Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (434/454) > >>

С.Стефанов:
         Согласен съм с Hadj,

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on April 12, 2013, 20:52 ---
Твоите спекулации край нямат.

Ако ти самият си болен от омраза, подобни опити да приписваш това на други хора, няма да ти помогне.

Ще продължиш да си такъв.

--- End quote ---

Ako Pomacite v Gyrciya izuchavaha Angliyski shteshe da si traykash nali? No shtom e Turski - ne stava. Znam vi az dushichkite :D

С.Стефанов:
          А пък Вие г-це Мариян/а/ не разбрахте ли,че не сте приета сърдечно в този сайт.То не бе поучаване,то не бе подценяването не бе....Стига де.    Нека запазим добрия тон.Нищо лично,защото не се познаваме,а пък знае ли се?Живота е пълен с изненади.

Mariana:

--- Quote from: Subeyi Kurt on April 12, 2013, 21:57 ---Ako Pomacite v Gyrciya izuchavaha Angliyski shteshe da si traykash nali? No shtom e Turski - ne stava. Znam vi az dushichkite :D

--- End quote ---

Ами те сигурно изучават и английски, или поне някои от тях.

И турски може да изучават разбира се, нищо лошо няма.

Но не може да да изучават турски като свой майчин език, т.е. изучавайки него да излиза, че гръцката държава се  е погрижила за това едва ли не майчиният език на помаците да бъде изучаван в държавните училища, когато въобще не е така. Такава манипулация никъде по света няма наистина.

Mariana:

--- Quote from: С.Стефанов on April 12, 2013, 22:00 ---          А пък Вие г-це Мариян/а/ не разбрахте ли,че не сте приета сърдечно в този сайт.То не бе поучаване,то не бе подценяването не бе....Стига де.    Нека запазим добрия тон.Нищо лично,защото не се познаваме,а пък знае ли се?Живота е пълен с изненади.

--- End quote ---

Аз добрия тон никога не съм го губила.

Ако пък ми загатвате, че ако продължа да влизам тук от време на време, ще ме намерите да ме заплашите лично... -

то какво да кажа за такъв "добър тон"...

Не знам къде ви е проблемът,

но не мислете,  че при този лош тон, който към мен се упражнява напоследък непрекъснато,
ще стоя тук още дълго.

Бог вижда, драги Стефанов, всичко вижда,
сигурно и вашите "добри" помисли не са скрити от Него.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version