Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (44/454) > >>

halikan:
Gospodin Paskov i s Maykal Djeksan li zehte dase zayajdate ve4e,a toy kakvo vi pre4i a kakvo vi interesuva byal lie ili 4eren,vie ste programiran vinagi da ste ot drugata strana i vse 6tesi naydete forum i tema na koito da ste v opozicia,vie v koyato i darjava dastee pak taka 6tee,jiv i zdrav ,tova nie v nastroykite i az ponyakoga se opitvam da bada dobar no nestava

Пламен Пасков:

--- Quote from: E_Smail on November 25, 2008, 05:19 ---- За бъдещето ни.За бъдещето на бъдещите ми наследници деца и внуци.За бъдещето на твойте деца и внуци,ако ни е писано.За бъдещето на всеки жив човек.Това е Европейска ценностна система.Ние сме просто Помаци и сме част от Европа.Много етноси и много народи.Равнопоставени с равни права.Единство в различието и няма място нито за сепаратизам , нито за шовинизъм.Това просто е гаранция за запазване на културата ни и гаранция за интеграция в модерния свят.
--- End quote ---
То ест, вие формулирате самосъзнанието като основен стожер на т.н. от пропагандните центрове (макар и напълно измислена) "европейска ценностна система"?
Вие можете ли да ми я цитирате дословно: къде, кога и от кого е публикувана тази европейска ценностна система, която българските медии под инструктажа на задокеански и други господари толкова обичат да ни сочат като светлината в тунела и като единственния избор?
намерете и ми процитираайте макар и един такъв документ, за тази химера, и тогава ще си говорим. Само, преди да се хвърлите да търсите в нета и в други ресурси, да ви сваля малко на земята - имайте предвид, че даже европейската конституция все оше не е приета и гласувана, и то от народите на държавите, които са основата, гръбнака на вросъюза: французи, германци, холандци... Така че, като ще ми се кълнете в този нов Господ, имайте предвид, че той, завалията, още не си е научил уроците и не си е написал домашното, за да ни учи на него.

--- Quote ---Една нация, една даржава,един народ,един вожд  =  концлагер независимо дали е Фашистки или Комунистически + жестока система за контрол на поданиците .
Не ми казвай че това не е отживелица.
Но и в сегашно време има изключения.
--- End quote ---
Има такива, верно е - даже и днес, и те са фактическите днешни и категоричните бъдещи владетели на света: Китай.
Без да им симпатизирам ни най-малко, фактът си е факт: те са днешните и бъдещите фактически владетели на света. Но това вече е геополитика и макроикономика, не е за темата за помаците.

--- Quote ---- Не слушам Майкал Джексън.Само помашка и рок.
Прибързано и доста внушаващо твое заключение относно предполагаемите ти плаващи пясаци.
--- End quote ---
Няма нужда да го слушате, за да знаете какво е направил и да схванете аналогията.
Ако искате, разбира се.

--- Quote ---Пак грешиш.
Омръзна  ми да живея в света на жертвите и света на техните насилници.
Има и друга раса човеци , тези които искат да не са нито едното, нито другото.
Изборът да се опитва човек, да бъде свободен .
Този избор е по добрия отколкото вещаенето на Апокалипсиса.
--- End quote ---
Хубав избор.
Пробвайте да го реализирате.
И пътьом уточнете: свободен от какво?

--- Quote ---Определянето на желанието на всички хора желаещи да се чустваме свободни като системна злоупотреба наистина ме озадачи тревожно.
 Кажи с какво ?
--- End quote ---
Ставаше дума за злоупотребата с правото на самоопределяне, а не да се чувстваш свободен.
Впрочем, дано не ви огорчавам, но истински свободни са само лудите.
Останалите, след като си седнат на задника, осъзнават (ако са нормални хора) че отговорностите са много повече от свободите, и ако тръгнем да акцентираме на свободите, отговорностите ще отънеят и изчезнат, и ентропията и хаосът ще победят и ще ни върнат в пред първобитната ера.

--- Quote ---- Да така мислим.
Просто липсва алтернатива.Поне за  нас е така.
--- End quote ---
Алтернатива има винаги.
Даже да тези, които не искат или не могат да я видят.
Но ако не я видят и изберат самостоятелно, изобщо няма да им хареса какво са им избрали другите.
Което и става и днес.

--- Quote ---Атеизма е също вид религия.
Особено комунистическата разновидност на Атеизма.
Дядо ми одавна разправяше че мумийте на комунистическите Вождове се боготворят,и над тях се свещенодейства и до днес подобаващо.
Благодаря ти за примерите ;D
--- End quote ---
Дядо ви, в общи линии, греши, особенно за днес, но както и да е...
Е, и?

Пламен Пасков:

--- Quote from: Snake on November 25, 2008, 14:10 --- Paskov kakuv absurd-ami osven Bosna i Hercegovina da e absurd,te nali se opredeliha  musulmani,a ne surbi ili hurvati.
--- End quote ---
Естественно, че Босна, Херцеговина са абсурд, квази-държави, както и Македония. За Косово пък да не говорим.
Идете и питайте бошнак от която си страна пожелаете: кеф ви мюсюлманин, кеф ви християнин: "Като какъв се определяте?". Ще ви рече: "Какъвто кажеш съм, само война да няма!"
Те тая война от тия игрички на самоопределяне тръгна.
И пак да цитирам местни, които са оцелели и следва да ги знаят нещата по-добре от нас, които ни облъчват с лъжовни медии: "Тая война я направиха журналистите"
Защото "Сребреница" е била медийна поръчка, изпълнена по всички закони на манипулативната дезинформация с цел разпалване (и, за съжаление, успешно) на тренировъчно-експериментален (за американските геополитици) етнически конфликт на Балканите.
Ако наистина ви и интересува, и няма да е в противоречие с духа и политиката на форума, още днес мога да отворя една тема с много интересни материали за това: какво е била Сребреница в действителност и как я направиха бомбата на Балканите.

Пламен Пасков:

--- Quote from: halikan on November 25, 2008, 14:43 ---Gospodin Paskov i s Maykal Djeksan li zehte dase zayajdate ve4e,a toy kakvo vi pre4i a kakvo vi interesuva byal lie ili 4eren,vie ste programiran vinagi da ste ot drugata strana i vse 6tesi naydete forum i tema na koito da ste v opozicia,vie v koyato i darjava dastee pak taka 6tee,jiv i zdrav ,tova nie v nastroykite i az ponyakoga se opitvam da bada dobar no nestava
--- End quote ---
Изобщо не се заяждам с Майкъл Джексън, нито с Карим Абдул Джафар, halikan.
Просто той е прекрасният пример докъде се стига, когато някой тръгне да се опиянява от идеята за самоопределянето и злоупотребява хронически с нея.
Друг пример за тез злоупотреби са хомосексуалистите и трансвеститите, които не приемат формата, в който Господ е решил, че трябва да се родят на този свят, и се самоопределят като...други.
Какво да кажем и за тях: Халал да им е, право на самоопределение си е?
Коранът, доколкото знам, е направо безкомпромисен към такива самоопределящи се...

E_Smail:
Да се  самоопределиш, не е злоупотреба.Особено когато го правиш по свободен начин без някои дя те контролира.
Да се самоопределиш такъв какъвто се чустваш,дори и накой да се опитва да те контролира е триумф на свободен дух.
Да контролираш обаче някой друг,против неговото желание е откровена злоупотреба.
Изборът е ваш.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version