировка с дефектни патрони.

Ако исках да застрелям Доган с газов пистолет-щях да си купя 9 мм немски револвер за 100 лева-не засича и пораженията от упор са огромни.

С подобен пистолет бе убита ватманка преди няколко години в София.

Поздрави

Offline Svetlina

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1160
 • Опознай родината, за да я обикнеш!
Ох, Боже, толкова приказки заради някакви биячи и пълни боклуци с присъди и то криминални...
Господи, докъде го докараха т.н. държавници. Тъпото е, че в различни степени тази тенденция се проявява навсякъде по света.

А Сашо Диков е типичен представител на оня слой от журналистите, които разбрали-недочули са на всяка манджа мерудия.
Има експерти по оръжията, които би следвало съдът да изслуша, да представят писмена експертиза, но и той трябва да се включи "компетентно".  Смях, смях, смях ...

Жалко за момчето Октай - отиде му живота.

Offline Svetlina

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1160
 • Опознай родината, за да я обикнеш!
You are not allowed to view links. Register or Login
Закачиха свинска глава на вратата на мюфтийство
You are not allowed to view links. Register or Login

Светулке, иди да си риеш в собственното си бунище та ако щеш после го покрий с найлон та да не вони.
Виж какво правят твоите лумпени ксенофоби. Нека всички братя Мюсулмани да разберат в каква държава живеят.
...........
You are not allowed to view links. Register or Login

 А тия, които те представляват - биячите, не са ли от същия джинс, според тебе?
Само че Октай и ти сте  НИКОЙ, а те са народни представители, които ВИ представляват, а може би и да представляват и онези които са закачили свинската глава?

Ама странното е, че мюсюлманите помежду си не се обичате - циганите не обичате, такива като Октай не обичате, май само паричките и лозунгите ви харесват, както се видя на конференцията.
И ако някой не слушка ходжата, ДуПиСе-то, видяхме какво му се случва - съдбата на Октай. Сталинизъм в действие, пък после се сърдите, че от другите религии ви се подиграват и отбягват.

Най-добре всичкия тоя боклук от парламента да го закарат в Швеция да си произведат хората ЕНЕРГИЯ  от него. Може би там ще извлекат доста голямо количество ЕНЕРГИЯ.

Шведската програма за производство на електроенергия от боклук е изключително успешна, но страната се сблъсква с недостиг на отпадъци и обръща поглед за внос от България, Румъния и Италия, информира на сайта си радио KOSU, предаде БТА.

Само 4% от шведския боклук се складира на сметища според шведската агенция за управление на боклука. Заради голямата ефективност на страната да превръща отпадъците в енергия, Швеция започна да внася около 800 000 тона боклук годишно от други страни.

Норвегия сега плаща на Швеция да поема боклука ѝ. Плановете на Швеция са насочени към България, Румъния и Италия като бъдещи износители на боклук.

Тези страни разчитат предимно на сметищата - система, която е изключително неефективна и нещадяща околната среда, коментират шведските медии.

Швеция е водеща в управлението на отпадъци, но е сред малкото такива страни, отбелязва KOSU в информацията, публикувана вчера.

В САЩ, където според американската агенция за опазване на околната среда са изхвърлени 250 милиона тона боклук само през 2010 г., едва 34% са рециклирани. Швеция произвежда електроенергия за около 250 000 домакинства и захранва една пета от системата за централно отопление според данни на шведската агенция за управление на боклука.Offline Marlboro

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 1355
"С какво- с газов пистолет-5.5 мл. зареден с халосни,звукови патрони-използвани във филмовият бизнес."


Rashate, gledam zabatite chovecheta vse ochte si stoqt v mikro kletkite na kompota ti ot poslednite seansi po instytycii  ;D ili otnovo  izgnilite fasylcheta koito gi hvarlqsh kato tcigankite gledachki  sa te zablydili ,che patlaka e 5.5 mm-rov ili valshebnoto kristalno kalbo s malnii i elektro chokove, koito ti podskazvat ne sa poizchisteni ot marzel i mizeriq, a moje bi garajnoto skapotcenno pitie "reza-lozata" te e omotkal ,a Rashate ? ::)

"С такъв пистолет и патрони на Доган ще му опърлиш само веждите."

 Pistoleta e djoben ydoben za kriene boen 9 mm ,ok Rashate i zashto ne si probvash kompota dali strelq samo halosni ili zvykovi patroni. 


You are not allowed to view links. Register or Login
 Samo  zamraznalite mozatci na peshternite haidyti moje da sa s diametar 5.5 mm  Rashate , dali e daden ot nqk'v vatreshen ili e vkaran vatre den ili chasove predi konferentciqta absolutno ne e izklucheno.
 You are not allowed to view links. Register or Login 

 You are not allowed to view links. Register or Login   
Христо Бисеров реагира на „лъжите и инсинуациите", по думите му, които се тиражират от изпълнителната власт. Той реагира остро на тезата на силовия министър Цветан Цветанов, че нападението над Доган е хулиганска проява. Тази теза не е вярна, подчерта Бисеров. Това е опит за политическо убийство, това е поръчков опит за политическо убийство на опозиционен лидер в навечерието на парламентарни избори, каза още Бисеров.    По думите му всеки, който се опитва да опровергае тази теза, става съучастник в тази политическа поръчка. Депутатът от ДПС попита, ако Октай Енимехмедов е искал само да сплаши Сокола, защо няколко пъти презарежда пистолета си, който засече.
Защо той прави самопризнания веднага, че е искал да убие Ахмед Доган и как се стигна до това, че той ги промени, попита Христо Бисеров.
Защо министър Цветанов още преди да излезе експертизата е обявил оръжието за негодно за убийство, продължи с въпросите Бисеров.    Целта на атентата според него е Доган да бъде убит, а ДПС извадено от политическия живот на страната. Когато едно деяние се разследва като хулиганство, никой не търси поръчителя, недоволен е депутатът от ДПС.    Според Бисеров моментът за политическото убийство на Доган е избран нарочно точно преди изборите и то при публично събитие. Другата цел е да бъде убит доклада на Сокола според ДПС където се посочва, че страната ни е управлявана от диктатура, че „един представител на подземния свят е овладял властовата система в България и под формата на герой-спасител налага диктатура".     
 
 You are not allowed to view links. Register or Login
Помолен да даде оценка на действията на делегатите, които нападнаха поваления вече Октай Енимехмедов, Местан отговори, че много от тях са мислили, че с Ахмед Доган се е случило най-лошото. „Ако нападателят беше само с пистолет - е едно, но в него се намериха още два ножа", изтъкна Местан и подчерта, че делегатите са действали вместо органите на реда. „Ако органите на реда бяха там - те нямаше да действат по този начин", добави Местан и изрази увереност, че делегатите на ДПС биха защитили с не по-малка решителност президента или премиера, ако е бил застрашен животът му по същия начин.
Запитан дали делегатите - биячи ще бъдат водачи на листи, както някои предричат Лютви Метан категорично заяви, че това е несериозно и даже не заслужава коментар. Той подчерта, че ДПС има много ясни процедури и критерии за номиниране и подредба на листите.   

 
Vse oshte se namirat i normalno misleshti hora pod Dynava i ,che ne vseki misli kato maloymnite pechterni haidyti v Tyna-Bylgar ) i se vijda po komentarite im ;
 
You are not allowed to view links. Register or Login

1.С писмо е поискана охрана по компетентност с входящи номера до НСО и МВР.

2.Скенери не са отказани от ДПС.Това решават в НСО.
Що 1час и 16 минути няма полицаи за задържане на атентатора при 2000 събрани делегати в НДК.
НСО няма полицейски функции и не е в правомощията им.

3.Че с газово беше утрепан един пред вход в София.

4.Всеки охраняван от НСО/УБО/ в случая Ахмет Доган задължително минава.
на инструктаж и обучение при такива ситуации.
Мога да кажа само едно голямо БРАВО на АХМЕД ДОГАН за реакцията му при този атентат.

5.Никой не знае в първия момент какво е оръжието.Много сте боси с "матриала".
Има и два ножа с автоматично отваряне единия на кръста...другия долу в крачола.
Е тогава.Тъй ли се разхождат на конференции на ГЕРБ..
ТОВА Е ПОКУШЕНИЕ И НЕУСПЯЛ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО.Това е целял тоз идиот.

6.Изненадан беше и това келеме с пищова,щото не очакваше ,че няма да има истрел.
Вижда се на забавен каданс второ презареждане.

7.При такава ситуация обучението е следното...първо с ръка отблъскваш...
второ навеждаш се и с глава се стремиш да удариш в корема нападателя....
трето чрез претъркаляне без да се става максимално се отдръпваш...
за да може охраната да действа с пищови или както имат варианти.

8. Тоз калпак е бил минимум в полезрението на НСБОП или ДАНС щото е бил регистриран.
Всички продавачи и собственици на оръжие макар и газово са или агентура или доверени лица.
задължително го продават срещу лична карта и се вписва в регистър като за това.
и при съмнения/или поставена задача/ се обаждат в службите.

9.Това навежда на мисълта ,че това момче е оставено да действа без да знае,че е под контрол.
и насочван от службите /има си методи/като преди това най-вероятно или ударната игла е изпилена...т.
ако му е продаден ,ако са го очаквали да купи оръжието или са му дадени кофти патрони.
Той го е купил два дена преди и съм сигурен,че не го е тествал.Това келеме не е ходило и в казарма.
Пищова не е засякъл щото са чути звуците на ударно-спусъковия механизъм даже и от гостите от чужбина.
Така се получава при изпилена игла,но тогава не трябва да има вдлъбнатина в капсула на патрона.
Това могат да го кажат вече от БНТЛ/базова научно-техническа лаборатория/ ако им разреши Цецко...
или по-точно ще кажат квото им кажи той да кажат.

10.Извода за мен е че някой е искал просто да се прекрати конференцията и при това да не се избере нов наследник,като са имали в предвид,
че Доган може и да бъде само ранен.Не искам да мисля,че са искали убийство щото тогава сме много зле.От това има полза само ГЕРБ/.
и най -вероятно някои гравитиращи край тях/ за да има наплив на изборите към тях ,щото Доган вече е демонизиран и е удобно на тиквата Бойко.
той да остане като по този начин активира хора да гласуват за ГЕРБ...

11.Що не си направи Бойко в София такова "театърче"ей тъй,че да те харесат после а?
А пробвайте до ухото с такова патронче и такова пищовче.

12. Тоз идиот се отърва с малко бой ,а трябваше да го смачкат.
След някоя година като излезе от затвора/може и да е условно/ако не и преди това ще.
го разкарват по телевизии и дори ще стане герой в някой брадър....май....май.

13.Ако това беше станало с българин политик....например с Бойко.
какво щеше да стане,ако негови привърженици.
и фенове бяха ритали нападателя....дали така щеше да се пише.
срещу ритащите или май щяха доста хора да ги оправдаят.

Те това е етническата омраза която насаждат някои като омаловажават.
този опит за УБИЙСТВО.
било театър...Боже пази България от кратуни!

Haidyta moje da jivee bez hrana tcql mesetc , moje da jivee  bez voda dni i noshti, moje da jivee  bez vazdyh nqkolko minyti, haidyta daje moje da jivee i bez mozak tcql jivot.!!!

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
You are not allowed to view links. Register or Login
"С какво- с газов пистолет-5.5 мл. зареден с халосни,звукови патрони-използвани във филмовият бизнес."


Rashate, gledam zabatite chovecheta vse ochte si stoqt v mikro kletkite na kompota ti ot poslednite seansi po instytycii  ;D ili otnovo  izgnilite fasylcheta koito gi hvarlqsh kato tcigankite gledachki  sa te zablydili ,che patlaka e 5.5 mm-rov ili valshebnoto kristalno kalbo s malnii i elektro chokove, koito ti podskazvat ne sa poizchisteni ot marzel i mizeriq, a moje bi garajnoto skapotcenno pitie "reza-lozata" te e omotkal ,a Rashate ? ::)

"С такъв пистолет и патрони на Доган ще му опърлиш само веждите."

 Pistoleta e djoben ydoben za kriene boen 9 mm ,ok Rashate i zashto ne si probvash kompota dali strelq samo halosni ili zvykovi patroni. 


You are not allowed to view links. Register or Login
 Samo  zamraznalite mozatci na peshternite haidyti moje da sa s diametar 5.5 mm  Rashate , dali e daden ot nqk'v vatreshen ili e vkaran vatre den ili chasove predi konferentciqta absolutno ne e izklucheno.
 You are not allowed to view links. Register or Login 

 You are not allowed to view links. Register or Login   
Христо Бисеров реагира на „лъжите и инсинуациите", по думите му, които се тиражират от изпълнителната власт. Той реагира остро на тезата на силовия министър Цветан Цветанов, че нападението над Доган е хулиганска проява. Тази теза не е вярна, подчерта Бисеров. Това е опит за политическо убийство, това е поръчков опит за политическо убийство на опозиционен лидер в навечерието на парламентарни избори, каза още Бисеров.    По думите му всеки, който се опитва да опровергае тази теза, става съучастник в тази политическа поръчка. Депутатът от ДПС попита, ако Октай Енимехмедов е искал само да сплаши Сокола, защо няколко пъти презарежда пистолета си, който засече.
Защо той прави самопризнания веднага, че е искал да убие Ахмед Доган и как се стигна до това, че той ги промени, попита Христо Бисеров.
Защо министър Цветанов още преди да излезе експертизата е обявил оръжието за негодно за убийство, продължи с въпросите Бисеров.    Целта на атентата според него е Доган да бъде убит, а ДПС извадено от политическия живот на страната. Когато едно деяние се разследва като хулиганство, никой не търси поръчителя, недоволен е депутатът от ДПС.    Според Бисеров моментът за политическото убийство на Доган е избран нарочно точно преди изборите и то при публично събитие. Другата цел е да бъде убит доклада на Сокола според ДПС където се посочва, че страната ни е управлявана от диктатура, че „един представител на подземния свят е овладял властовата система в България и под формата на герой-спасител налага диктатура".     
 
 You are not allowed to view links. Register or Login
Помолен да даде оценка на действията на делегатите, които нападнаха поваления вече Октай Енимехмедов, Местан отговори, че много от тях са мислили, че с Ахмед Доган се е случило най-лошото. „Ако нападателят беше само с пистолет - е едно, но в него се намериха още два ножа", изтъкна Местан и подчерта, че делегатите са действали вместо органите на реда. „Ако органите на реда бяха там - те нямаше да действат по този начин", добави Местан и изрази увереност, че делегатите на ДПС биха защитили с не по-малка решителност президента или премиера, ако е бил застрашен животът му по същия начин.
Запитан дали делегатите - биячи ще бъдат водачи на листи, както някои предричат Лютви Метан категорично заяви, че това е несериозно и даже не заслужава коментар. Той подчерта, че ДПС има много ясни процедури и критерии за номиниране и подредба на листите.   

 
Vse oshte se namirat i normalno misleshti hora pod Dynava i ,che ne vseki misli kato maloymnite pechterni haidyti v Tyna-Bylgar ) i se vijda po komentarite im ;
 
You are not allowed to view links. Register or Login

1.С писмо е поискана охрана по компетентност с входящи номера до НСО и МВР.

2.Скенери не са отказани от ДПС.Това решават в НСО.
Що 1час и 16 минути няма полицаи за задържане на атентатора при 2000 събрани делегати в НДК.
НСО няма полицейски функции и не е в правомощията им.

3.Че с газово беше утрепан един пред вход в София.

4.Всеки охраняван от НСО/УБО/ в случая Ахмет Доган задължително минава.
на инструктаж и обучение при такива ситуации.
Мога да кажа само едно голямо БРАВО на АХМЕД ДОГАН за реакцията му при този атентат.

5.Никой не знае в първия момент какво е оръжието.Много сте боси с "матриала".
Има и два ножа с автоматично отваряне единия на кръста...другия долу в крачола.
Е тогава.Тъй ли се разхождат на конференции на ГЕРБ..
ТОВА Е ПОКУШЕНИЕ И НЕУСПЯЛ ОПИТ ЗА УБИЙСТВО.Това е целял тоз идиот.

6.Изненадан беше и това келеме с пищова,щото не очакваше ,че няма да има истрел.
Вижда се на забавен каданс второ презареждане.

7.При такава ситуация обучението е следното...първо с ръка отблъскваш...
второ навеждаш се и с глава се стремиш да удариш в корема нападателя....
трето чрез претъркаляне без да се става максимално се отдръпваш...
за да може охраната да действа с пищови или както имат варианти.

8. Тоз калпак е бил минимум в полезрението на НСБОП или ДАНС щото е бил регистриран.
Всички продавачи и собственици на оръжие макар и газово са или агентура или доверени лица.
задължително го продават срещу лична карта и се вписва в регистър като за това.
и при съмнения/или поставена задача/ се обаждат в службите.

9.Това навежда на мисълта ,че това момче е оставено да действа без да знае,че е под контрол.
и насочван от службите /има си методи/като преди това най-вероятно или ударната игла е изпилена...т.
ако му е продаден ,ако са го очаквали да купи оръжието или са му дадени кофти патрони.
Той го е купил два дена преди и съм сигурен,че не го е тествал.Това келеме не е ходило и в казарма.
Пищова не е засякъл щото са чути звуците на ударно-спусъковия механизъм даже и от гостите от чужбина.
Така се получава при изпилена игла,но тогава не трябва да има вдлъбнатина в капсула на патрона.
Това могат да го кажат вече от БНТЛ/базова научно-техническа лаборатория/ ако им разреши Цецко...
или по-точно ще кажат квото им кажи той да кажат.

10.Извода за мен е че някой е искал просто да се прекрати конференцията и при това да не се избере нов наследник,като са имали в предвид,
че Доган може и да бъде само ранен.Не искам да мисля,че са искали убийство щото тогава сме много зле.От това има полза само ГЕРБ/.
и най -вероятно някои гравитиращи край тях/ за да има наплив на изборите към тях ,щото Доган вече е демонизиран и е удобно на тиквата Бойко.
той да остане като по този начин активира хора да гласуват за ГЕРБ...

11.Що не си направи Бойко в София такова "театърче"ей тъй,че да те харесат после а?
А пробвайте до ухото с такова патронче и такова пищовче.

12. Тоз идиот се отърва с малко бой ,а трябваше да го смачкат.
След някоя година като излезе от затвора/може и да е условно/ако не и преди това ще.
го разкарват по телевизии и дори ще стане герой в някой брадър....май....май.

13.Ако това беше станало с българин политик....например с Бойко.
какво щеше да стане,ако негови привърженици.
и фенове бяха ритали нападателя....дали така щеше да се пише.
срещу ритащите или май щяха доста хора да ги оправдаят.

Те това е етническата омраза която насаждат някои като омаловажават.
този опит за УБИЙСТВО.
било театър...Боже пази България от кратуни!

Haidyta moje da jivee bez hrana tcql mesetc , moje da jivee  bez voda dni i noshti, moje da jivee  bez vazdyh nqkolko minyti, haidyta daje moje da jivee i bez mozak tcql jivot.!!!


Прав си за оръжието- 9 мм е -самата марка не ми е позната- все пак залагам на качеството ;D и ако си купувам оръжие(пистолет) е немско или израелско-особено газовото.

Пак стоя зад думите си,че ако искаха да направят нещо на Доган или щяха да си вземат боен пистолет на черно или газов с добро качество и усилен заряд на патрона.

И за инсценировката съм сигурен-само,че точно от кои е замислена-не мога да кажа-може да си е работа на ДПС,може и да е на ГЕРБ или АТАКА

Партиите печелят от нея-ДПС втвърдяват електората си-"с опита за убийство" ,а ГЕРБ и АТАКА с реакцията на делегатите и съмнителността на самият случай

Поздрави


Offline С.Стефанов

 • Avarage member
 • ***
 • Posts: 81
 • Gender: Male
        Hadj,Нашите хора се връзват и гласуват за ДПС защото нямат друга алтернатива.Нямаме си нашенско.Гласуват защото няма на кого да разчитат.На Бойко ли?На Станишев ли?На Каракачанов ли?Мисля,мисля и не мога да измисля.На тези парламентарни избори няма да гласувам.Не виждам за кого.Не вярвам и на Миглена Кунева. Една птичка пролет не прави.
        Родопчанино, много ми е интересно за кого искаш да гласува бедния и неук турчин?И как ще го убедиш? Защото при последното правителство живота в България стана джендем.Който и да дойде на власт, се тая мизерия.Дано извънземните не се забавят много.

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
You are not allowed to view links. Register or Login
“Следствен експеримент” по случая “Доган” демонстрира Сашо Диков в ефира на Канал 3. Водещият решил да направи “възстановка” на атентата срещу лидера на ДПС, като гръмне парче пилешко месо от същото разстояние, от което Октай Енимехмедов се опита да застреля политика.

За да провери тезата на МВР, че с газов пистолет Октай не е можел да навреди на Доган, Диков използвал същото оръжие и патрони. Кълката била разстреляна на живо!

Резултатът бил повече от впечатляващ – пилето било превърнато в пихтия, а версията на Цветановите служители – разбита на пух и прах!

“Пистолетът е можел да убие и Доган!”, бил изводът на Диков и на стотиците зрители, наблюдавали аграрния експеримент. Опитът предизвика хиляди коментари в социалната мрежа. Зевзеци пишат, че опитът би се получил по-добре с истински сокол.

You are not allowed to view links. Register or Login
     

      Точно заради това ще гласувам за ДПС И тъй като терориста става герой и почнаха даже и защитници на животни да го защитава защо са го ритали.Ами ако имаше и взрив ??? ::)
    Имаха право да го гръмнат на място, а така и трябваше.Как Ще посяга на лидер на партия ??? >:(
И свинската глава провали тезата на Сашо Диков!


Пет пъти се наложи да бъде гърмяно, но пак не можа да се докаже умисъл за убийство в нападението над Доган

Сашо Диков опита и чрез стрелба по свинска глава, но отново не успя напълно да докаже тезата си, че Октай Енимехмедов е искал да убие Ахмед Доган.

Журналистът от Канал 3 преди дни направи експеримент с пиле, но специалистите го отхвърлиха опита като достоверен, защото месото е било замразявано. Вчера Диков пробва стрелба по свинска глава. Животното беше заклано часове по-рано прасе, но резултатите отново са спорни. За експеримента беше използван газов пистолет Ekol Volga. Октай използва същото оръжие в нападението си над вече бившия лидер на ДПС Ахмед Доган.

От МВР са категорични, че няма да повдигат обвинение за опит за убийство. Според експерти Енимехмедов нямало как да убие Доган. Диков обаче беше на противоположното мнение. Според журналиста, ако пистолетът не беше засякъл, изходът за Доган щеше да фатален.
По време на експеримента със свинската глава беше гърмяно от пет места. Главата беше пробита, когато се стреляше от упор зад ухото и при натискане на спусъка в слепоочието. И в двата „успешни” опита обаче, имаше разминаване с положението, в което бургазлията постави пистолета при нападението по време на конференцията .

Останалите три опита – от 30 см, от 5 см и от упор в челото само опърлиха кожата на убитото животно.


Автор: Надежда Димитрова

You are not allowed to view links. Register or Login

Тук се вижда ,че пистолета не засича-чува се удара на ударника по гилзата-т.е. или патрона е дефектен или ударникът е изпилен,за да не може да възпламени капзата.

А разярените депутати-турци ругаят на български ?!

Т.е. аз ако съм турчин и съм афектиран от случката ще "псувам" ама на майчин,а не държавният език за пред медиите. ;D

You are not allowed to view links. Register or Login
 ;D ;D ;D

Offline Rasate

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 2173
 • Gender: Male
 • Българите носят произходът си- в своето име.
Поздрав за всички симпатизанти на ДПС


You are not allowed to view links. Register or Login

Offline daczo

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 524
 ;D Приятели,само от свой пример за газовото оръжие.След 90 год.имах газов револвер 9 мм.При една проба на барабана си гръмнах в коляното,окало 10 см.Почуствах само топъл удар,като от компресор.Патрона беше газов и по-лашото беше с газа.Със слепи патрони съм стрелял в казармата (серия с калашника )в дърво и нито следа.С такава играчка,само кютек ще си изкараш.

Offline С.Стефанов

 • Avarage member
 • ***
 • Posts: 81
 • Gender: Male
               Ако разбирахте и от друго,освен от оръжие щяхте да бъдете голяма работа.Как всички специалисти по оръжие се теслемиха в този сайт.Тревожно.

Offline daczo

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 524
Отговора е лесен.На Доган нищо лошо,нямаше да стане дори да гръмнал.Другото дъно на тази игра търсете сами.Една голяма патардия за нищо.Каквито политици такива и замаховци.Нищо кадърно няма. ;D

Offline daczo

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 524
Ще има с какво да се смеят в Европа.Балканските субекти показаха,своята некадърност и животински инстикти.С какво са по-добри от билата Югославия.В своята ярост са готови да убиват-падналите.Никаква човещина.Бабаити в кустюми.Кой европейчик ще седни с такива на една маса.Само деморализиран политик.

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42