Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (401/454) > >>

Subeyi Kurt:

--- Quote from: ibrahim65 on October 03, 2012, 09:55 ---
Недим Генджев: Радикален ислям в България има

http://topnovini.bg/node/43348#.UGvbYcWi6fd.facebook

--- End quote ---
Shtom kato Gencev e kazal taka znachi  100% e vyarno :D :D :D :D  Egasi i piniza !!!

ibrahim65:
Интервю със специалисти относно делото в Пазарджик

Виште какви ги е вършил комуниста Генчев

Интервю със специалисти относно делото в Пазарджик

Mariana:

Пускам линка по-долу само заради снимката. На нея се вижда и една жена, на която й се виждат само очите. Не мисля, че подобен тих обличане е типичен по тези земи. Не мисля, че и повечето мюсюлмани в този форум /ако не е така, опровергайте ме/ биха искали техните жени или дъщери или сестри да ходят така облечени.

Ето го и линкът:  http://society.actualno.com/Allah-e-velik-v-podkrepa-na-obvinenite-za-radikalen-isljam-news_401591.html

Пак казвам, пускам го заради снимката.

Нещо се случва в последните години, има влияния над мюсюлманите, които идват от страни от Средния Изток или не знам точно откъде, но страни, чиито обичаи са по-различни и които имат пари да купуват промяна на верски убеждения.

Човек да си затвори очите или да излъже себе си, ако каже, че не е така.

Hadj:

--- Quote from: Mariana on October 03, 2012, 21:25 ---Пускам линка по-долу само заради снимката. На нея се вижда и една жена, на която й се виждат само очите. Не мисля, че подобен тих обличане е типичен по тези земи. Не мисля, че и повечето мюсюлмани в този форум /ако не е така, опровергайте ме/ биха искали техните жени или дъщери или сестри да ходят така облечени.

Ето го и линкът:  http://society.actualno.com/Allah-e-velik-v-podkrepa-na-obvinenite-za-radikalen-isljam-news_401591.html

Пак казвам, пускам го заради снимката.

Нещо се случва в последните години, има влияния над мюсюлманите, които идват от страни от Средния Изток или не знам точно откъде, но страни, чиито обичаи са по-различни и които имат пари да купуват промяна на верски убеждения.

Човек да си затвори очите или да излъже себе си, ако каже, че не е така.

--- End quote ---
То чуждото влвияние го има във всякакви посоки.Едни жени в името на Всевишния се покриват напълно а други без никакъв свян  по басейните в хотелите  раздрусват цицища и само с по идно въже в г--ъ демонстират срамотите си.
               Пък ти МАРИ-ЯНО дето ми се държиш като дружинен ръководител дошла да даваш акъл на помаците защо не вземеш да се пръждосеш ?

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on October 03, 2012, 21:25 ---
Не мисля, че и повечето мюсюлмани в този форум /ако не е така, опровергайте ме/ биха искали техните жени или дъщери или сестри да ходят така облечени.

--- End quote ---

Разголените жени по нищо не превъзхождат забулените. В Америка има доста професори които са забулени. Оставете хората да се обличат така както самите те си предпочитат. Намесата в облеклото на хората е варварско отношение. Знаем за морала на разголените, така че няма смисъл да се спори.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version