Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (98/454) > >>

Isyankar:
Само дето в България има няколко пъти повече джамии на глава мюсюлмани от Турция, ама халал да са им :) Нали трябва да има работа за хилядите ходжи завършващи в Бликзия изток ... :) Леко лирично отклонение ... :)

havallar:

--- Quote from: Isyankar on April 19, 2009, 13:48 ---Само дето в България има няколко пъти повече джамии на глава мюсюлмани от Турция, ама халал да са им :) Нали трябва да има работа за хилядите ходжи завършващи в Бликзия изток ... :) Леко лирично отклонение ... :)

--- End quote ---
Трябва да има.Дето го казваха на 30000 една, е редно да попитам има ли такава църква да побере 30000 вярващи?Извинявай за този въпрос,защото незнам как ще се поберат 30000 вярващи в един храм?

Isyankar:
Ти сега какво се хвана за тези бройки ... Нали ти казах, че халал да са ... Не ме интересува....Просто да се има предвид, че броя на църкви на глава християни и броя на джамии на глава мюсюлмани е доста в полза на мюсюлманите и просто не желая И ПО ТОЗИ КРИТЕРИЙ някой комплексиран мюсюлманин да ми натяква, че бил подтискан. Джамии има бол - това имам предвид. Ако в някое село има в 5, а в друго няма - да са мислили като ги строят, а не да ги строят както хотелите по Черноморието един през друг без замисъл.

Gelina:

--- Quote from: Isyankar on April 19, 2009, 13:56 ---Ти сега какво се хвана за тези бройки ... Нали ти казах, че халал да са ... Не ме интересува....Просто да се има предвид, че броя на църкви на глава християни и броя на джамии на глава мюсюлмани е доста в полза на мюсюлманите и просто не желая И ПО ТОЗИ КРИТЕРИЙ някой комплексиран мюсюлманин да ми натяква, че бил подтискан. Джамии има бол - това имам предвид. Ако в някое село има в 5, а в друго няма - да са мислили като ги строят, а не да ги строят както хотелите по Черноморието един през друг без замисъл.

--- End quote ---

Не усещаш ли,че взе да ставаш много груб! Дай го по кротко! Стига вече с термините "рязани пишки" и "комплексирани мюсюлмани"!

havallar:

--- Quote from: Isyankar on April 19, 2009, 13:56 ---Ти сега какво се хвана за тези бройки ... Нали ти казах, че халал да са ... Не ме интересува....Просто да се има предвид, че броя на църкви на глава християни и броя на джамии на глава мюсюлмани е доста в полза на мюсюлманите и просто не желая И ПО ТОЗИ КРИТЕРИЙ някой комплексиран мюсюлманин да ми натяква, че бил подтискан. Джамии има бол - това имам предвид. Ако в някое село има в 5, а в друго няма - да са мислили като ги строят, а не да ги строят както хотелите по Черноморието един през друг без замисъл.

--- End quote ---
Пак ти е грешна информацията.В Смолян при съотношение 50/50% има седем църкви и само едничка джамия и то не голяма.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version