Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (224/454) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Вологез on January 19, 2012, 22:20 ---За теб съм сигурен, че си ИДИОТ! :) :) :)

--- End quote ---

На някои май им прави чест да ги псуват. ;D Спрете най-после да предизвиквате. Тук сме за общуване и обменяне на мисли.

ibrahim65:
 EvroPOMAK брадчед правя ти чест научил си добре границите.
Само да не те чуе Rasate че и той развявя едни карти като знамена.

EvroPOMAK:

--- Quote from: skoti3 on January 19, 2012, 22:51 ---
Вие с Ибрахим ли сте рисували тези карти :D Забравихте да добавите и малка част от слънчева Испания :D

Кой ще е президента и кой премиера или ще бъдете монархия :D
--- End quote ---

Хубаве подсказано, но не монархия а республика - и за президент може да бъде Ахмед Ага Барутинлията , за премиер-министър да бъде Ахмед Ага Тъмръшлията или некой от техните преки наследници, а за гл.секретар на Джандармерията може да бъде "Skoti" за да усмирява хайманите и пантите нацистите-вулгарни, а за другите ше видемь допълнително - има време !!!  ::) 8) ;D :D :) ;)

beta2:

--- Quote from: EvroPOMAK on January 19, 2012, 21:40 ---По най-старите карти и тефтери, територията на Република ПОМАКИЯ обхваща някогашните многовековни владени собствени земи на Помаците които са:
- югоизточната и и югозападната част от Македония ;  8)
- източна и югоизточен дял от Албания ;  8)
- северната и североизточната част на Гърция ;  8)
- южната част на Болгария до Филибето и част от 67 км. от магистрала Тракия ;  8)
- северозападната част на Турция и по-малко от половината на Истамбул до средата на двата моста при Босфора, както и 1/2 реална част от подземния тунел под морето - половината като дарение и другата половина като миразь ;
- един малък анклав от Косово ;
- половиният щат Пенсилвания от Америка, като колониално наследство;  8)
- три острова , всеки един от тях по 54 хил.кв.км., 15 хил.кв.км и 27 хил.кв.км. от северните части на Австралийския съюз;  8)
Те, това са почти законните територии, но все пак за да нема сръдни, ше требва още веднаж да се видят картите с точните координатни синури, че за да не вземе отново 100 години след Балканската вражда, да избухене още една нова трета Балканска кавга, зар едно нищо нещо!  ::) :o ;D :D :) ;)

--- End quote ---
       Zabravi  i  ostrov  Tambuktu    kakto   i  1/35   ot  sızvezdieto   OMEGA

ibrahim65:
Хей приятели и душмани простете ми но аз съм ПОМАК
да ПОМАК това ми прошепва сърцето и душата ПОМАК
Оставете да се радвам да летя да се покажа да ме видят
нека да летя нека да творя нека да ви обичам дори и вас

Хей приятели и душмани ако не ме видите ще плача
не само аз ще плача и Аллах ще плаче и ще ви накаже
Аз плача толкова силно аз летя толкова високо над всичко
но когато обичам оооох когато обичам обичам всички

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page