Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
skoti3:
Не е нормално никъде из България да има такива имена на улици, защото не знам какво е направил Гагарин за България. Но едва ли е това най-голямия проблем на хората- името на улицата. Има проблеми като как да изкарам пари, за да живея или изуча децата си, хората ги интересува това и то всичките.
ibrahim65:
Господа ПОМАЦИ и госпожици ПОМАКИНИ обръщам се към вас с една молба
иска ми се да прославим всичко ПОМАШКО до сега са известни само фолклора
и част от битът ни но има и доста други неща като ПОМАШКАТА кухня например.
Спомням си някой иястия ах ах боб с пъстарма боб гуле баница с прас яица и картофи
Има още ама очаквам и вашето участие и рецепти сигорен съм че имате в изобилие
пък и след време ако са намери спонсор се направи някой фестивал посветено на
ПОМАШКАТА кухня очаквам вашите предложения и мнения.С уважение.
Turas:
--- Quote from: ibrahim65 on January 08, 2012, 19:39 ---Господа ПОМАЦИ и госпожици ПОМАКИНИ обръщам се към вас с една молба
иска ми се да прославим всичко ПОМАШКО до сега са известни само фолклора
и част от битът ни но има и доста други неща като ПОМАШКАТА кухня например.
--- End quote ---
Чудесна идея. Защо не я оформиш в отделна тема?
Subeyi Kurt:
--- Quote from: ibrahim65 on January 08, 2012, 18:36 ---Един въпрос нормално ли е в ПОМАШКИТЕ села и градове
улиците и площадите да имат имена като Юри Гагарин и т.п.
Не е ли по логично живеещите да слагат имената на мястото кадето живеят.
--- End quote ---
Pri demokraciyata e taka Ibrahim Aga. Davash grupova podpiska i mnozinstvoto reshava kakvo da bide imeto na ulicata v koyato jivee.. Kolko myusulmanski imena na ulici ima v pomashkite rayoni. Nyakoy da ni svetne ako moje :)
Turas:
При баш демокрацията улиците нямат имена, а номера! В Ракитово и Костандово имената са от типа, ''Ропотамо'', ''Свобода'', ''Парка''....... Не виждам смисъл, а не е и редно, след като незнаем турски да се слагат турски имена!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version