Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
havaika:
--- Quote from: Mariana on August 08, 2012, 16:29 ---
Драги анонимен господинчо,
С такива като тебе никога няма да е добре в България.
И знаеш ли защо?
Защото просто не можеш да бъдеш почтен.
Ти си просто един евтин пропагандатор, любител на интрижки и разделения.
На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.
През цялото се бориш за обратното.
--- End quote ---
Слушай ананимнико,
Кое е градивното за сближаване в твоите коментари ??? ::)Задължително условие в дискусията ни винаги ти да си в господстваща позиция и аз да слушкам и да се съгласявам на глупостите ти?Ако моите мнения са провокация няма да са подкрепени с факти и документи.
"С такива като тебе никога няма да е добре в България."-Знам вече го показвате 130г с последователната политика спрямо нас ;)Със всеки роден помак България няма да е добре.Но само така си мислят такива като теб където са се родили християни в тая държава и се имат за генетично родени ръководители на "простите помаци" >:(
Ако си прочетеш и двете твои мнения ("И толкова мразят тази страна, въпреки, че не живеят в нея, че ден не може да мине без да я охулят или пък да напомнят на мюсюлманите в България, че те също трябва да я мразят.
Аман от вълци в овчи кожи." И"На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.
През цялото се бориш за обратното. "), ти си убедена ,че щом е мюсюлманин значи мрази България.Това аз нарича провокация и не е разговор , а директно набеждаване на мюсюлманите. Някъде да си прочела израза "Аз мразя България"? ??? ::) Критиката ,не значи омраза или удобно се опитваш ,като добър провокатор да ми сложиш такива думи и от тая гледна точка да почнеш да плюеш по помаците.
Аман от вълци в овчи кожи. ;)
havaika:
--- Quote from: BG POMAK on August 08, 2012, 15:53 ---Хавайке това, че си изтипосала снимка на жена, която прави намаз, не означава, че тези неща се случват само при теб. "Превземането" в което ме обвиняваш за мен означава РОДОЛЮБИЕ. Ние помаците в България тук сме се родили и тука ще ни заровят. Относно това твоето, ако това се нарече обръщение "Ти кьорав ли си или не си помак" не заслужава да му се обърне внимание, но ще сляза до твоето ниво и ще ти отговоря. Не съм кьорав, напротив виждам какво се опитвате вие протурско настроените да прокарате в този сайт. А относно етническата ми принадлежност съм заявил открито, че съм помак от област Кърджали.Заявявам открито, че се боря и защитавам интересите на помаците в България, защото тук живея и дишам този въздух.
Що се отнася на "човъркането" на Турция, това протурско настроените помаци го правят.Като непрекъснато пишат за Турция колко богата и велика е. Колко стандарта е бил по висок. Колко демократично е развито турското общество. Колко нещата са зле в България. Колко много е нарушен етническия мир в България. Това българския помак не го вълнува. Живейте си вашия живот. Защо трябва да натрапвате вашия начин на живот. Тук ние живеем при съвсем други обстоятелства.Мен и братята не ни интересуват другите държави, защото няма кой да ни помогне в решаването на проблемите ни освен ние сами си. Но ако обичате без да се месите отвън. Помагайте без да се месите във вътрешните ни проблеми. Вярно България в момента е много назад в сравнение с Турция. Но и Турската държава до 1985г. беше много, много по зле.Живота не се състои от 20-30 години.
--- End quote ---
Аратлик, немой ма нагада да са кискам ;D ;D Заболе ма гювдьоса от етва десо правиш галем джумбиш ;D
"протурско настроените помаци" -ти от совецко настроените помаци ли си? Шъ стане от теб кон-сомолски секретар ;)
Та ние не сме ли родолюбци ??? И ша са настроени протурски помаците ,защото когато ги прогонваха българите от родните им места ,точно Турция не им затвори вратите през последните 130г . >:( ;)
Стига с тая заучена фраза"Обичаш Турция-враг на България,Обичаш Русия-браво герой".Не мислиш ли ,че всичко е било гола пропаганда и сега изплуват хиляди исторически истини.Но за да ги разбереш трябва да си озрял за това. ;)
Mariana:
--- Quote from: havaika on August 08, 2012, 18:37 --- Слушай ананимнико,
Кое е градивното за сближаване в твоите коментари ??? ::)Задължително условие в дискусията ни винаги ти да си в господстваща позиция и аз да слушкам и да се съгласявам на глупостите ти?Ако моите мнения са провокация няма да са подкрепени с факти и документи.
"С такива като тебе никога няма да е добре в България."-Знам вече го показвате 130г с последователната политика спрямо нас ;)Със всеки роден помак България няма да е добре.Но само така си мислят такива като теб където са се родили християни в тая държава и се имат за генетично родени ръководители на "простите помаци" >:(
Ако си прочетеш и двете твои мнения ("И толкова мразят тази страна, въпреки, че не живеят в нея, че ден не може да мине без да я охулят или пък да напомнят на мюсюлманите в България, че те също трябва да я мразят.
Аман от вълци в овчи кожи." И"На тебе не ти трябва хората да разговарят, да изглаждат различия, да се харесват и разбират, вместо да се плюят или мразят.
През цялото се бориш за обратното. "), ти си убедена ,че щом е мюсюлманин значи мрази България.Това аз нарича провокация и не е разговор , а директно набеждаване на мюсюлманите. Някъде да си прочела израза "Аз мразя България"? ??? ::) Критиката ,не значи омраза или удобно се опитваш ,като добър провокатор да ми сложиш такива думи и от тая гледна точка да почнеш да плюеш по помаците.
Аман от вълци в овчи кожи. ;)
--- End quote ---
1. „Слушай анонимнико“ е твой израз, не мой.
Както си се опитал да го представиш.
2. Никъде не съм казвала, че щом е мюсюлманин, значи мрази България.
Нито смятам, че представляваш всички мюсюлмани, колкото и през цялото време да се опитваш да говориш от името на всички.
3. Щяла съм да почна да плюя по помаците... Смятала съм ги за прости... Трета и четвърта манипулация. Само в един коментар са няколко.
Ти да не си ученик на някой тъп офицер от бившата ДС?
Впрочем, аз никого не ръководя и не съм ръководила. Не съм заемала никога никакъв ръководен пост.
А ти най-вероятно си.
Това, на което си способен, във всеки случай, са най-вече извъртания и манипулации.
Бъди жив и здрав и не ми губи повече времето.
Да се общува с теб е като се налива вода в бъчва без дъно...
Неприятно и безполезно.
havaika:
--- Quote from: Mariana on August 08, 2012, 19:09 ---
Ти да не си ученик на някой тъп офицер от бившата ДС?
Бъди жив и здрав и не ми губи повече времето.
Да се общува с теб е като се налива вода в бъчва без дъно...
Неприятно и безполезно.
--- End quote ---
Като се направи литературен анализ на последното ти литературно чудо си правя още изводи:Не ти е приятно и безполезно да висиш тука-така ли?Тогава вследствие на тази аксиома следва да си най вероятно служител в ДС ? ??? ::) Това по държавно задължение ли го правиш ,да висиш и провокираш такива като мен за да изкопчиш някоя друга дума за да си заслужиш държавната заплата , че си открила "новия враг на народа". Иначе трябва да си извратен мазохист да си на място което не ти харесва. ??? ::)
Но и да си такава,не мисля че един помак трябва да крие своята гражданска позиция. ;) :-*
Mariana:
--- Quote from: havaika on August 08, 2012, 19:53 --- Като се направи литературен анализ на последното ти литературно чудо си правя още изводи:Не ти е приятно и безполезно да висиш тука-така ли?Тогава вследствие на тази аксиома следва да си най вероятно служител в ДС ? ??? ::) Това по държавно задължение ли го правиш ,да висиш и провокираш такива като мен за да изкопчиш някоя друга дума за да си заслужиш държавната заплата , че си открила "новия враг на народа". Иначе трябва да си извратен мазохист да си на място което не ти харесва. ??? ::)
Но и да си такава,не мисля че един помак трябва да крие своята гражданска позиция. ;) :-*
--- End quote ---
Ех, Боже,
Нямали поне една йота у тебе да е по-различна?
И каква литература, ти въобще знаеш ли какво е литература или пък се правиш, че не знаеш?
Не съм казала, че си от ДС, нито мога да знам бил ли си или не, но методите, стилът ти е такъв, подобен.
А аз съм достатъчно възрастна да помня какви бяха методите на изразяване и манипулиране на предишната власт.
И за "заплатата" ми не завиждай.
Българската държава дава заплати на такива като тебе,
не на такива като мене.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version