Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (230/454) > >>

ibrahim65:
Здравейте на всички.
Защо пиша това и аз не знам действително незнам, дали и ще се получи и това незнам, бих искал да стигна до всички както обичам да казвам, ДА ДОКОСНА ДУШИАТА ВИ, но уви, всеки и един има изградена стена около себе си, защото човек без душа какво е нищо.Но бих искал да ви убесня аз какъв съм в душата си, всъщност вие ме определихте, прост, тъп, неук, смешен и т.н. даже се отвратихте от мен, чуствам се като дърво което го секат за огрев. А аз в душата си съм чист, все едно майка ми ма е къпала, да майките не оставят нито едно мръсно място по нас, ах тези майки, те не са различни, те са майки това е,аз в душата си съм горд, както ме учише баща ми, високо исправен, все едно ще докосна небето, обичам да гледам в далечината, това ме правише уверен, все едно летя, обичам да протягам ръка, защото имах сестра, но когато я нямаше аз пак я протягах хей тъй по навик, може би ще потрябва на някой.Иначе душата ми е малко наранена, ограбена, уплашена, наранена защото не е намерила място в нито една история, защото е била винаги чужда, ограбена защото и отнеха  думите като АЗ и СЪМ, уплашена защото отнеха както миналото така и бъдещето.Какво да и кажа сега на мойта душа обичай кого душманите ли, защо, сражавай се с кого с душманите ли та те са толкова много, ще ти стигнатли силите душо моя. Моята душа е ПОМАШКА мисля че това и стига.

Шали:

--- Quote from: ibrahim65 on January 30, 2012, 23:20 ---А това от един ПОМАК
...

--- End quote ---
Ибрахим, видно е, че имаш слабост към тази дума и винаги е с главни букви, но...ако това, което публикуваш е лично творчество, то освен, че някой си е помак е редно да го обявиш с личните му имена.
Мое си мнение, не те ангажирам с него. Не ми харесва обезличаването на хората по такъв (или какъвто и да е друг) начин.

ibrahim65:
Шали мерси че ме оцени но не ме подценяваи толкова
иначе сега си забелязах две правописни грешки
не на тази свят а този трябва да е ама ще свикна

Шали:

--- Quote from: ibrahim65 on January 31, 2012, 12:32 ---Шали мерси че ме оцени но не ме подценяваи толкова
иначе сега си забелязах две правописни грешки
не на тази свят а този трябва да е ама ще свикна

--- End quote ---
Защо да те подценявам? Нещо не можем да се разберем. Ти ли си авторът? Оставам с впечатление, че един човек, написал поезия, ти я изпраща, за да я публикуваш от твоя профил. В такъв случай, той като автор заслужава да не е безименен, защото има права върху личното си творчество, нали така? Ако стиховете за твои плодове, ок - остани си анонимен.

П.С. Има и други правописни грешки, но кой е безгрешен  ;)

ibrahim65:
Не Шали никой не ми испраща едва ли има такъв луд ама неисе
иначе не съм аноним познават ме доста пиша и на други места.
сега пиша една ПОМАШКА песен гласи нещо подобно....

Дай си моме ръката
дай си моме ръката
да ти сложа халката

Дай си моме ръката
дай си моме ръката
да ти дам душата

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version