Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (89/454) > >>

Сидхарта:
Впрочем Унгарските историци не отричат влиянието което българите са им оказали не само езиково - българи  се заселват и оставят гените си на Апенините също доказано присъствие имат и в териториите на днешна не само централна но и западна европа.Древната история на Баварците също е свързана с тях-а що се касае за източна европа и кавказ то много народи с право могат да наредят древните българи сред тяхните предци.

Isyankar:
Древните българи са оставили доста гени из континента, ама ми се струва, че в Р България в момента има най-малко от тези гени ... Ей така си мисля просто ... :)

Nazmi:
В последните няколко постинга по горе не са по темата въобще-какво общо има това кой колко гени и семе е хвърлил по Европата.....!!! Темата е" Ние сме просто Помаци!

şevket:
Radikalnia islam v Ribnovo izobşto ne sıştesvuva osobeno v oştinskia kmet i uçitela po religia da ne govorim za sol taş...e koito gi noseha po ploştada naseloto ottah poveçeto ne znaet vratata na jamiata.Şto se otnasa vıprosa do kmeta toi oşte sie deistvaşt agent zad nego ne stoi nikoi drug osven, nakoi silen sionist. İlikakto kaza brata na Nedim Talamanov starite hoji slujeha na ALLAH ( S:T:) amladite hoji slujat na MANOL .Doşli sa ot gl. muftisvo hora da vidat kakvo stava doşli sa da si pazat stoloveto za nişto drugo vsiçki sa vlastolubci vsiçki veçe slujat na parite.

ali m:
az licno predlagam da sprem vanshnata namesa,vse nyakoi ot van da ni opredelya kakvi sme v kraina smetka horata sa prieli zakoni edin ot koito glasi,vseki narod ima pravo na samoopredelenie i na pravo sam daorganizira svoeto kulturno politicesko i ikonomicesko poloje taka ce vseki sam moje da reshi kakav e a ne balgarite i balgarskata darjava,kakvato e deistvitelnostta ot 1912-ta godina nasam.taka ce az mislya ce vaprosa e lesen za reshavane.Tezi koito iskat ba badat balgari i hristiyani myastoto im e pri popa Saraev da si gi krasti da si gi pogrebva i taka natatak.ima obace i takiva koito iskat da sa si prosto pomaci az licno se smyatam ot tazi grupa i smyatam ce takiva kato men sashto imat pravo da organizirat svoyata islyamska kultura i sami da reshavat kakav isllyam da praktikuvat ne balgarite i balgarskata darjava da reshavat vmesto nas za celta obace spored konvenciyata za pravata na malcinstvata imame pravo na ucilishta medii i telvizionni prgrami koito sami da upravlyavame a ne balgarskata darjavna sigurnost ot minaloto i nastoyashteto.Ima i takiva koito se samoopradelyat za turci te sashto imat sashtite prava kato vsicki ostanali.Prosto tryabva vseki da reshi sam za sebesi a ne nyakoi drug da reshava vmesto drugiya kakto obiknovenno se slucva v balgarskata darjava.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version