Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (223/454) > >>

EvroPOMAK:

--- Quote from: skoti3 on January 19, 2012, 20:17 --- Демократичната република Помакия кои територии обхваща :D Иначе до вчера четох как не може да си Помак и да си християнин, а сега нещо ново. Виждам противоречние и в България са българи , а в помакия помаци :D
--- End quote ---
По най-старите карти и тефтери, територията на Република ПОМАКИЯ обхваща някогашните многовековни владени собствени земи на Помаците които са:
- югоизточната и и югозападната част от Македония ;  8)
- източна и югоизточен дял от Албания ;  8)
- северната и североизточната част на Гърция ;  8)
- южната част на Болгария до Филибето и част от 67 км. от магистрала Тракия ;  8)
- северозападната част на Турция и по-малко от половината на Истамбул до средата на двата моста при Босфора, както и 1/2 реална част от подземния тунел под морето - половината като дарение и другата половина като миразь ;
- един малък анклав от Косово ;
- половиният щат Пенсилвания от Америка, като колониално наследство;  8)
- три острова , всеки един от тях по 54 хил.кв.км., 15 хил.кв.км и 27 хил.кв.км. от северните части на Австралийския съюз;  8)
Те, това са почти законните територии, но все пак за да нема сръдни, ше требва още веднаж да се видят картите с точните координатни синури, че за да не вземе отново 100 години след Балканската вражда, да избухене още една нова трета Балканска кавга, зар едно нищо нещо!  ::) :o ;D :D :) ;)

Turas:

--- Quote from: ibrahim65 on January 19, 2012, 18:43 ---

А вие какви сте. А.

--- End quote ---
За теб съм сигурен, че си ИДИОТ! :) :) :)

ibrahim65:
Мерси ти  Вологез жив и здрав
Дано Аллах ти прости и те дари със
разум и дженет защото това заслужаваш.

Има една поговорка
И душманите да ми са живи и здрави за да има кого да псуваме.

Turas:

--- Quote from: ibrahim65 on January 19, 2012, 22:31 --- дженет

--- End quote ---
Това незнам какво е. Може да е нещо хубаво. :)

--- Quote from: ibrahim65 on January 19, 2012, 22:31 ---И душманите да ми са живи и здрави за да има кого да псуваме.

--- End quote ---
Аз не съм ти душманин, щом гледм как да те те спра да се излагаш. ;)Тия цветни текстове показват силно наранената ти душевност, но аз нямам вина за това ти състояние!

skoti3:

--- Quote from: EvroPOMAK on January 19, 2012, 21:40 ---По най-старите карти и тефтери, територията на Република ПОМАКИЯ обхваща някогашните многовековни владени собствени земи на Помаците които са:
- югоизточната и и югозападната част от Македония ;  8)
- източна и югоизточен дял от Албания ;  8)
- северната и североизточната част на Гърция ;  8)
- южната част на Болгария до Филибето и част от 67 км. от магистрала Тракия ;  8)
- северозападната част на Турция и по-малко от половината на Истамбул до средата на двата моста при Босфора, както и 1/2 реална част от подземния тунел под морето - половината като дарение и другата половина като миразь ;
- един малък анклав от Косово ;
- половиният щат Пенсилвания от Америка, като колониално наследство;  8)
- три острова , всеки един от тях по 54 хил.кв.км., 15 хил.кв.км и 27 хил.кв.км. от северните части на Австралийския съюз;  8)
Те, това са почти законните територии, но все пак за да нема сръдни, ше требва още веднаж да се видят картите с точните координатни синури, че за да не вземе отново 100 години след Балканската вражда, да избухене още една нова трета Балканска кавга, зар едно нищо нещо!  ::) :o ;D :D :) ;)

--- End quote ---

Вие с Ибрахим ли сте рисували тези карти :D Забравихте да добавите и малка част от слънчева Испания :D Кой ще е президента и кой премиера или ще бъдете монархия :D

Иначе Вологез позна, Дженета е хубаво нещо, за разлика от Дженема.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version