Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (215/454) > >>

omega2:
POD    XXXXXXXXX    pi6e   İbrahim  moje  da se  4ustva   pomak        no  detsata  mu  ne  se  4ustvata  kato  takiva       ,  ako  tova   sa  prostotii   to  trqbva  i  tvoite  postingi  Evro pomak  da   spamqt.
--- Quote from: EvroPOMAK on January 07, 2012, 18:30 ---Доколкот се знае "Ибрахим" е един много голям ПОМАК и това, че уважава Турция или друга държава в която са намерили добър прием и закрила хиляди и милиони Помаци от българските гонения през 1878г., през 1912г. и след това, съвсем не означава, че е турчин, потурнак или няква друга подобна тепигьозка констатация на разни шовинисти - човека си защитава правото и достойнството си да бъде ПОМАК и ще бъде, поне тук в Помакия, а не в Мутраландия!!!  :o ??? :)

--- End quote ---

Turas:
Еропомак, какъв ти е критерия за голям помак? Ако напиша нещо от сорта, колкое велика Турция и колко е жалка България ще стана ли и аз велик Помак?

Svetlina:

--- Quote from: EvroPOMAK on January 06, 2012, 22:26 ---Ейй, аййй стига болгаро-шовинистични заяждания и глупости, де - гледайте темата !  :o
Тук - тази ПОМАШКА територия е собственост на ПОМАЦИТЕ, а и който не ги възприема като такива - може да се изнася навън от таз земя по терлици, без да умува много, и без да развива антипомашки теории !!!  >:(
Има ПОМАЦИ, има и ПОМАШКИ ЕЗИК, има и ПОМАШКИ НАРОД, засега има виртуална земя ПОМАКИЯ, а може невгаш да има и реална държавна земя ПОМАКИЯ , а на който не му отърва - да се изнася на бегом!!!  8)  :)
Даже, ако това не му харесва, най-добре е да се оплаче на Мутрите, на Тиквите или на техните Гавази!!!  ;D
Аман, от нацистки тъпотии !!!  ???  :)

"Езикът на любовта", употребяван от журналя като Бенатова започна да се лее на воля и откровено....

Поздравления, Европомак.Голяма работа си - усвоил си "езикът на любовта" на Бенатова и Хафъзов.

Като Ердоган си направо - и той така приказва много убедително за пред своите, а после прави обратното.
--- End quote ---

onegavon:

--- Quote from: Вологез on January 08, 2012, 00:13 ---Еропомак, какъв ти е критерия за голям помак? Ако напиша нещо от сорта, колкое велика Турция и колко е жалка България ще стана ли и аз велик Помак?

--- End quote ---

Направо го размаза ;D ;D ;D.

ibrahim65:
onegavon +  Вологез +  omega2 = здравейте днес имам малко свободно време
и ако искате може да си поговорим за това на кой му е по голям във всяка насока.
omega2 ако продължаваш да се заяждаш със семеиството ми не ми остава друго освен да кажа много поздрави на майка ти.
Вологез задаваш въпроса - какъв ти е критерия за голям помак? Това на какво ти прелича на въпрос ли или....
onegavon - Направо го размаза - затова ли си тук за размазване ли или.... просто нямам думи....
onegavon +  Вологез +  omega2 тук не е място за дискусии а място за  размазване хайде продължавайте.
onegavon +  Вологез влезте във профила на  omega2 за да видите дискусии на висота
http://www.pomak.eu/board/index.php?action=profile;u=2911;area=showposts;start=0
но кой за какво е тук си личи от километри някой за да унижи някой да определи някой да възроди а някой за лични сметки.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version