Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
havallar:
Isyankar Препоръчвам да прочетеш за тези владетели ,и да видиш че са дали разрешително за строежа на 90% на църквите в Смолянко.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD
Висарион Смоленски, епископ на Смолян по времето на султан Мехмед IV.Като Смолян си има и епископ.Това ако е геноцит ???
Isyankar:
--- Quote from: Gelina on April 21, 2009, 21:31 ---А ти прочете ли по пресните примери за убитите през възродителния процес! Защото там не ти трябват пра-пра-пра баби и дядовци, има все още живи свидетели. Много взе да си знаеш правата,задълженията забрави ли ги?
--- End quote ---
Какви са ми задълженията ?
Знам си правата и задълженията идеално, тъй като съм учил право - защо така ме нападаш ? Теб какво те бърка, че е имало геноцид срещу християните в Османската империя, а ? Нали не оспорвам твоя Възродителен процес - защо ти оспорваш моя Възродителен процес ? Или само срещу помаците може да има геноциди и възродителни процеси - срещу християни абсурд ?
Възродителния процес го помня с очите си ... Не съм чак толкова млад....
Isyankar:
--- Quote from: havallar on April 21, 2009, 21:44 ---Isyankar Препоръчвам да прочетеш за тези владетели ,и да видиш че са дали разрешително за строежа на 90% на църквите в Смолянко.
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BC%D0%BE%D0%BB%D1%8F%D0%BD
Висарион Смоленски, епископ на Смолян по времето на султан Мехмед IV.Като Смолян си има и епископ.Това ако е геноцит ???
--- End quote ---
Чета, чета, но това, което са го живели моите дядовци и баби - не може да се прочете....Просто, защото не сме злопаметни хора тракийските българи и продължихме новия си живот - въпреки адския геноцид и меко казано Възродителен процес ... При него нямаше изселване, а бягане, тъй като, ако не бягаш си под ножа ...
Айде моля, както ти знаеш повече за Възродителния процес в западните Родопите - позволи аз да знам повече за Възродителния процес в Източна Тракия...
havallar:
--- Quote from: Isyankar on April 21, 2009, 21:58 ---Чета, чета, но това, което са го живели моите дядовци и баби - не може да се прочете....Просто, защото не сме злопаметни хора тракийските българи и продължихме новия си живот - въпреки адския геноцид и меко казано Възродителен процес ... При него нямаше изселване, а бягане, тъй като, ако не бягаш си под ножа ...
Айде моля, както ти знаеш повече за Възродителния процес в западните Родопите - позволи аз да знам повече за Възродителния процес в Източна Тракия...
--- End quote ---
Като географ на 23г много неща помниш?
Isyankar:
Помня, че приятелите ми от махалата им сменяха имената...Помня и опустелите Кърджалийски села в началото на 90те....Може би така са изглеждали и селата в Одринско, но там доста бързо са се настанили други хора:) Не е малко, нали ... Другото са ми го разказвали родители им/ми ... Мисля, че мога да им имам доверие :)
Освен географ, вече можеш да ме наричаш и икономист и демограф...:)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version