Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
tsigahrah:
--- Quote from: ali m on April 13, 2009, 21:51 ---.... smyatam ce takiva kato men sashto imat pravo da organizirat svoyata islyamska kultura i sami da reshavat kakav isllyam da praktikuvat ne balgarite i balgarskata darjava da reshavat vmesto nas...Prosto tryabva vseki da reshi sam za sebesi a ne nyakoi drug da reshava vmesto drugiya kakto obiknovenno se slucva v balgarskata darjava.
--- End quote ---
Е, приятелю Али. Знаеш ли колко народ го иска това в България. Живея от 10 години в София и виждам, че и тук проблемите са както навсякъде. Обикновеният човечец никой не го пита за нищо. Не го питат искаш ли, не искаш ли - никакъв избор не ти дават. От 5 дена идва камион за боклуци на всеки кръгъл час. Това става, приятелю и с моите, и с твоите данъци. Тебе питаха ли те дали си съгласен - не. Мене питаха ли ме - не.
Давам пример с един обикновен боклук.
А ти искаш фундаментални човешки права в тази държава! Няма как да стане. Властта не иска да има будни хора. Иска хората да се мразят, за да ги управляват по-добре. Разбираш ли ме, Али, нарочно настървяват хората срещу исляма. Може би някой го е яд, че в България нямаше войни като в Югославия. Не знам. Знам само, че ако се намразим един другиго, ни е спукана работата.
PNK2003:
Отново за пореден път погрешно се отъждествява българин единствено и само с християнин. Явно едно и също ще се пише и дъвче тук... Имам чувството, че някои вече целенасочено го правят това...
dim56:
Може би си прав... за съжаление!
Isyankar:
--- Quote from: PNK2003 on April 14, 2009, 00:19 ---Отново за пореден път погрешно се отъждествява българин единствено и само с християнин. Явно едно и също ще се пише и дъвче тук... Имам чувството, че някои вече целенасочено го правят това...
--- End quote ---
Все едно аз съм го казал...
dim56:
--- Quote from: şevket on April 14, 2009, 18:18 ---Da si pripomnim edna turska pogovorka BİRLİKTEN GÜÇ DOGAR ili EDİNSTVOTO PRAVİ SİLATA za tova ne trabva da se delim na turci i pomaci trabva da sme edinni zaştoto tahnata cel e razdelai i vladei ne se delete nie i bez tui sme vtoro kaçestvo hora tova se odnasa do vsako edno malcinstvo vkoato idırjava da eto.
--- End quote ---
Опа, приятелю, я виж по-добре заглавието на темата! А за твое сведение, тази поговорка, която цитираш, е на фасадата на българския парламент ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version