Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
botev:
--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 23:13 ---Специялно за Аго ботев.
Лъвът като цар на животните издал заповед да не се сере по горските пътеки. Една неделя следобед всички животни се били събрали на пикник на поляната. Пристига лъвът целия омазан с лайна и пита:
- Кой сра на горската пътека?
Всички се умълчали.
- Питам - кой сра на горската пътека?!
Всички изтръпнали.
- Вашта мама, кой сра на пътеката?!
Слончето се обадило плахо:
- Ами аз без да искам се изпуснах малко…
- Абе какво малко бе, аз със засилка не можах да го прескоча!
--- End quote ---
И вицовете ти са като теб! :D
ibrahim65:
Ние сме просто - Помаци!
feggaria:
--- Quote from: Mariana on September 17, 2012, 21:23 ---Защо обиждаш всички българи и ги наричаш просто племе?
Ти, който без да съм те нарекла с никаква обидна дума /нито пък съм я помислила, но както и да е/, поиска от мен да ти се извинявам публично?
Ха сега да се извиниш на всички българи, дето обиждаш общо, за тези си думи и това поведение.
Ако питаш мен всеки, който мрази общо цели народи, дето се вика, и няма никакви спирачки общо да ги обижда, има някакъв вътрешен проблем със самия себе си.
--- End quote ---
Той не знае друго освен да обижда, че българите били най-лоши свикнахме да чуваме, но пък той се държи точно като тях, нали си е чист българин.
Mariana:
--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 23:02 ---Аллах ме е дал такъв какво да правя който не ме харесва да се погледне в огледалото.
--- End quote ---
Ако твоята теза е вярна, всички човешки съвършенства могат смело да се припишат на Бог.
Интересна теза, но не си се родил с комплекси, никой не се ражда така.
Който каквото търси, това намира.
Ако търсиш врагове, и даже това ти е по-лесно, ще намериш не точно това, което търсиш.
Защото омразата, противопоставянето, маниите за превъзходство, основани на несигурност, и пр. са все фалшиви душевни богатства.
Човек може да се зарадва на подобни "предимства" или "богатства" само временно.
Те не са богатствата на Духа Божи в човека.
onegavon:
--- Quote from: ibrahim65 on September 17, 2012, 21:10 ---Пак ли си тук бе Аго ботев пак ли как та търпят незнам.
Стига си лепял етикети, кой какво представлява си личи.
Свикнали сте да наричате ПОМАЦИТЕ че са прости, от вашто племе по просто дали има в света.
Плюиш и по турците, но те от княжество ви направиха държава, ако имаш акъл целувай им ръката а и не само там.
--- End quote ---
Имам една забележка към поста ти .Турците от царство не наравиха бейлик през 14в. и нищо друго. А двамата с Ботев не сте прости, а недоучени,което е поправимо стига да имаш желание да се образоваш.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version