Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (383/454) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on September 15, 2012, 13:50 ---
Драги курт,

Нищо лошо няма в това човек да е турчин.
Естествено, че не.
Както няма нищо лошо в това да е българин или руснак примерно или германец или какъвто и да било.

Но ако не се родил такъв, ако не е наистина турчин, и предците му не са били такива, той пак ще има право да се смята за какъвто иска, но ще бъде един заблуден човек.

А хора, които работят за това да го заблуждават, ще бъдат или заблудени и те, или просто лъжци.

--- End quote ---

Скъпа Мариана, явно че не можеш да се утървъш от ''дикттатурата върху пролетариата'', която ви я набиха чак в гените ви пишман комунистите. Значи не искаш да уважиш самоопределението на повечето хора в един град. Това което е истинското е в техните души и сърца а не в твоята манипулирана глава която смята че знае повече от другите.Представи си само за миг че един ден и на теб да ти се втълпява че си това което е различно от твоето убеждение. Това никак не е приятно. Надявам се един ден да го разбереш. Поздрави!!!

botev:

--- Quote from: ibrahim65 on September 16, 2012, 23:33 --- 1 - - ДА - Ама не, или нананай.
 2 -  защото няма славяни Още един път нананай, защото е имало.
 3 - има Нананай има.
 4 - виж точка 2 Виш и на майкати оная работа.
 5 - траки(българи) са с имена Църхо и Страхота Още един път нананай, откога станахте траки.
 6 - не са крали, а въстановили прото тракийска азбука Кражба си е това а не въстановяване господин аго нананай.
 7 - на дървени таблички може да са писали и на майкати на най голямата и плоскост, знае ли са.
 8 - на помашки Ха така само че го напиши с главна буква, ама не ти забелязвам много защото си гръмнат.

Аго Ботев не искам да съм във Вашинктон, познавам го много добре пълно е с кауре там не е за мен.

--- End quote ---
Всичко това показва единствено и само, че си прост, необразован, нискокултурен и злобен човечец!  :D

--- Quote from: Subeyi Kurt on September 16, 2012, 23:45 --- Значи не искаш да уважиш самоопределението на повечето хора в един град.

--- End quote ---
Кажи и сега как е в ТР, или аз да го направя? ;)

feggaria:

--- Quote from: ibrahim65 on September 16, 2012, 01:17 ---Аго Ботев правиш ли разлика между език и писменост.
А за писменост не ми се говори, че и вие не си вярвате на вашата писменост,
копирана от Кирил и Методи който даже не са българи.

--- End quote ---

А ти правиш ли разлика между Кирил и Методий и Климент Охридски? Ако правеше щеше да си наясно, че писмеността, която ползваме е дело на Кл. Охридски, въз основа на гръцката азбука, а азбуката на Кирил и Методий се нарича глаголица и е създадена за славянските народи.

Mariana:

--- Quote from: Subeyi Kurt on September 16, 2012, 23:45 ---Скъпа Мариана, явно че не можеш да се утървъш от ''дикттатурата върху пролетариата'', която ви я набиха чак в гените ви пишман комунистите. Значи не искаш да уважиш самоопределението на повечето хора в един град. Това което е истинското е в техните души и сърца а не в твоята манипулирана глава която смята че знае повече от другите.Представи си само за миг че един ден и на теб да ти се втълпява че си това което е различно от твоето убеждение. Това никак не е приятно. Надявам се един ден да го разбереш. Поздрави!!!

--- End quote ---

Най-"обичам" манипулатори да ме обвиняват в манипулации.
И пропагандатори да ми говорят за "диктатура на пролетариата".

Обаче само истината може да направи хората свободни.
Това, колкото и да се опитва, не може да го направи и най-перфидната манипулация.

Защото винаги остават следи.
Следи на несигурност и обърканост.
На прекомерна чувствителност или пък на свръхсръдливост.

И е жалко, ако хора, които са били жертва на един тип пропаганда, много лесно могат да се подадат на друга.

А пропагандатори като тебе да не ми лепват разни комунистически или не знам какви асоциации,
и да не ме учат как да мисля хора, които изключително трудно приемат и йота от различно от тяхното мнение.

ibrahim65:

--- Quote from: botev on September 17, 2012, 09:01 ---Всичко това показва единствено и само, че си прост, необразован, нискокултурен и злобен човечец!  :D

--- End quote ---

Пак ли си тук бе Аго ботев пак ли как та търпят незнам.
Стига си лепял етикети, кой какво представлява си личи.
Свикнали сте да наричате ПОМАЦИТЕ че са прости, от вашто племе по просто дали има в света.
Плюиш и по турците, но те от княжество ви направиха държава, ако имаш акъл целувай им ръката а и не само там.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version