Български > Дискусии

Ние сме просто - Помаци!

<< < (145/454) > >>

PETER:
Когато няма опонент всяка глупост става "неоспорим факт" :)

Kaplan:
Давай опоненте !! ;D ;D ;D

PETER:
По тази тема Пасков е опонента. На мен историята ми е безразлична.

muti6:

--- Quote from: PETER on February 27, 2010, 21:58 ---Когато няма опонент всяка глупост става "неоспорим факт" :)

--- End quote ---
Когато чета твърде авторитетно звучащи коментари от незнаен мъдрец без досие и портфолио, някак не мога да повярвам на мъдростта му... сори.
Може ли човек да бъде глупав с много ум и не глупав с много малко ум?Всъщност тебе кой те излъга, че си в състояние да мислиш логично?
Истината , драги ми Петърчо е като изкуството - зависи от гледната то4ка.
Така е и с простото и сложното - зависят от гледната точка.Май те е полазил негативизъм и няма отърваване от него.
Но както е казано, който трупа мъдрост - трупа тъга.

Сидхарта:

--- Quote from: suleiman94 on February 27, 2010, 21:44 ---Oсвен това, което споменава Тео, бих добавил, че нациите и национализма в Европа се зараждат през 19 век, ето защо този век е останал в историята с името ''векът на нациите и национализма''.  А 19 век, както е известно започва през 1800 до 1900 г.  Именно в този период се очертава и българската нация.  А на нас е известно ние към коя нация сме били през този период, за това няма да споменавам.  Помаците никога не са били от една националност с българите.  Това е неоспорим факт.

--- End quote ---
Сюлейманчо -Исторически си бос това поне показваш до сега.
Модерните нации не коментираме сега а етническата принадлежност което в случая не е едно и също.
А това aki какво са заварили османците е добре отразено и там никъде няма и дума за подобни твърдения -е то е ясно че ти се иска ,ама няма данни никак за това -дай ги да ги видим и ще повярваме.
Никой от византииските историци не споменава за такова нещо-което те не биха пропуснали както и български источници няма.
Османските историци и хронисти също не споменават за такова нещо -нито пр. Ашък пъшъ заде нито Евлия Челеби Нито Нешри
Преглеждам и писанията на Ана комнина която е много добре заподната с Родопите но и там нищо- 11-12в. когато твърдеше един съфорумец с интереси към историята пак съвсем нищо.

Navigation

[0] Message Index

[#] Next page

[*] Previous page

Go to full version