Author Topic: Опитът за покушение над Ахмед Доган, лидер на Движението за права и свободи  (Read 29824 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Seiko

 • Global moderator
 • ****
 • Posts: 847
 • Gender: Male

Опитът за покушение отваря врати на ЧУДОВИЩНА МИЛИЦИОНЕРЩИНА преди изборите!


Понеже всички говорите за “атентата” и всички се гмуркате на най-плиткото. Искам да ви насоча мислите в друга посока. Първо на всички е ясно, че покушението беше постановка. Ако някой искаше да убие Доган – мисля, че има как това да се случи. Второ – ако беше постановка на ДПС, не сте ли се замисляли, че най-провокативно би било “стрелецът” да не е етнически турчин, а етнически българин? Т.е. “Ето – те са против нас”. Трето – първата реакция, политическа реакция, беше на РЗС. Щом видя становище от РЗС, веднага разчитам мислите на ББ.

Та… РЗС твърдят, че това е постановка на самия Доган. Т.е. от обществото се изисква да мисли, че това е дело на Доган. Четвърто – ако стрелецът имаше истинско намерение да убива лидера на ДПС, всички видяхме, че щеше да успее. КЪДЕ Е Е НСО?

Не знам колко са гардовете на Доган, но са поне 4, по сметки на колеги. Двама от тях са били в потстъпите зад сцената. Къде са другите двама? Тази разстановка се прави от НСО, не от партията. Т.е. някой техен ръководител им е казал къде да бъдат. Като им е казал къде да бъдат, означава ли, че по този малоумен начин се пази един от петимата най-охранявани хора в държавата (по признания на Коджейков).

Още – електоратът на ДПС не виждам как може да се умножи, те имат твърда маса, която гласува за тях. С подобен “атентат” те няма как да станат от 7 на 14%. Има как обаче гласуващите за “Атака” да потърсят алтернатива на националистическия си вот. Преди за Волен гласуваха около 10%, бедни, малообразовани хора. За такава група е изключително важно сиромахомилството. Образът на Волен бе развенчан усърдно като човек от народа. По всички медии стана известно за виното от 2-3 хиляди, което пие и почивките му в Париж. Този електорат се отврати от него. Останаха му 3-4%. Останалите 6% няма да идат при Костов, нито при Сергей, който бе в коалиция с ДПС. Могат да отидат само при ГЕРБ или при Яне. Или при друга удобна формацията. Т.е. като стане ясно, че този атентат е вид цирк, с помощта на медиите и усилените мантри на властта – обществото веднага се хваща за сърцето и търси оръжие срещу ДПС. И ще го намери.

Още нещо – опитът за покушение отваря врати на ЧУДОВИЩНА МИЛИЦИОНЕРЩИНА преди изборите. Извинението на МВР ще бъде “имахме политически атентат, ние се грижим за сигурността”. Не на последно място – последните новини за “личен мотив” на нападателя, нпълно освобождават МВР и прокуратурата от детайлно разследване. “Ето, ние намерихме писмо – всичко е кристално ясно, този е имал личен мотив срещу Доган” – ще бъде обобщението.

И какво се случва – ДПС понася само пасиви от обществената реакция, обществото се нахъсва срещу ДПС, понеже и власт и медии са ангажирани да обясняват за фарса, но без да влизат в дълбочина. Дискутира се на дълго и на широко публичният линч на нападателя. да, той беше потресаващ. Ако не бяха Местан и Бисеров, този човек можеше да е пребит до смърт.

Но тук пак е въпросът – КЪДЕ Е НСО????? Защото само НСО може да предотврати линчуването на тълпата. А тълпата реагира така – никой не може да ме убеди, че не е изчислена и тази реакция.

И накрая какво излиза – властите МВР и НСО свършват работата си бързо, разкриват личен мотив и не се занимават повече, медиите тръбят, че това е фарс, Яне допълва версията, че това е фарс, организиран от ДПС. Всички теми се подменят, забравяме за Дюни, Иракли референдум. Идват избори- полицейщината е оправдана, някой щипва 6-7 процента националистически вот. Погледнахте ли от тази гледна точка?

Полина Паунова


Polina Paunova

Offline skoti3

 • Forum fan
 • *****
 • Posts: 565
То ДПС някои неща сами си ги направиха де. ТО не беше, че този акт бил етническо противопоставяне. То не беше, че имало опит за покушение ( при положение, че с газов пистолет това няма как да стане). Автогола, който си би ДПС беше това, че едва не убиха ОКТАЙ, за това хората и дори голяма част от турците се настроиха против ДПС, защото все пак биха човек от турски произход. Та хайде без глупости някои изкараха Окрай Еминмехмедов, че е едва ли не от Атака. Версиите са две или ДПС са го направили или Октай е искал да го сплаши, ако е искал да го убие щял е да го срита на бързо.

Offline ibrahim65

 • Moderator
 • *****
 • Posts: 3000
 • Gender: Male
Америка се превива от смях от видеото с покушението над Доган

You are not allowed to view links. Register or Login

You are not allowed to view links. Register or Login!

 

Sitemap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42