Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (360/454) > >>

ibrahim65:

--- Quote from: Mariana on August 08, 2012, 14:34 ---
Българите... помаците...

Аз съм добър, вие сте лоши.
Горе-долу е това.

Ако беше се родил кюрд примерно в Турция, тя щеше да е лошата държава.

Но ти си се родил в България, по времето на режим, който те е тормозил.
Отишъл си в Турция, където са те приели като свой или почти свой.

Затова тази държава е добра, а другата - т.е. България, нищо, че сега слава Богу времената не са като предишните, е разбира се лошата. Даже и народът й е лошият, целият народ.

Но дали личната ти "камбанария" е достатъчно висока да види повече от това, което касае личната ти съдба?

Ако беше достатъчно, нямаше да напишеш вие българите сте еди какви си, за нищо не струвате :)

И ако имаше достатъчно лична сигурност и себепознание, нямаше да ти дойде да обиждаш общо който и да било народ. Подобни общи обиди нямаше да ти трябват.

(Това, че си го направил, не е добър знак за теб самия.)

--- End quote ---

Просто не искам да го коментирам.
Но и от теб взех да се разорачаровам.
Отмести се от оста си от...... загърби демокрацията и ............
Нека бог да е стеб.

Mariana:

--- Quote from: ibrahim65 on August 08, 2012, 20:48 ---Просто не искам да го коментирам.
Но и от теб взех да се разорачаровам.
Отмести се от оста си от...... загърби демокрацията и ............
Нека бог да е стеб.

--- End quote ---

Загърбила съм демокрацията казваш...

Не. Просто не съм те пощадила в последния си коментар.

А Бог, Бог вижда.

Но да не го споменаваме напразно.

ibrahim65:
Живков: Гоним 300 000 турци, инак ставаме Кипър

http://frognews.bg/news_12406/%D0%96%D0%B8%D0%B2%D0%BA%D0%BE%D0%B2:%20%D0%93%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BC%20300%20000%20%D1%82%D1%83%D1%80%D1%86%D0%B8,%20%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%BA%20%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%BC%D0%B5%20%D0%9A%D0%B8%D0%BF%D1%8A%D1%80

И това е от българите за съжеление някой ги оневиняват и искат да раздават права.
И тук пак господ вижда ама го няма защо ли.....

botev:

--- Quote from: BG POMAK on August 08, 2012, 08:35 ---Ние всичките етнически групи вкл. и българите християни, които живеем в България представляваме едно семейство. Това семейство не включва хора, които не са поданици на тази държава.В това семейство е допустимо да има и добри и лоши членове. При необходимост когато това семейство трябва да се защитава  то се обединява и противопоставя на външна намеса, заедно и с добрите и лошите членове. Какво става в това обществено семейство е проблем на само на това семейство и никакви други външни и чуждоземни членове е недопустимо да се месят във вътрешната политика на това семейство. Добра или лоша това си е негов проблем.
Пиша тези редове, защото протурско настроените помаци, които живеят в друга държава и не са поданици на България се опитват да я хулят и ругаят. Питам с какво право? Ако имат двойно гражданство, това е друг въпрос, но да живееш в друга държава при други условия и да ругаеш и да поучаваш това е нахалство. Ела с мен тук в България да изядеш една торба сол и тогава критикувай. Нали знаете оная приказка, гласувай на изборите, за да имаш право след това да псуваш. Вие чуждо поданиците помаци с какво право си позволявате да "псувате". Същите помаци имат право да коментират по други неща свързани с помаците. Могат да съветват, но не да се месят ТУК В ТАЗИ ДЪРЖАВА.

--- End quote ---
Евала БРАТ!!!!

botev:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 08, 2012, 13:55 ---БГ Помак, създаваш излишно напрежение. Ти ли ще определяш кой какво да прави и къде да се меси. Тук няма чужди хора. Всички малко иили много са свързани с БГ.
Какви са тези ограничения? Това е международен форум. За ограниченията и пр. си има специални хора тук.Поздрави!!!

--- End quote ---
Човека просто те съветва да си изказваш ''компетентното'' мнение в турската част! ;)

--- Quote from: ibrahim65 on August 08, 2012, 20:48 ---...... загърби демокрацията и ............
Нека бог да е стеб.

--- End quote ---
Нашенец ти нали живееш в турция, каква демокрация те гони!!!??? Та туркия е на светлини години от туй чудо!!!

--- Quote from: ibrahim65 on August 08, 2012, 22:39 ---Живков: Гоним 300 000 турци, инак ставаме Кипър

--- End quote ---
Дребно човече не те знам кога си напуснал БГ, но Живков отдавна го няма - бог да му прости греховете!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version