Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
havaika:
--- Quote from: Mariana on August 08, 2012, 15:25 ---За да няма залитане в една или в друга посока, някои трябва да престанат да "човъркат", плюят и пр. само българската държава.
И ако никой не залита само в една посока, няма да е толкова трудно да се разберем.
--- End quote ---
Аз плащам данъци в тая държава и издържам държавни служители и имам право на гражданска позиция и мнение.Ясно ли ти е Мариянке?Или имаме само задължения , а нямаме ::) права
Помаците не са вързани добичета на ясла (както си мислят някой) ;)
BG POMAK:
Хавайке това, че си изтипосала снимка на жена, която прави намаз, не означава, че тези неща се случват само при теб. "Превземането" в което ме обвиняваш за мен означава РОДОЛЮБИЕ. Ние помаците в България тук сме се родили и тука ще ни заровят. Относно това твоето, ако това се нарече обръщение "Ти кьорав ли си или не си помак" не заслужава да му се обърне внимание, но ще сляза до твоето ниво и ще ти отговоря. Не съм кьорав, напротив виждам какво се опитвате вие протурско настроените да прокарате в този сайт. А относно етническата ми принадлежност съм заявил открито, че съм помак от област Кърджали.Заявявам открито, че се боря и защитавам интересите на помаците в България, защото тук живея и дишам този въздух.
Що се отнася на "човъркането" на Турция, това протурско настроените помаци го правят.Като непрекъснато пишат за Турция колко богата и велика е. Колко стандарта е бил по висок. Колко демократично е развито турското общество. Колко нещата са зле в България. Колко много е нарушен етническия мир в България. Това българския помак не го вълнува. Живейте си вашия живот. Защо трябва да натрапвате вашия начин на живот. Тук ние живеем при съвсем други обстоятелства.Мен и братята не ни интересуват другите държави, защото няма кой да ни помогне в решаването на проблемите ни освен ние сами си. Но ако обичате без да се месите отвън. Помагайте без да се месите във вътрешните ни проблеми. Вярно България в момента е много назад в сравнение с Турция. Но и Турската държава до 1985г. беше много, много по зле.Живота не се състои от 20-30 години.
Mariana:
--- Quote from: havaika on August 08, 2012, 15:29 --- Аз плащам данъци в тая държава и издържам държавни служители и имам право на гражданска позиция и мнение.Ясно ли ти е Мариянке?Или имаме само задължения , а нямаме ::) права
Помаците не са вързани добичета на ясла (както си мислят някой) ;)
--- End quote ---
Драги анонимен господинчо,
С такива като тебе никога няма да е добре в България.
И знаеш ли защо?
Защото просто не можеш да бъдеш почтен.
Ти си просто един евтин пропагандатор, любител на интрижки и разделения.
На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.
През цялото се бориш за обратното.
Subeyi Kurt:
--- Quote from: BG POMAK on August 08, 2012, 15:04 ---
Междуетническите отношения в България са наш проблем и вие не трябва да се месите в нашите взаимоотношения.
--- End quote ---
Значи ще трябва да ви гледаме как пребивате и се гаврите с мюсулманите и то в божия храм та и в центъра на София. >:( Ти май не си със всичкия си. Да си чувал за глобализация. Да знаеш случайно че сме в НАТО. Трябва да знаеш също че му мина времето на дискриминацията и гаврите с мюсулманите. Вече напълно си ми ясен кой и какъв си. ;D
Mariana:
--- Quote from: Subeyi Kurt on August 08, 2012, 17:17 ---Значи ще трябва да ви гледаме как пребивате и се гаврите с мюсулманите и то в божия храм та и в центъра на София. >:( Ти май не си със всичкия си. Да си чувал за глобализация. Да знаеш случайно че сме в НАТО. Трябва да знаеш също че му мина времето на дискриминацията и гаврите с мюсулманите. Вече напълно си ми ясен кой и какъв си. ;D
--- End quote ---
Какво значи "гаврите се с мюсюлманите"?
Кои се гаврим - тези, дето организираха боя пред Бань башъ, или тези, дето после слагаха цветя пред джамията?
Има хора, които много искат да няма мир и разбирателство в България.
И толкова мразят тази страна, въпреки, че не живеят в нея, че ден не може да мине без да я охулят или пък да напомнят на мюсюлманите в България, че те също трябва да я мразят.
Аман от вълци в овчи кожи.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version