Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
botev:
Изтрито от модератор
Svetlina:
--- Quote from: Subeyi Kurt on August 03, 2012, 15:38 ---
--- Quote from: Subeyi Kurt on August 03, 2012, 15:38 ---Да, да, щом ти така викаш, така е. Българщината напълно ви е изумила така че в главите ви цари кошмар. Още има ıскукуригали и искуфели хора които се мъчат да определят хората въпреки че световно е признат принципа на самоопределение. Нима може някой да ми каже как да се самоопределя. Глупости на болни глави които не вдяват разликата между документи и чувства. Аман от простотия и невежество!!! ;D
--- End quote ---
Пиши, пиши тъпандурщини, продължавай да си показваш необятните възможности, ама първо се научи да четеш, неграмотнико.
Още можеш, още..., аз съм + настроена, винаги виждам хубавото даже и в лошото. Дерзай, Вълко Михов!!! ;D
--- End quote ---
Subeyi Kurt:
Най-после успях да ви събера и тримата на едно място. Искефих се!!! Едната вече започна да си говори сама на себе си, другата май-ще се поуправи, а другия е дребна бройка, не заслужава вниманието ми. :D
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Rasate on August 03, 2012, 11:05 ---
Куманите са набедени тюрки,има данни,че говорят един език с българите през 12 и 13 век
--- End quote ---
Това ми прозвуча като Българите са набедени цигани, има данни,че говорят един език с българите през 12 и 13 век :D :D :D
Поздрави!!!
botev:
Вчера един дядо - помак ми разправяше как имало различни по род помаци нямащи нищо общо помежду си! Единствено религията ги свързвала. Непоносимостта между тях идвала от дълбока древност. Записал съм го - много интересен старец!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version