Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (356/454) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Rasate on August 08, 2012, 09:21 ---
Май българите наистина сме най-толерантната нация на Балканите.

Вижте косовските албанци не приемат своите съграждани- косовските роми вече години:

[
--- End quote ---

Май българите наистина сме най-толерантната нация на Балканите. Как да го разбираме това ''Май че'' :D :D :D

Вижте косовските албанци не приемат своите съграждани- косовските роми вече години За разлика от българите нали, които с радост приемат ромските си братя :D :D :D

Subeyi Kurt:

--- Quote from: BG POMAK on August 08, 2012, 08:35 ---

Ела с мен тук в България да изядеш една торба сол и тогава критикувай

--- End quote ---

Явно си се пресолил.  :D :D :D Ти с какво си допринесъл за това семейство? Най-малкото, аз съм работил за БГ безплатно 2 години като трудовак. Имам БГ гражданство но не го ползвам. Вместо да се занимаваш с празни работи постарай се да допринесеш с нещо за това семейство. Тогава няма да има нищо нито за критики, нито за хулене. ;)

BG POMAK:
Към Субиги.

Явно след като набързо си прочел моя постинг и в злобата си не си обърнал внимание на това "Питам с какво право? Ако имат двойно гражданство, това е друг въпрос."
На въпроса ти "Ти с какво си допринесъл за това семейство?" Ще ти отговоря, че аз съм създал две прекрасни деца от които имам внук. Взети всички заедно ние служим на тази държава, плащаме си данъците, ползваме комуникациите на тази държава и когато ние криво, я псуваме. Защото имаме това право.Що се отнася до теб, че ти си служил на тази държава 2 години е оправдано, защото си израснал в тази държава и тя се е грижила малко или много за теб докато пораснеш. В Турция сигурно "плащат" на техния аскер.
Като имаш българско гражданство и не го ползваш. Що не го върнеш бе Субиги? Или ти трябва това гражданство за да дойдеш през лятото на пазара в Гоцеделчев за да хапнеш някое българско кюфте.
Аз се занимавам с проектиране и строителство, а това не са празни работи. Помагам също на наши помаци в узаконяване на жилищните им сгради и имоти. Консултирам ги. Създавам им работа тук в България така, че допринасям много за просперитета и развитието на нашите помаци. Ти с какво си допринесъл за такова развитие, че си позволяваш да критикуваш?
Критикувай си проблемите на помаците в Турция.
Можеш да вземаш отношение по въпроса с помаците, но на международно ниво. Не се занимавай с вътрешните проблеми, ние и без външните помаци ще се опитаме да ги решим. Ако имаш с какво да помогнеш то заповядай в България и предостави твоите възможности. Не е необходимо от разстояние да се месиш.

Rasate:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 08, 2012, 10:50 ---Май българите наистина сме най-толерантната нация на Балканите. Как да го разбираме това ''Май че'' :D :D :D

Вижте косовските албанци не приемат своите съграждани- косовските роми вече години За разлика от българите нали, които с радост приемат ромските си братя :D :D :D

--- End quote ---

Ти ли не виждаш или аз не пиша правилно -дека има това "ЧЕ"

Ние си ги приехме,след като от Франция ни ги върнаха. ;)

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Rasate on August 08, 2012, 12:49 ---Ти ли не виждаш или аз не пиша правилно -дека има това "ЧЕ"

Ние си ги приехме,след като от Франция ни ги върнаха. ;)

--- End quote ---

Прав си за ''че'', но мисля че това не променя много смисъла а той е че не си сигурен в изказването си.
Вярно е че си ги приехте, но за да им гепите парите де им ги дадоха на летището  :D :D :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version