Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Hashashin:
--- Quote from: gece yolcusu on March 01, 2010, 11:51 ---Балканджи, защо ми се струва, че и ти се правиш на неразбрал.Не прочете ли поста на Иса.Следва се линията на Единния Бог, още от Адем а.с., чието продължение е исляма.
--- End quote ---
Гедже, исляма като религиозна доктрина, със всичките си правила и религиозни догми възниква през 7 век в територията на днешна Арабия, когато Коран и Керим е низпослан на Мохаммед САС. преди това като монотеистични религии следващи линията на Адам (Адем) са съществували юдаизма и християнството. Това са доказани факти, неоспорими. Исляма възниква през 7 век!
Шали:
Изпуснах нишката!
gece yolcusu:
--- Quote from: Pepito on March 01, 2010, 12:01 --- Изпуснах нишката!
--- End quote ---
Не си, просто не си я доизплела. ;)
Pomak-Spartak:
--- Quote from: Балканджия on March 01, 2010, 10:32 --- А тъй като днешните българи са славяни, дай да но светнеш славяните с каква религия са дошли оти гледм че си голям капацитет в историческите науки ;)
--- End quote ---
Имам голямо желание да те светна, но капацитета на този сайт за съхраняване на информация май, че е с много малък обем за да се направи това, без да го прегреем! ???
И с голямо желание, защото съм убеден, че на теб ще ти трябват доста светкавици и Gb-айтове памет да ти се прояснят тези въпроси, без да прегрее и изгори този сървър на който се намират в момента Помаците! :o
За повече сведения за славяните, може да потърсиш някой славянски такъв! 8)
Hashashin:
--- Quote from: Pomak-Spartak on March 01, 2010, 14:14 ---Имам голямо желание да те светна, но капацитета на този сайт за съхраняване на информация май, че е с много малък обем за да се направи това, без да го прегреем! ???
И с голямо желание, защото съм убеден, че на теб ще ти трябват доста светкавици и Gb-айтове памет да ти се прояснят тези въпроси, без да прегрее и изгори този сървър на който се намират в момента Помаците! :o
За повече сведения за славяните, може да потърсиш някой славянски такъв! 8)
--- End quote ---
Ами питам те оти се оказа голям капацитет по вярата и религиозните предпочитания ан прабългарите, пък викам ей евала сигурно ей това момче знае и славянето нещо- мюсюлмани ли са били, езичници ли будисти ли. Ама нейсе неще да каже, вай вай вай тъй ще си остана непросветен и тънещ в тъмнина. Добре че поне за прабългарите вече знам, че поне малко от малко да ми олекне на душата.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version