Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
halikan:
Gospodin Paskov men sa6to moje dame nari4ate kakto si iskate,kakto na vas vie kef taka,az znam dyadosi allahrahmetele koito po4ina na 100g. az negovoto ime nosya,a toy znae6e dyadomu toy negovoto ime nose6e vra6tamte mnogo,mnogo godini nazad,znam te kakvi sa bili i az sam takav,a tova 4e prez vazr.proces mi byaha turili pryakor Malin nego nikoga nesamgo vazpriemal za ime
Subeyi Kurt:
--- Quote from: Gelina on November 26, 2008, 13:46 ---Децата какво са виновни за това какво е станало в миналото?
--- End quote ---
koy e kazal che sa vinovni. nima nyakoy gi obicha poveche ot nas !!!
Беглик:
Рахмие, мисля, че предложението ти е много хубаво и за мен е продължение на мисъл, която скоро прочетох, че мракът може да се изгони не като се гони, а като се пусне светлина. Това лято видях светъл пример от помак, който за мен изглежда голямо постижение в днешния материален свят. На стария път между Сърница и Доспат (неасфалтираната част) това лято ми направи впечатление, че възрастен човек и жена строят сами нещо като чешма, но и нещо около нея. Попитах ги и хората ми казаха, че правят чешма с навес и сервизни помещения за преминаващите пътници. Оказа се, че това си е напълно тяхна идея и я правят с пенсията на дядото, която е около 200 лева. А водата щеше да се прокарва на повече от километър, по тръби които също трябваше да се купуват. Той се казваше Ибрахим Мусов, но за съжаление не си спомням вече името на жена му, но тя също дейно участваше в проекта. Възхитих се на тези хора и честно казано когато се сетя за тях настроението ми веднага се подобрява. По това време имаше депресиращи футболни мачове, но след тази случка забравих напълно за тях.
Пламен Пасков:
--- Quote from: Mangr on November 26, 2008, 15:34 ---
... Asno veche razbrah che snaesh s tochnost koi sa pra dadovcite ti znachi sim i svetil.
--- End quote ---
Mangr, ако вие вярвате, че вашите деди са ваши само ако сте им светили, както отвратително се изразихте, аз от такива долнопробни проверки нямам нужда.
Изобщо, за вас граници в омерзителните подмятания май няма.
Аргументарната импотентност и дребната ви душа ви водат до публични низости, които са частично спасени само от привидната ви интернет анонимност, понеже мижитурки като вас никога нямат смелост да правят такива подмятания с името и лицето си.
Слава Богу, че помаците, които знам, и които се гордея, че са ми приятели, никога не биха паднали толкова низко и първи биха ви заплюли, ако си бяхте позволили такива изказвания в тяхно присъствие.
Но вие никога няма да имате смелостта за това, нали...
Gelina:
Mangr твоето си е наистина заяждане! Айде престани и ти вече, аман от глупости. Напоследък само това има във форума,нищо друго! Ако имаш нещо лично срещу Пасков не му е тук мястото. А относно прадедите ни,оставете ги! Не ровете там ,където не ви е работа!
Както казва Рахмие, да напишем нещо свястно, а не да ръсим обиди!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version