Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Subeyi Kurt:
--- Quote from: havaika on September 23, 2012, 20:00 --- Да наистина .Затова помаците трябва да гласуват само за ДПС за да им се разреши и връзване на минарето на джамията(поставените лампи) към уличното осветление което плаща общината.А в същото време са побили светещи кръстове(вързани към общинското осветление( в Босетина и Момчиловци за да знаят мечките че тези села са християнски и да не нападат добитъка ;D ;D
--- End quote ---
Преди доста години комунистите не позволяваха да има повече oт 2-3 лампи на минарето докато в църквите нямаше никакво ограничение. Нищо не се е променило от тогава насам. Гарга на гарга око не вади. Тук напразно спорим тези неща. Мюсулманите много добре знаят какво са си патили, а другите се правят на разсеяни серсеми.
При най-малкия спор на улицата веднага чуваме клишето за 500 години мачкане. Така е било и така ще го бъде още малко; всяко начало си има и свой край и след това тово начало Не знам дали ме разбрахте правилно
ibrahim65:
--- Quote from: Mariana on September 23, 2012, 13:12 ---Ти съвсем си се побъркал.
Ако християните бяха като някои мюсюлмани по света, дето убиват заради думи или книги или филми, насочени срещу Мохамед, може би трябваше някой да тръгне да ти търси адреса заради подобни богохулства.
Но, слава Богу, християните, или поне мнозинството от тях, не са такива, че ще тръгнат да се саморазправят заради подобни думи.
Християнството отдавна е преживяло своето средновековие.
Към това мога да ти добавя само, че макар и да не си християнин, и като мюсюлманин грешиш, пишейки подобни думи. Защото според исляма, според най-важната книга за исляма, Корана, Иисус е един от Божиите пратеници на земята. Има, впрочем, доста айети в Корана за този Божи пратеник, за неговата майка Мириам/Мария, има даже отделна глава в Корана за Дева Мария, както вероятно знаеш и по-добре от мен. И и в Корана, както и в Новия Завет на Библията се говори, че той ще дойде като "Слово от Бога", че това е "предрешено дело" и Мариам/Мария не бива да се бои, както и казва ангелът Гавраил/Джибрил.
В този смисъл, макар че ни си християнин, и като мюсюлманин си сгрешил, пишейки някакви подигравки към един от Божиите пратеници на земята, на когото е било низпослано Евангелието и който е единственият от всички най-важни Божии пророци, роден без да има земен баща /така е и според текстове от Библията, и според текстове от Корана/.
------------------
Както гласи една народна поговорка: "Дяволът ни оре, ни копа". Той има време да омотае всякакви души по земята. Едни, за да решат, че могат да убиват "в името на Бога", да отнемат човешки животи, а други - просто да пишат глупости, дали за Христос, дали за Мохамед, и така да грешат, не знаейки какво точно правят.
--- End quote ---
Та за тази Стриптийз звезда имам и аз няколко карикатури.
Не са като тези ФРЕНСКИТЕ кадето усмиват азрети Мохамед с.в.с. ама ако ги видите ;D
разсаблякал се е горкият по долни гащи, а те ,,вярващите,, целуват ли го целуват.
Абе има какво да се рисува дори и да не сме толкова развити като французите,
asparuh7777:
--- Quote from: Subeyi Kurt on September 23, 2012, 21:02 --- всяко начало си има и свой край и след това тово начало Не знам дали ме разбрахте правилно
--- End quote ---
Разбрали сме ви и сме готови! ;) А последните събития идват да ви кажат нещо и дано ги разберете првилно! :-*
Mariana:
--- Quote from: ibrahim65 on September 23, 2012, 21:08 ---Та за тази Стриптийз звезда имам и аз няколко карикатури.
Не са като тези ФРЕНСКИТЕ кадето усмиват азрети Мохамед с.в.с. ама ако ги видите ;D
разсаблякал се е горкият по долни гащи, а те ,,вярващите,, целуват ли го целуват.
--- End quote ---
Гледай тази "стриптийз звезда", като се преселиш някой ден на оня свят, където всички ще идем, да не те погледне така, че да потъне душата от срам, но така или иначе тогава ще бъде много късно.
-------------------------
Като си тръгнал така, впрочем, по пътя на подигравките и омразата към тези, които не са от твоята вяра,
само доказваш това, че не си се научил да обичаш, нито да отсяваш зърното от плявата,
но си се научил да мразиш.
Hadj:
--- Quote from: ibrahim65 on September 23, 2012, 21:08 ---Та за тази Стриптийз звезда имам и аз няколко карикатури.
Ибрахим.Грешиш много по отношение на Иса пейгамбер.Той е пратеник на Аллах дж.дж. и достоинството на мюсалманската религия че се отнасяме с уважение и почит към всички пратеници на Всевишния.Това че една религия с претеции за "най истинската" си позволява да рисувт Иса пейгамбер /Исус/ по този начин и да го наричат бог е техен поблем.Нали знаеш че това е ширк а където има ширк нещата са доста далеч от това което приема Създателя.
--- End quote ---
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version