Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (384/454) > >>

Mariana:

--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 21:10 ---Свикнали сте а наричате ПОМАЦИТЕ че са прости, от вашто племе по просто дали има в света.
Плюиш и по турците, но те от княжество ви направиха държава, ако имаш акъл целувай им ръката а и не само там.

--- End quote ---

Защо обиждаш всички българи и ги наричаш просто племе?
Ти, който без да съм те нарекла с никаква обидна дума /нито пък съм я помислила, но както и да е/, поиска от мен да ти се извинявам публично?

Ха сега да се извиниш на всички българи, дето обиждаш общо, за тези си думи и това поведение.

Ако питаш мен всеки, който мрази общо цели народи, дето се вика, и няма никакви спирачки общо да ги обижда, има някакъв вътрешен проблем със самия себе си.

ibrahim65:
Каквото поревало, такова се озовало.

А на тебе ти зададох доста въпроси, но ти ме прати за зелен киселец.

Mariana:

--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 21:40 ---Каквото поревало, такова се озовало.

А на тебе ти зададох доста въпроси, но ти ме прати за зелен киселец.

--- End quote ---

Ще ти отговоря на тези въпроси, когато имам време.

Не винаги имам достатъчно време за много неща, вярваш или не.

Така или иначе не може да искаш за себе си специално и супер внимателно отношение,
ако нямаш никакви спирачки да пишеш глупави колективни обиди, които излагат, впрочем, само теб самия, понеже си бил способен да ги напишеш.

ibrahim65:
Хей ПОМАЦИ.
Днес говориме един език със българи македонци и бошнаци горани торбеши.......
Но коренът е само наш, пазете го като очите си дори и от приятели че и те един ден ще ти са врагове.
Вие самите ще дадате тежест на живота си на това което сте, не търпете над вас да има сянка която да ви засенчва.
Вие сте чеда на славен народ с език, бит и култура, със местичното име ,,ПОМАГАЧИ,, толкова се е врасло с нас че с това живеем.
Лесно е да се притопиш да надяниш друга кожа дори и да ти приляга, ти ще си останеш един ,,ПОМАГАЧ,, но отлъчен от стадото от единчноста.

botev:

--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 21:10 ---
Плюиш и по турците, но те от княжество ви направиха държава,

--- End quote ---
Ние от империя ги направихме РЕПУБЛИКА! :D :D :D :D

--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 22:10 ---
Но коренът е само наш,

--- End quote ---
Коренът е общ!!! Ако и да се посереш! Ако между десет българи застане един арабин ще го различиш ли?, а ако застане един тъй наречен помак ще го различиш ли? Заради такива индивиди като теб младите помаци отивайки да учат и в чужбина гледат да си премълчават, че са помаци!!!! Толкова си малък, че чак се губиш!!!

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version