Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (264/454) > >>

AZ:
lele kolko teorii i wse gre6ni. pomacite sa melezi kato bulgarite i turcite samo 4e v razli4no suotno6enie.

EvroPOMAK:
Тъй като при прочит на статията авторката коментира, че е обсъждала определени въпроси за етноса на Помаците с някой от предишните модератори на сайта, то, може би както и някои други, така и азье погрешно съм останал с убеждението, че авторката е говорила с един от доскоро много активните наши съфорумници на сайта "Метката", но след като се позаинтересовах за темата и говорих по сателитья с него, се оказа, че той е нямал разговор с авторката, иначе и тя щеше да научи нещо ново и интересно от него, ако беше побъбрила с нашият чилякь, тъй като той е един от много добрите търсачи и изледователи на духовното имане и богатство на Помашкия народ !?!  ::) 8) ;) :)

ibrahim65:
Здравейте имам един въпрос---
--Трябва ли по фона на българските пари да има кръстове.
Мнение---
--Според мен не аз не съм длъжен да нося в джоба си кръстове.
Плюс това в тази държава живеят и то доста солидна бройка мюсюлмани и други етноси

onegavon:
Колко е солидна бройката десетина процента по- точно 577 139 и от Освобождението на България процента спрямо общия брой намалява непрекъснато.Между другото една от малкото страни  в ЕС където мюсюлманите намаляват. Иначе мисля , че не трябва да има кръстове ние не сме Унгария.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/e/e1/Distribution_of_Muslims_in_Bulgaria_per_Province.svg/800px-Distribution_of_Muslims_in_Bulgaria_per_Province.svg.png

Rasate:

--- Quote from: ibrahim65 on March 07, 2012, 20:56 ---Здравейте имам един въпрос---
--Трябва ли по фона на българските пари да има кръстове.
Мнение---
--Според мен не аз не съм длъжен да нося в джоба си кръстове.
Плюс това в тази държава живеят и то доста солидна бройка мюсюлмани и други етноси

--- End quote ---

Ибрахим- не споменавай и други етноси- тук забелязвам,че бъркаш религия и етнос.

По правилно е мюсюлмани и други религии-визирайки да кажем юдеите.Лошото е,че и юдеизмът също е основан на обвързване на етнос с религия,което е погрешно.
Израел е много етносна държава основана на основата на религията-т.е. от религиозно общество се създава нация и народ. ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Много е лесно да станеш юдей-обрязваш се учиш каноните на юдейзма и от българин,немец,французин,руснак,финландец ставаш евреин  ;D ;D ;D ;D

Даже те и спонсорират-помагат Ти да започнеш бизнес- абе грижат се за теб-имах познати,които станаха Юдей веднага след промените за да се възползват от тези привилегии и заминаха за Израел. ;D ;D ;D
Те може да са станали по икономически причини еврей и да се чувстват българи,но децата им и децата на техните деца ще бъдат истински юдей.

Поздрави.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version