Български > Дискусии

Османската Империя. - Ottoman Empire!

<< < (12/25) > >>

Svetlina:
Кажи ти, Сюлеймане вместо да се занимаваш с другите! Освен да повтаряш "Сидеров" в постингите ти не виждам друго мнение.

Даже не се усещате, че сте смешни за всеки външен читател.
Затова сте останали да си пишете на български с латиница.

Suleyman.45:
Denitza li si Svetlana li si za nas nyama nikakvo znaçenie,novmesto da da se davite ot omraza izavist samo zaradi po dabroto zalojeno v nas ot Vsevişniyat Sızdatel rabotete za prevızpitanieto na vaşiya etnos ili nay malkoto zapoçnete da uçite romski ezik.Slepi izabludeni s tozi besen siderovski byas v duşte vi izçezvate kato natziya.Kazvam go zaştoto vi obiçam vjilite na rojbata i na vnutzite mi teçe i bılgarska krıv-jenen sım za bılgarka,koyato za moya radost e nadrasnala sredata si.

Svetlina:

--- Quote from: Subeyi Kurt on January 15, 2014, 14:55 ---Май че нещо друго те притеснява, я си признай. С лични нападки няма да стигнеш до никаде, само се излагаш и толкоз. Дерзай!!!

--- End quote ---

К`ви лични нападки, след като ти се отричаш от миналото на РОДА си без да го проучиш дори!
То по-голямо падение от това няма.
И в рода на мъжа ми има някакви такива "тайни", та затова баща му не иска да проучи откъде произлиза семейното им име, което е известна фамилия в 2-3 европейски страни.

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Svetlina on January 17, 2014, 18:41 ---К`ви лични нападки, след като ти се отричаш от миналото на РОДА си без да го проучиш дори!
То по-голямо падение от това няма.
И в рода на мъжа ми има някакви такива "тайни", та затова баща му не иска да проучи откъде произлиза семейното им име, което е известна фамилия в 2-3 европейски страни.

--- End quote ---

Имам солидни факти за дълбоките корени на  рода си, но ако искаш първо нека да обсъдим рода на съпруга ти. Може да излезем от някаде роднини. Все пак Дуло клан е от рода на Огузите.

Svetlina:
Едва ли ще се окаже, че имате нещо общо. Фамилията на мъжа ми е разпространена в Чехия, Белгия и Франция, а явно, че въпросният роднина е бил наемник, но къде и от кого е бил наеман дори не знам.

В сайта имаше един участник, който се изкара едва ли не рода със Сюлейман Великолепний, тя и Леа Коенова ги разправя някакви велики за рода си, тъй че...силно се съмнявам и в твоите твърдения.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version