Български > Bестник
Опитът за покушение над Ахмед Доган, лидер на Движението за права и свободи
Rasate:
--- Quote from: Marlboro on February 07, 2013, 06:10 ---Ako haidytite s omeshena xindy-ariiska "tciganska" krav ne razbirat ot otkradnatite sakrateni bykvi ot Kopskata azbyka i izmisleniq Djibrish ezik ot Vizantiiskite bratq moje i na drygi ezitci da se prevede po gorniq post.!
Parliament condemns the assassination attempt against Ahmed Dogan :o
Parlamento Ahmet Doğana karşı suikast girişimini kınadı :o
--- End quote ---
Език на който говори цяла Източна Европа.
Езикът на Симеон е единственият припознат като първоизточник на всички "славянски" езици- т.е. най-старият славянски език.
Според Скандинавските източници-български Форд постове е имало до Балтийско море и самата Скандинавия- т.н. Готланд.
Кирилицата не е копие на коптицата, а на гръцката азбука.Създадена е в България от учениците на Константин,които не са били в никога в Египет,а в Централна Европа.
От друга страна Кирилицата има редица буквени символи,които са специфични и са заети донякъде от Глаголицата.
Коптицата също е копие на гръцката азбука,има няколко буквени символа повече,но е доста по бедна от Кирилицата.И за накрая графологичните прилики между Коптицата И Кирилицата се дължат на еднаквият първоизточник(Гърчицата) и развитието на графологичното майсторство в манастирите.
Никой не знае как се е изписвала първоначално Кирилицата,а проследяват нейното развитие след Симеон,по времето на цар Петър.
Поздрави
Родопчанин:
--- Quote from: Marlboro on February 07, 2013, 06:10 ---Ako haidytite s omeshena xindy-ariiska "tciganska" krav ne razbirat ot otkradnatite sakrateni bykvi ot Kopskata azbyka i izmisleniq Djibrish ezik ot Vizantiiskite bratq moje i na drygi ezitci da se prevede po gorniq post.!
Parliament condemns the assassination attempt against Ahmed Dogan :o
Parlamento Ahmet Doğana karşı suikast girişimini kınadı :o
--- End quote ---
Изтекоха ми очите да чета 4-те реда , които си се опитал да напишеш на "Скито -тюркски " ;D Взе ми си избери вече някой език и пиши правилно, че нищо не разбираме или си измисли "марсиянски" и пиши на него 8)
Subeyi Kurt:
Moje da se polzva dolniya konvertor koyto prevryshta latinicata na kopska ;)
Alıntı yapılan: Marlboro - Dün, 06:10
Ако хайдутите с омешена инду-арийска "циганска" кръв не разбират от откраднатите съкратени букви от Копската азбука и измисления Джибриш език от Византииските братя, може и на дрuги езици да се преведе по-горния пост.!
http://2cyr.com/
Родопчанин:
Вие сега и език ли ще ни мислите ? Вие турците на какъв език говорите , че не се сещам ?
botev:
8)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version