Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (117/454) > >>

Isyankar:

--- Quote from: halikan on April 22, 2009, 14:57 ---Isyankar za sajalenie tryabva date oprovergaya otnosno tova 4e sme vzrivili svetovnite universiteti s svoya um,predi malko pro4etoh ot novinite edna konstataciya na svetovnata banka kato se pozovavat na prou4vane na gramotnosta PISA 4e vsyako vtoro balgar4e neznae kakvo 4ete,polovinata ot 15 godi6nite nemogat da 4etat s cel nau4avane i usvoyavane na pro4etenoto,toest neu4at a zubryat,a sega kogo tryabva da obvinyavame koy e vinoven,a

--- End quote ---

--- Quote from: halikan on April 22, 2009, 14:57 ---Isyankar za sajalenie tryabva date oprovergaya otnosno tova 4e sme vzrivili svetovnite universiteti s svoya um,predi malko pro4etoh ot novinite edna konstataciya na svetovnata banka kato se pozovavat na prou4vane na gramotnosta PISA 4e vsyako vtoro balgar4e neznae kakvo 4ete,polovinata ot 15 godi6nite nemogat da 4etat s cel nau4avane i usvoyavane na pro4etenoto,toest neu4at a zubryat,a sega kogo tryabva da obvinyavame koy e vinoven,a

--- End quote ---

Ами майката-природа може би е виновна, тъй като всяко второ българче всъщност е циганче :))))))))

havallar:

--- Quote from: Isyankar on April 22, 2009, 15:02 ---Ами майката-природа може би е виновна, тъй като всяко второ българче всъщност е циганче :))))))))

--- End quote ---
  Ами те не гледат само  да доказват на света колко са Велики,плодят се хората.Да ви са живи и здрави българчетата.Таман ще има електорат за най БГ партия.Дано тогава да не ви е виновен помаклъка.

Isyankar:

--- Quote from: havallar on April 22, 2009, 15:07 ---  Ами те не гледат само  да доказват на света колко са Велики,плодят се хората.Да ви са живи и здрави българчетата.Таман ще има електорат за най БГ партия.Дано тогава да не ви е виновен помаклъка.

--- End quote ---

Гузен негонен бяга. Какъв помаклък - какъв виновен - избий си комплексите от главата.

Аз се радвам много на циганчетата...благодарение на тях града ми е чист и спретнат, строежите вървят бързо, а пък знам, че почти никой от тях няма да доживее до пенсионна възраст (средната продължителност на живота е в пряка зависимост с грамотността и образователната структура на населението) . :) И после виетнамци да сме внасяли ... :)

Тъй, че не бери грижа за моите комплекси - няма такива .... А националните - те са съвкупност от комплексите на всички етноси и етнографски групи в България, а аз в една тема видях поне 100 пъти как ми се повтаря "И все помаклъка е виновен, и все помаклъка е виновен" ....

Е, как да няма национални комплекси при това положение, а ?

Сидхарта:

--- Quote from: havallar on April 22, 2009, 15:07 ---  Ами те не гледат само  да доказват на света колко са Велики,плодят се хората.Да ви са живи и здрави българчетата.Таман ще има електорат за най БГ партия.Дано тогава да не ви е виновен помаклъка.

--- End quote ---
не знам някой да доказва че сме велики, просто има с какво да се гордее българина  а иронията ти за плодящите се е интересна защото те са и в други балкански държави не че имам нещо против тях -само да напомня.

havallar:

--- Quote from: Isyankar on April 22, 2009, 15:15 ---Гузен негонен бяга. Какъв помаклък - какъв виновен - избий си комплексите от главата.

Аз се радвам много на циганчетата...благодарение на тях града ми е чист и спретнат, строежите вървят бързо, а пък знам, че почти никой от тях няма да доживее до пенсионна възраст (средната продължителност на живота е в пряка зависимост с грамотността и образователната структура на населението) . :) И после виетнамци да сме внасяли ... :)

Тъй, че не бери грижа за моите комплекси - няма такива .... А националните - те са съвкупност от комплексите на всички етноси и етнографски групи в България, а аз в една тема видях поне 100 пъти как ми се повтаря "И все помаклъка е виновен, и все помаклъка е виновен" ....

Е, как да няма национални комплекси при това положение, а ?

--- End quote ---
  Само недей да си хвърляш буклуците през прозореца-говори лошо за култрата.А пък и трябва да се цени на хората които имаш за слуги.......за да живеят по-дълго за да чистят боклуци защото ги има много.Това ще е добре за държавата ни.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version