Български > Bестник

Опитът за покушение над Ахмед Доган, лидер на Движението за права и свободи

<< < (2/16) > >>

Marlboro:

--- Quote from: skoti3 on January 19, 2013, 21:09 ---
Добре измислено и то преди избори.

п.с. Сега като излезе всичко наяве, трябва да се спре с спекулацията, че е имало опит за убийство или атентат. Просто или Доган е скалъпил тази сцена или просто младежа е искал да добие популярност.  Но се чудя няма ли някой да потърси отговорност на онези талибани ( меко казано), постъпката им беше такава. 20 човека ритат по един, събличат го, слушам думи " убий го"- явно те са за затвора сега. 

--- End quote ---

Kato izleze vsichko naqve togava komentiraite i kritikyvaite bre haidyti-peshterni, nali trqbva da si pokajete smeseniq chingene-balkanski mantalitet.

eto q istinata : 8)

"истинският поръчител на това покушение е анти-ДПС агресията в българското общество и постоянното сатанизиране на партията и лидера й. "

skoti3:
Suleyman.45 - аз не съм сложил този етикет на всички, най-малко на теб или на мюсюлманите в България. Говоря за биячите - тяхната постъпка беше такава. Нито съм тръгнал да обиждам всички, нито нищо. Говоря за биячите и грозната гледка и само това. Има кой да бие, а не те. Това, което казвам не е етническо внушение, а да не говорим, че за етнически неща започна да говори Местан. Колкото до Доган не знам, може и той да не знае, може да е направено от хора на ДПС, може и просто самият младеж да иска популярност, но е факт, че с такова оръжие без патрони това не е нито "атентат" нито "опит за убийство".

Марлборо не мисля да ти отговарям, защото доста от нещата излязоха наяве, и хайде без обиди. И най-вече относно оръжието. А това кой го е поръчал ще се разбере, за сега има версии, но ако е партия противник щеше да беше с боен пистолет, няма смисъл да се правят такива циркове и друго нормално Местан да каже, че това т.н. покушение е от Анти ДПС агресия ( то между другото, когато го е казал това все още не е било ясно какво е оръжието). И хайде без да се обвиняват тук християните, защото чух и това.

Hadj:
    Това което се случи на трибуната едва ли нормален гражданин на България одобрява.Както
   действието на нападателя така и действията на разярените делегати които го линчуваха.
  Със заиграване с угодната за политиците тема "етническо напрежение" в случая просто няма
  почва.Наблюдавайки конференцията аз се питам, дали главния мюфтия трябва да присъства на
  такива мероприятия.Нали уж религиозните водачи са непартийно ангажирани,това присъствие
  не поражда ли съмнение за зависимостта на  религиозното ни водачество от една партия?

Svetlina:

--- Quote from: Mariana on January 19, 2013, 16:09 ---Мъж опpя пистолет до главата на Доган

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=5453711

Видео от инцидента -

http://youtu.be/Zyib7brml9Y

--- End quote ---

Опити за вдигане на самочувствието на ДПС и на Доган в частност.

Предизборни циркаджилъци - вместо пускане на слухове ( както си му беше реда досега).

Svetlina:

Ужас - Юнал Лютвиев колко целенасочено се приближи отзад до вече проснатия по очи "атентатор" само, за да го изрита няколко пъти яростно, а след това се оттегли успокоен. Цяла зала срещу един вече обезоръжен човек и бой, бой, бой...
Нямат нужда от охрана и полиция в ДПС, владеят похватите прекрасно.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version