Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (435/454) > >>

Hadj:

--- Quote from: Mariana on April 13, 2013, 14:23 ---

но не мислете,  че при този лош тон, който към мен се упражнява напоследък непрекъснато,
ще стоя тук още дълго

--- End quote ---
Иншалах да се сбъднат намеренията ти!

Subeyi Kurt:

--- Quote from: Mariana on April 13, 2013, 14:17 ---
Но не може да да изучават турски като свой майчин език, т.е. изучавайки него да излиза, че гръцката държава се  е погрижила за това едва ли не майчиният език на помаците да бъде изучаван в държавните училища, когато въобще не е така. Такава манипулация никъде по света няма наистина.

--- End quote ---
Ti opravi Bylgariya ta sega e red na Gyrciya. Koya si ti ta da opredelyash koy na kakyv ezik da se obuchava. Tova e lichen vypros na vseki roditel i tolkoz.
Pusta ksenofobiya do kyde vi e dokarala >:(

С.Стефанов:
          Нито загатвам,нито намеквам. Никога няма да падна толкова ниско.Не съм мерзавец.Но ми омръзнаха Вашите писания,които се базират на писаната история,която я изучавахме през седемдесетте години на миналия век.Не знам дали и на Вас не омръзна да повтаряте едно и също.Бъди жива и здрава.

Mariana:

--- Quote from: Subeyi Kurt on April 13, 2013, 15:04 ---Ti opravi Bylgariya ta sega e red na Gyrciya. Koya si ti ta da opredelyash koy na kakyv ezik da se obuchava. Tova e lichen vypros na vseki roditel i tolkoz.
Pusta ksenofobiya do kyde vi e dokarala >:(

--- End quote ---

Аз не определям нищо.

Но ако човек почва да мрази опонента и да го пъди само защото той споменава някакви очевидни истини,
то това е всичко друго, само не и дебат.

Mariana:

--- Quote from: Hadj on April 13, 2013, 14:39 ---Иншалах да се сбъднат намеренията ти!

--- End quote ---

Аллах (арабската дума за единствения Бог) знае разбира се, че никой от нас не е съвършен.
И ние, хората, го знаем.

Но истината не се намира по почина на Й. В. Сталин: "Няма човек, няма проблем".

Не сте единствените, които са ме пъдили и мразили без вина.
Едни истини са неудобни за едни хора, други истини - за други...

И се оказва, както неведнъж ми се е случвало да виждам досега,
че за мнозина, различни като виждания, идентичност и пр. хора, е къде по-лесно да пъдят и мразят,
отколкото да се размислят над едни или други неудобни или нехаресващи им истини.

----------------------------------------------------------

http://stranitzi-stannitzi.blogspot.com/2012/06/blog-post.html

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version