Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (367/454) > >>

havaika:

--- Quote from: Mariana on August 09, 2012, 16:03 ---
Тези, които се извиниха, не бяха виновни.
Това беше политическо извинение.

А виновните, както вече написах, не са в затвора, защото това не е изгодно включително и на ДПС.
Не са малко хората в тази партия, които това ги касае пряко.

--- End quote ---
Айде пак почна с партиина пропаганда.На мен ДПС ми харесват и за тях ще гласувам.Та не се напъвай с помашки инат ;) :D

havaika:

--- Quote from: Mariana on August 09, 2012, 16:06 ---
Не успя да се направиш на жена така, че да не те разпознаят, понеже собствените ти реакции те издадоха.

Може би, ако беше мъж, минал на "лява резба", както се казва, щеше да успееш, но не си от тези.

--- End quote ---
България е "демократична" и всеки може да си вярва в каквото си иска ;) :D
 Виж ако си християнин и гей задължително те чака бляскава кариера ;D ;)

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on August 09, 2012, 16:03 ---
Тези, които се извиниха, не бяха виновни.
Това беше политическо извинение.

А виновните, както вече написах, не са в затвора, защото това не е изгодно включително и на ДПС.
Не са малко хората в тази партия, които това ги касае пряко.

--- End quote ---

Иде ми да ви река '' На такива като Вас, такива управници''.
Защо никой от Вас не споменава за десетки избити Помаци след 1971 г. Защо нито един от убийците не е заловен.
Войниците стреляха с автомати по протестиращите тълпи и пак никой не е съден, защото избитите са Помаци и Турци. Срам за цялото човечество. Ето тези неща трябва да са в центъра на нашите дискусии а не кой е по-голям родолюбец или по-голям българин.

Rasate:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 09, 2012, 15:58 ---Май си объркал нещо, това не е свързано с мен. Поправи го ако можеш

--- End quote ---

Готово.

botev:

--- Quote from: Subeyi Kurt on August 09, 2012, 15:36 --- Вече цял свят ви знае че сте потомци на булгаро-татарите и отчасти траките. Привет!!!

--- End quote ---
Кръвта вода не става! Изчакай 2015-та да почне войната с Иран да видиш кой ще помага на Ирак с оръжие и каквото може. Всъщност тая война ще сложи край на фалшивата държава основана от българин - турция! :D

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version