Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Mariana:
--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 22:10 ---Хей ПОМАЦИ.
Днес говориме един език със българи македонци и бошнаци горани торбеши.......
Но коренът е само наш, пазете го като очите си дори и от приятели че и те един ден ще ти са врагове.
Вие самите ще дадате тежест на живота си на това което сте, не търпете над вас да има сянка която да ви засенчва.
Вие сте чеда на славен народ с език, бит и култура, със местичното име ,,ПОМАГАЧИ,, толкова се е врасло с нас че с това живеем.
Лесно е да се притопиш да надяниш друга кожа дори и да ти приляга, ти ще си останеш един ,,ПОМАГАЧ,, но отлъчен от стадото от единчноста.
--- End quote ---
Не търси врагове.
Най-големият ти враг са собствените ти комплекси.
ibrahim65:
--- Quote from: botev on September 17, 2012, 22:45 ---Ние от империя ги направихме РЕПУБЛИКА! :D :D :D :D
--- End quote ---
Вие ли бе Аго ботев еее това ме уби егаси и вица. ;D
ibrahim65:
--- Quote from: Mariana on September 17, 2012, 22:58 ---
Не търси врагове.
Най-големият ти враг са собствените ти комплекси.
--- End quote ---
Аллах ме е дал такъв какво да правя който не ме харесва да се погледне в огледалото.
botev:
--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 23:01 ---Вие ли бе Аго ботев еее това ме уби егаси и вица. ;D
--- End quote ---
Еми виц е. :D
ibrahim65:
--- Quote from: botev on September 17, 2012, 22:45 ---
Коренът е общ!!! Ако и да се посереш! Ако между десет българи застане един арабин ще го различиш ли?, а ако застане един тъй наречен помак ще го различиш ли? Заради такива индивиди като теб младите помаци отивайки да учат и в чужбина гледат да си премълчават, че са помаци!!!! Толкова си малък, че чак се губиш!!!
--- End quote ---
Специялно за Аго ботев.
Лъвът като цар на животните издал заповед да не се сере по горските пътеки. Една неделя следобед всички животни се били събрали на пикник на поляната. Пристига лъвът целия омазан с лайна и пита:
- Кой сра на горската пътека?
Всички се умълчали.
- Питам - кой сра на горската пътека?!
Всички изтръпнали.
- Вашта мама, кой сра на пътеката?!
Слончето се обадило плахо:
- Ами аз без да искам се изпуснах малко…
- Абе какво малко бе, аз със засилка не можах да го прескоча!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version