Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (129/454) > >>

pirin22:

--- Quote from: halikan on May 13, 2009, 22:34 ---Pirin zateb moje mnogo seriozni ne6ta idasa gluposti,no vzemi edin prost primer nabludavay nyakoi alkoholik toy o6te tuk see prevarnal v m,i pak 6teti povtorya maymunite sa bili hora kato nas no sase otvarnali ot religiyata i vsi4ko 4ove6ko i zatova sa prevarnati v maymuni

--- End quote ---
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Rısı6  glupostı  na porazıq .Budıstıte   ot predı   5000gd   . Hrıstıqnıte ot predı  2500gd Musulmanıte  ot  1500gd nasam  ne   sa  maımunı  amı  sa  hora . Amı  predı  tqh   do   3000000gd   te   vsı4kıte     sa  maımunı    samo  vqrva6tıte   sa  hora .Struva  mı  se  maı  blagodarenıe  na  tezı  maımunı  saga  ımame    6ans da  sı 4etem  ne6tata  tuk  v PC , pak ot  tezı maımunı  ka4ıha  na Mars   Anka   kusu    ,  te  maı  te nau4ıha     ı  na  4etmo  ı pısmo   .A ako  be6e ostanalo   tvoıte  hora   vse o6te 6tqha  da  dırpat   uzdıte  na kamılıte ı magaretata   ı  s toqgata  da    se podpırat  prez pustınqta .No blagodarenıe  na mnogo  ot  tezı maumunı  smenı   uzdıte   s modernı kolı .i  mnogoooo  drugı  takıva  ne6ta    stavat  pak  s tqhno  sıdeıstvıe -maımunıte .

MEHMED_M1:
dai mi palnomo6tno na skaipa ti ako moje

adem

saleika:

--- Quote from: MEHMED_M1 on June 08, 2009, 00:52 ---dai mi palnomo6tno na skaipa ti ako moje

adem

--- End quote ---
MEHMED_M1  oto4ni na koi adem iska6 skaipa no po dobre mu pi6i na li4ni  ;)

MEHMED_M1:
Здравеите братя мюсюолмани мерси много за разбирането което сте отправили кам мен но аз вече не работя там изгониха ме.А и друго изкам да ви кажа че в саита data.bg които всички знаете са писали доста упреци за наз.Аз например имам три мои коментара с които се опитвам да защтите нашета общност както ни определят.Ако изкате хварлете един поглет

mustafa_b:
http://www.pomak.eu/board/index.php/topic,603.msg3797.html#msg3797

Съжалявам, че си напуснал работата, иншааллах да си намериш по-добра!

ПС- Адем1 отдавна не пише тук.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version