Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (37/454) > >>

Gelina:
Браво Назмито! :)

halikan:
A otgovora na na6ite dedi kakav e bil,da toy moje dase otkrie i v nay starite prebroyavania,a savpadali tozi otgovor s na6ia,a kogato nyakoi e nari4al na6ite pradyadovci[allahrahmetele] pomaci te kakli sa reagirali,a za6to vsi4ki togava sase 4uvstvali turci,a dali sme uspeli da sahranim kulturata,tradiciite,dali uspyahme da zapazim religiyata predadena ni ot tyah,ili 6te zapo4nem s ne6to novo,neka se zamislim,neka vseki dasi napravi precenkata za sebesi

Rahmie:

--- Quote from: halikan on November 21, 2008, 14:03 ---A otgovora na na6ite dedi kakav e bil,da toy moje dase otkrie i v nay starite prebroyavania,a savpadali tozi otgovor s na6ia,a kogato nyakoi e nari4al na6ite pradyadovci[allahrahmetele] pomaci te kakli sa reagirali,a za6to vsi4ki togava sase 4uvstvali turci,a dali sme uspeli da sahranim kulturata,tradiciite,dali uspyahme da zapazim religiyata predadena ni ot tyah,ili 6te zapo4nem s ne6to novo,neka se zamislim,neka vseki dasi napravi precenkata za sebesi

--- End quote ---

Vajnoto e Ti kak se chuvstvas...
Po edni ili drugi prichini nas ni narichat pomatsi. No ako Ti ili nyakoi drug ne se chuvstva takav to Vie imate tova pravo i mojete da se narichate takiva kavito se chuvstvate. No taka sashto i Nie, koito se chuvstvame pomatsi imame svoeto pravo da se nazovem takiva...?

Nazmi:

--- Quote from: halikan on November 21, 2008, 14:03 ---A otgovora na na6ite dedi kakav e bil,da toy moje dase otkrie i v nay starite prebroyavania,a savpadali tozi otgovor s na6ia,a kogato nyakoi e nari4al na6ite pradyadovci[allahrahmetele] pomaci te kakli sa reagirali,a za6to vsi4ki togava sase 4uvstvali turci,a dali sme uspeli da sahranim kulturata,tradiciite,dali uspyahme da zapazim religiyata predadena ni ot tyah,ili 6te zapo4nem s ne6to novo,neka se zamislim,neka vseki dasi napravi precenkata za sebesi

--- End quote ---
    Ние не можем да избираме родителите си и държавата където да се родим.То е факт,както и факт е,че наследяваме религията от родителите ни.Тя може и при определени условия да се промени в зависимост от начина на мислене.В съвременния свят догмите и предразсъдъци отминаха.Друг е въпроса как ние сега,днес утре да се стремим да запазим нашето помашко в себе си,от нас си зависи,от това как се чувстваш в себе си,просто бъди себе си,това като е факт то съзнанието ни и делата ни са насочени натам- да съхраним всичко и го доразвием,но пак казвам това неминуемо ще стане ако всеки от нас за себе си има отговор в душата си....как се чувствува!

Тоска:

--- Quote from: Rahmie on November 21, 2008, 14:42 ---No taka sashto i Nie, koito se chuvstvame pomatsi imame svoeto pravo da se nazovem takiva...?

--- End quote ---
Syglasen sym s teb ;) a nie pomatsite ne trqbva da im se pod4inqvame i imame svoeto pravo da se nazovem i spored men tva e nai-vajno.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version