Български > Дискусии
Османската Империя. - Ottoman Empire!
Svetlina:
--- Quote from: Subeyi Kurt on January 11, 2014, 18:02 ---Когато се правят исторически анализи трябва да съпоставяме явленията и да имаме впредвид реалността в епохата на събитията.... Погледни само каква ксенофобия гази България. Направи съпоставка и ще разбереш че българите за 40 години се самоизклаха; първо фашистите изклаха 50.000 комуняги и после още 50.000 от другата страна. Покажи къде е имало такова клане в Империята.
Когато ви отърва турците клали в Ббатак, а когато не ви отърва помаците ужким били българи. Значи пак българите са се самоизклали, така ли? :) С този ваш ксенофобски манталитет може само да усилите мизерита си.
--- End quote ---
Субигиев, вместо да преписваш отнякъде си (и то неверни данни...), вземи прочети поне един учебник по българска история за 9-10- ти клас, прочети и западноевропейска история. Ще ти бъде много полезно, повярвай ми.
Натрупал си някакви думи, които даже не са свързани с изтърканата ти любима ГРАМОФОННА ПЛОЧА "Османска империя", а нищо не знаеш за нея, както се вижда от писанията ти, вероятно и с исляма си така.
Ограмотявай се, друже, работи върху себе си, вместо да висиш тука и да преписваш ту от википедия на турски език, ту от тази на английски... и то несвързано.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on January 12, 2014, 12:45 ---Субигиев, вместо да преписваш отнякъде си (и то неверни данни...), вземи прочети поне един учебник по българска история за 9-10- ти клас, прочети и западноевропейска история. Ще ти бъде много полезно, повярвай ми.
Натрупал си някакви думи, които даже не са свързани с изтърканата ти любима ГРАМОФОННА ПЛОЧА "Османска империя", а нищо не знаеш за нея,
--- End quote ---
Ето долу последния ми коментар, на когото вместо да се изкажеш си предпочела както винаги празнословие от рода д ъра бъра. Кое му е преписаното не разбирам. Не падай толкова низко :)
----------------------------------------------
Когато се правят исторически анализи трябва да съпоставяме явленията и да имаме впредвид реалността в епохата на събитията. През 16 век Русия действа по принципа '' Нет Булгар, нет проблем'' и подлага на невиждан сеч и погром мало и голяма от булгарите. В 10 век руснакат Светослав навлиза в територията на Дунавска България, ограбва я, избива масово, на кол са набучени повече от 30.000 българи. Сега руснаците са братушки а турците душмани. Погледни само каква ксенофобия гази България. Направи съпоставка и ще разбереш че българите за 40 години се самоизклаха; първо фашистите изклаха 50.000 комуняги и после още 50.000 от другата страна. Покажи къде е имало такова клане в Империята.
Когато ви отърва турците клали в Ббатак, а когато не ви отърва помаците ужким били българи. Значи пак българите са се самоизклали, така ли? :) С този ваш ксенофобски манталитет може само да усилите мизерита си.
Svetlina:
В България фашизъм НЕ Е ИМАЛО, затова те съветвам да прочетеш определението за фашизъм на историците и мненията на колкото искаш течения. Освен ако имаш предвид Хан Кубрат под "фашист".
Става въпрос за Киевка Русия - даже не можеш и да преписваш като хората.
Не ме карай да ти вадя списъци с КЛАНЕТА, ИЗНУДВАНИЯ, ОТВЛИЧАНИЯ, продажба на РОБИ, официални ОТВЛИЧАНИЯ - т.н. еничари, които въздигате в култ...
Вие за едни имена пропищяхте света, но забравяте, че падишасите и Кемал Ататюрк са СТОРИЛИ именно това, сменяйки принудително и насилствено вярата и имената на друговерците, които ще си напишеш сам.
И на вас ви сменят имената веднага щом отидете в Турция, и то СЕГА, ама си траете, защото така ви е изгодно по различни причини или пък ТИ си просто с повърхностни знания, съответно си българофоб, арменофоб, славянофоб, арабофоб, циганолюб ...
Всъщност, от бръщолевенията ти се вижда ясно какво ти внушават ислямът, ходжата и турската пропаганда. Продължавай да пишеш!
Къде ми е темата "произходът на турците", която постнах преди няколко дни? Да не сте я изтрили?
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Svetlina on January 12, 2014, 20:24 ---В България фашизъм НЕ Е ИМАЛО, затова те съветвам да прочетеш определението за фашизъм на историците и мненията на колкото искаш течения. Освен ако имаш предвид Хан Кубрат под "фашист".
Става въпрос за Киевка Русия - даже не можеш и да преписваш като хората.
Не ме карай да ти вадя списъци с КЛАНЕТА, ИЗНУДВАНИЯ, ОТВЛИЧАНИЯ, продажба на РОБИ, официални ОТВЛИЧАНИЯ - т.н. еничари, които въздигате в култ...
Вие за едни имена пропищяхте света, но забравяте, че падишасите и Кемал Ататюрк са СТОРИЛИ именно това, сменяйки принудително и насилствено вярата и имената на друговерците, които ще си напишеш сам.
И на вас ви сменят имената веднага щом отидете в Турция, и то СЕГА, ама си траете, защото така ви е изгодно по различни причини или пък ТИ си просто с повърхностни знания, съответно си българофоб, арменофоб, славянофоб, арабофоб, циганолюб ...
Всъщност, от бръщолевенията ти се вижда ясно какво ти внушават ислямът, ходжата и турската пропаганда. Продължавай да пишеш!
Къде ми е темата "произходът на турците", която постнах преди няколко дни? Да не сте я изтрили?
--- End quote ---
Казваш се Светлина, ама изобщо не си просветена на някои теми като фашизам например. Първо фашизма не се научава от историци а от политолози или социолози. Явно че Б.Димитров ти е объркал главата та пишеш смехории тук. Четене му е майката а не бръщолевене. А сега ми отговори на въпроса защо режима на бай ти Тошо не е фашизам. Защото е червен или защото ти си нямаш хал-хабер от политология или социология. Незнаенето не е порок, но да се правиш че знаеш и то без никакво покритие си е голяма неграмотност.
Питаш ме е каде ми е темата, а то ми иде като каде са ми гащите, защото не познавам никой от администрацията на този сайт.
Suleyman.45:
Subeyi,pone tazi hubava veçer ne se opitvay da gi nauçiş na neşto tezi bezrodnitzi,tyah vıobşte ne gi interesuva izstinata po printzip.Te nyama da sa ştaslivi ako ne sa naslednitzi na tri sindjira robi,na iznasileni mayki i klani başti.Tova sa mazohisti i patologiçni lıjtzi.Vij im samo jalkiya fürer pinokio i şte razbereş kakva kultura imat posledovatelite mu.Na po-dobrata çast ot çoveçestvoto,na vsiçki çiito sırtza sa izpılneni s vyara,obiç i proşka pojelavam:Mevld kandili kutlu olsun.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version