Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (249/454) > >>

onegavon:

--- Quote from: sergei on February 14, 2012, 19:57 ---Браимчо това е твоят манджа

Добре ще ти одговоря по твоят тертип
А бре Сергей българо-фил, ръп си ти бре объркано ПОМАЧЕ, объркана ти е маята, въртиш се ти като фърчило накадето та дуйне ветера бре.
Имената не са делят на арабски и български а на мюсюлмански и християнски бе ръб и разгледай малко тези твои китаици и ще се шашниш.
Не са налагай и не опредилаи хората като прости че ще ти истуря тук помията и ще се чудиш от каде ти е си  дошло Anadimi kardes.
Погледни се в огледалото и помисли какво виждаш, аз да ти кажа ли една продадена объркана жалка душичка като тези тук одолу......

А това е моя последен отговор към теб.

Браимчо! А бре-то ти го подарявам ти да го ползваш и нека стане твой тертип на обръщение. Вече не ми трябва, защото в сайта няма към кого да се обръщам с такова наречие и не смятам да го ползвам повече, защото с теб ще сме до тук.Не виждам смисъл да поддържам комуникация с теб. Ти струиш само помии/Твои са думите "ще ти истуря тук помията"/ . Тази тема в сайта е към раздел "Дискусии". Ти чоджум каква дискусия провеждаш. Само струиш помии нищо друго. Позволявам си да те определям с тази турска дума чоджум, защото мога да си го позволя, след като съм на 50 години. Ти, ако си по голям извинявай, но аз не съм виновен, защото мълчиш като комунист на разпит, по въпроса от къде се познаваме. Явно нещо те притеснява и не искаш да се разкриеш. Ти знаеш всичко за мен, защото съм го споделил с чиста съвест, дори и къде съм роден. Е ЕГН няма да ти кажа. Твоята съвест сигурно не е чиста за да мълчиш по тоя въпрос.
Не копирай думата ръб защото се излагаш и не знаеш как се пише. Буквата "п" използвай при други думи. Престани да ни излагаш пред "другите" и да ни злепоставяш с твоята некадърност. Хвърчи с твоето "фърчи", където поискаш, но не "фърчи" в този сайт с този правопис.
А имената, които ползват помаците в настоящия момент са или български или арабски. Не са джингетайски. Другите етноси може да носят и патагонски имена, но помаците са с такива.Твоето не е ли арабско.
От  обвинението към мен, че съм българофил не се обиждам, защото аз живея в България, не в Патагония. Помак съм и се гордея. Това, че съм с не арабско име, а ти с арабско не те прави по голям помак от мен. Защото аз излагам факти  подкрепени с аргументи, а ти не отговори на нито един мой въпрос и да посочиш някакъв аргумент с който да ме обориш. За това аз мисля, че е излишно да ти обръщам повече внимание.
И последно, душата не ми е жалка, а широко отворена към всички помаци с арабски и български имена, които са градивни.
Сполай ти и на добър път. Пожелавам ти всичко добро да си се случи. Да си жив и здрав и успех в живота и семейството ти.

--- End quote ---

Ще си позволя една забележка относно имената иначе постинга ти е много точен.Сред помаците има и с чисто турски имена много малко българи са с български имена . Имената наистина нямат значение не само в Китай в Индонезия и Малайзия също се използват масово местните имена.Ти знаеш ли например, че  твоето име е латинско в превод - висок, високопочитаем, а Ибрахим всъщност е арабската версия на юдейското Авраам.Тъпите комунисти навремето нямаше кой да им каже или по- точно не смееха и си мислеха , че като сменят имената и всичко ще се нареди.Проблема винаги е бил религиозен това е основната причина за отчуждението и недоверието.Така е по цял свят основната причина за конфликтите са религиозни отдавна не са идеологически.Колкото са по религиозни народите толкова са по-остри конфликтите.В България добре ,че нито християните са много крайни ,нито мюсюлманите радикални иначе отивахме на Босненски вариант.Маркс май се оказа прав в края на краищата, че " Религията е опиум за народите" поне последните факти са такива.

ibrahim65:
А ето това е отплатата,  промяната и демокрацията

Франция смени дежурните дисиденти на социализма

http://www.frognews.bg/news_42366/Frantsiia_smeni_dejurnite_disidenti_na_sotsializma/

И само да допълня тази година сме испратили до всички посолства покани за участието
в празненството на Колнишките събития ще се запали огън на същото място кадето е горял.

husein:
 onegavon,не съм съгласен с твойто разсаждение.Имената са важни, нали всеки иска да има хубаво и красиво име!„Тъпите“комунисти си свършиха работата след като направиха толкова помаци да не знаят какви са,нито по народност нито по вяра,нито по имена,пример са помаците с българските имена !Относно това което казваш ,че конфликтите са религиозни,това според мен са националистически и икономически!И колкото са по- лакоми народите,толкова са по остри конфликтите-пример войните за петрола и т.н,които за пред обикновените хора са определени за религиозни!Защо наричаш християните “крайни“ а мюсюлманите “радикални“ или просто копираш лъжите в медиите,не може ли да кажеш радикални християни и крайни мюсюлмани!В Босна войната също не беше религиозна,а по-скоро националистическа,защото нито един от народите участници във войната -босненци,сърби и хървати са толкова религиозни,а по скоро са възпитаници на идеите на Карл Маркс!А относно Маркс всичко казано от него е лъжа,както и името му „Карл Маркс“-Мордохай Леви!http://www.eurochicago.com/2011/01/karl-marks-e-bil-satanist/

ibrahim65:
Да huseine тук си напълно прав защото някой хора се отказаха от имената някой от дрехите някой взе да говори по шопски а някой и по-далече.

Боян Саръев - необходимият политкръстител

След като години наред атакуваше политическата класа, отецът вече се вижда с костюм и вратовръзка в кметския стол на Кърджали

http://www.segabg.com/article.php?id=333998

ibrahim65:
Гледайте го този рязан поп от Къджали какво фъфле пляска мляска и т.н.

Отец Боян Саръев призова всички българи да се включат в подписката

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version