Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Snake:
Ami na atakisti kakvo teb kakvo moje da se kaje.Te mrazqt Evropa-zashtoto znaqt ,4e lidva red tehnite luji da izleznat na svetlo.Za teb Paskov nai-dobre e da se preselish v Sibir,tam sred mujicite shre ti e dobre.Ti nesi za Evropa.
Snake:
Za vsi4ki bratq musulmani-moq pozdrav: http://www.youtube.com/watch?v=QOE_11hzXd4#noexternalembed&feature=related
Пламен Пасков:
--- Quote from: Snake on November 26, 2008, 16:03 ---Ami na atakisti kakvo teb kakvo moje da se kaje.Te mrazqt Evropa-zashtoto znaqt ,4e lidva red tehnite luji da izleznat na svetlo.Za teb Paskov nai-dobre e da se preselish v Sibir,tam sred mujicite shre ti e dobre.Ti nesi za Evropa.
--- End quote ---
Snake, вие наистина си нямате работа и се чудите какво да измислите: сега ме изкарвате атакист, въпреки, че във форума на Атака още се стряскат, като чуят за мене.
Вчера и днес Mangr ми устройва Възродителен процес, вие ми слагахте ченгета за конвой, а днес вече ми организирате Екскурзия в Сибир и ме гоните от България!
Пък после Snake и Mangr все жертвите, все те настъпаните, българите като Пасков кучета ги яли, така ли стана?
Между другото, бъдете рахат: бях в Сибир, и то в самия център на Сибир, и то няколко пъти, последният път от 20.09.2008-20.10.2008. Съвсем нормално си е, даже си нямате на идея какво красиво място са го направили - направо си е Руска Канада - по стандарт и стил на живот, и по липса на престъпления.
И там, в центъра на Сибир, археолози ми показаха находките от Кинтусувското погребение на голям български владетел от Волжка България. Мюсюлманин, представете си. Там не се изкарват турци и араби, а си казват - българин-мюсюлманин.
А вие, Snake, където и да сте, все ще сте си със своята дребна злобна българомразка душичка, така че, сте си за съжаление...на вас злобата и зъбенето май ви е останало, докато я има анонимността в интернета поне...
Snake:
E,ako si stanal musulmanin moq pozdrav e i za teb vij go po gore,az ne znaeh ,4e si musulmanin-Selam aleikum brotherAako oshte v na4aloto beshe po4nal s tova ,4e si musulmanin,sigorno shteshe da izbegnem konflikta.Rabvam se ,4e si izbral religiqta na pradedite si-ISLAMA,ishalah v pravilna posoka si.
Yovana:
Снейк,ето че сам издаде душата си. Значи ти съдиш за хората по религията им? Така ли Снейк? Колко малодушно,глупаво и недостойно. Аз съм християнка и регистрирайки се тук,се опитах да намеря добър тон и отношение от съфорумците-мюсолмани и го получавам,разбира се с изключение на теб предубедено и озлобено момче. Но запомни от мен-такива като теб,с души пълни с умраза,никога не са щастливи,те тровят себе си и нямат душевен мир,ти си един нещастен човек Снейк.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version