Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Mariana:
--- Quote from: havaika on July 23, 2012, 12:53 ---За компанията кръстоносци.Дайте само едно едничко име на съдия, прокурор , генерал на помак.Като е толкова лесно ,аз моля само едно име та да знам и мисля че ще има справедлив процес( а и за помаците) за нашите духовници или по презюмция са виновни ;)
--- End quote ---
За компанията манипулатори, спекуланти и пр. "доброжелатели"
Никой не е спрял помаците да учат право.
Да стават съдии или прокурори (ако успеят да оцелеят и да се развият в тази корупционна среда, каквато за съжаление в момента е доста застъпена в съдебната система).
Проблемите на днешното българско общество не са като проблемите отпреди повече от 20 години, колкото и на някои да им се иска времето да седи на едно място едва ли не.
Или да стават професионални военни, стремящи се да се издигнат във военната кариера.
(Ако въобще в България има вече войска, впрочем, Щото, ако не броим контингентите ни в Ирак дето бяха, в бивша Югославия или в Афганистан, такава почти няма.)
Престанете вече да насъсквате хората или да ги стимулирате непрекъснато да гледат само в собствения си пъп, образно казано.
Това до нищо добро няма да доведе.
А вие толкова се стараете...
zinia:
--- Quote from: havaika on July 23, 2012, 12:53 ---За компанията кръстоносци.Дайте само едно едничко име на съдия, прокурор , генерал на помак.Като е толкова лесно ,аз моля само едно име та да знам и мисля че ще има справедлив процес( а и за помаците) за нашите духовници или по презюмция са виновни ;)
--- End quote ---
За съдия, прокурор , генерал помак не знам, но се сещам за един, който е министър! И не знам някой да спира помаците да се развиват, например Юксел Кадриев.
ЖАРКО ЖЕГЛЕВ:
Ako jenata na vaprosniq Юксел Кадриев ne be6e balkarka biha li go dopusnali do tazi dlajnost.
havaika:
--- Quote from: zinia on July 23, 2012, 16:11 ---За съдия, прокурор , генерал помак не знам, но се сещам за един, който е министър! И не знам някой да спира помаците да се развиват, например Юксел Кадриев.
--- End quote ---
Юксел Кадриев , съдия ли беше?И оня министър Веждито е от помощния персионал ;) ;D
havaika:
--- Quote from: Mariana on July 23, 2012, 14:05 ---
За компанията манипулатори, спекуланти и пр. "доброжелатели"
Никой не е спрял помаците да учат право.
Да стават съдии или прокурори (ако успеят да оцелеят и да се развият в тази корупционна среда, каквато за съжаление в момента е доста застъпена в съдебната система).
Проблемите на днешното българско общество не са като проблемите отпреди повече от 20 години, колкото и на някои да им се иска времето да седи на едно място едва ли не.
Или да стават професионални военни, стремящи се да се издигнат във военната кариера.
(Ако въобще в България има вече войска, впрочем, Щото, ако не броим контингентите ни в Ирак дето бяха, в бивша Югославия или в Афганистан, такава почти няма.)
Престанете вече да насъсквате хората или да ги стимулирате непрекъснато да гледат само в собствения си пъп, образно казано.
Това до нищо добро няма да доведе.
А вие толкова се стараете...
--- End quote ---
Не мисли че като ме нападаш и обвиняваш ще тръгна да се защитавам и ще забравя въпроса? Не маниполирам! Опревергай ме и дай едно име ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version