Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Mariana:
--- Quote from: Subeyi Kurt on September 14, 2012, 16:46 ---Както вече писа e-vestnik в Якоруда помаците са привърженици на ДПС и повечето се самоопределят като турци,
--------------------------------------------------------------------------------
А на всички останали им остава да уважат това самоопределение което се предава от поколение на поколение базирайки се на родовата им памет. Всичко друго е манипулация и подготовка за нови поредни кръстилки, които нямат никакъв шанс да успеят също както предишните.
--- End quote ---
Драги курт,
Нищо лошо няма в това човек да е турчин.
Естествено, че не.
Както няма нищо лошо в това да е българин или руснак примерно или германец или какъвто и да било.
Но ако не се родил такъв, ако не е наистина турчин, и предците му не са били такива, той пак ще има право да се смята за какъвто иска, но ще бъде един заблуден човек.
А хора, които работят за това да го заблуждават, ще бъдат или заблудени и те, или просто лъжци.
botev:
--- Quote from: ibrahim65 on September 15, 2012, 13:35 ---Специялно за аго Ботев щом сме братя нека да тропне едно ПОМАШКО хорце.
--- End quote ---
Благодаря Ибрахиме - правя го редовно, че и ракийки си пийвам с приятели помаци! ;)
Ей ти нещо от мене да си разпуснеш душата!
http://www.bgchudesa.com/%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D1%82/%D0%A7%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%88%D0%BA%D0%B0-%D0%B3%D0%BB%D0%B0%D0%B2%D0%B0-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B8-%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%B8%D0%BB%D0%B8%D1%89%D0%B5.html
ibrahim65:
--- Quote from: botev on September 15, 2012, 09:10 ---Първо се оправете с такива радетели на помащината като Ибрахима дето живее в ТР, а твърди, че е помак и си лющи на Български! :P
И при Българите - християни и католици и будисти ситуацията е идентична!
--- End quote ---
Аго Ботев правиш ли разлика между език и писменост.
А за писменост не ми се говори, че и вие не си вярвате на вашата писменост,
копирана от Кирил и Методи който даже не са българи.
Rasate:
--- Quote from: ibrahim65 on September 16, 2012, 01:17 ---Аго Ботев правиш ли разлика между език и писменост.
--- End quote ---
Имената на Кирил и Методии са същевременно Константин и Теодор,синове са на Лъв 5-потомък на боил (навярно от царският род) прогонен от Персиян или Омуртаг.
Има на няколко места ,където се намеква за подобен произход.
Поздрави
Mariana:
--- Quote from: ibrahim65 on September 16, 2012, 01:17 ---Аго Ботев правиш ли разлика между език и писменост.
--- End quote ---
Тази писменост е и твоя, драги ми.
И ако имаше малко повече знание и малко по-малко невежество, нямаше да пишеш чрез същата тази писменост някои глупости, вкарани в главата ти неизвестно от кого.
Впрочем, кирилицата, както съм писала и друг път, като азбучна система е по-подходяща по принцип от латиницата дори за турския език, не само за българския или за езиците, които използват кирилица като графична система. Защото латиницата разбира се не е била измислена да отговаря на фонетичните специфики на турския език или въобще на тюркските езици. И защото по света има много езици, но азбуките на повечето от тях не са били измислени специално за тях, за всички съгласни и гласни звуци, които съдържат.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version