Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (77/454) > >>

Gelina:
Хора ,които ни бяха близки ни предадоха! Не визирам всички,които са във въпросния форум! Чудя се вече какво им дават  та са готови да целуват ..............! И е много тъпо да се копират едни и същи мнения и да се поставят в други форуми! За малоумни ли ни вземат? ???

teo:

--- Quote from: Gelina on February 26, 2009, 14:04 ---Хора ,които ни бяха близки ни предадоха! Не визирам всички,които са във въпросния форум! Чудя се вече какво им дават  та са готови да целуват ..............! И е много тъпо да се копират едни и същи мнения и да се поставят в други форуми! За малоумни ли ни вземат? ???

--- End quote ---

Вие си гледайте напред и това е предостатъчно!Но сега изведнъж да обявявате всички форуми за предателски също не става!Обижа ме това защото дискусиите във Кърджалихабер форума  съм ги създал аз ...и там не е имало човек който да говори срещу помаците.Напротив сме работели за популяризирането на идеята за помашкия народ!Въпреки че, сега съм напуснал този форум,наистина успяхте да ме обидите!

PETER:

--- Quote from: teo on February 26, 2009, 13:54 --- винаги съм защищавал тази теза за помаците че, помака си е помак.

--- End quote ---

Тео, помака си е помак, САМО АКО СЕ САМООПРЕДЕЛИ за помак.
Не върви ти да го самоопределяш, нали? :)

shaban:

--- Quote from: teo on February 26, 2009, 13:54 ---Във този форум съм от началото и където бях по форумите защищавах помаците.Тук споменавате Кърджалихабер форум.Когато бях там винаги съм защищавал тази теза за помаците че, помака си е помак.Няма по голяма истина от това!Предисторията на мнгого кавги вие не знаете и затова не вземайте под "огъня" хора които са ви били близки и продължават да са близики.

--- End quote ---
Извинявам се,Тео. Писах КЖ.хабер ,но не помислих за връзката ти с този форум.
Специално теб не съм визирал, ти си тук и не е проблем да ти го напиша. Визирам със моите цитати Пламен Пасков Пасков и Сербест Коркмаз двама хора с претенции за демократици и с недемокрично мислене или с мислене само за собствения си демос.

Gelina:
Не съм целяла да обиждам никого! най-малко пък Вас,защото не ви познавам! Казах си мнението просто! Четох във въпросния форум,няма нужда друг да ми казва къде какво пише! За сайта пък на Атака да не говорим! Там само псувни можеш да научиш! ;) Вече знам няколко! /това в кръга на шегата ;)/

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version