Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
KaraIbrahim:
--- Quote from: Hasan Ismail on December 08, 2010, 21:28 --- Станиславе,Много приказваш,а малко неща казваш.Искаш ли да те черпя едно кафе във В.Търново другата седмица.Познавам там двама с това име,но фамилии не знам и може да излезем познати.Имам една работица,която трябва да свърша в Русе и не ми представлява труднност да мина през В.Търново.Там имам и двама приятели -чисти българи.Ама така да се каже чисти и приятели-аканъ,които много добре знаят,че съм помак и държат много на мен.Помаци ме предадоха,но те не.Много ги уважавам,но има една народна поговорка-Всяка жаба трябва да знае гьола си.В онзиденшната ти приказка много ме доболя,че някои си твои приятелчета казват,че истинските помаци са на север от Стара планина,а всичко останало на юг е лъжа и боклук.Затова реагирах така.Другото писано нямаше нищо общо с теб.Не съм те канил,камо ли да те гоня.Кой съм аз за до го правя.Другото си е дошло от народа.Приказката,че нацията трябва да бъде единна е вярна-особено в настоящият момент,когато трябва да се преодоляват купища проблеми от най различно естество.Но съгласете се,че всичко е приключило през 1989 година и сега в обществото цари демокрацията,няма подтиснати и угнетени,няма привилегировани,че всичко върви към пълна хармония в човешките взаимоотношения в милата ни татковина е една химера.Напротив където е текло,пак тече.Сладкодумието е излишно.Това,че се стараеш да постигнеш хармония и душевен мир е похвално.Пожелавам ти го от все сърце.Дано успееш.А пропо,не се ли занимаваш с дървообработване,защото има един Станислав,който преработва дървесина накрая на града посока Беляковец?Извинявай,неуместен въпрос.
Европомак,Защо ми причиняваш това,не съм дигнал бял байряк,но съгласи се с мен,че досега не съм предложил нищо конструктивно,а само защитавам помашката идентичност и то с никакъв успех.Изглежда,че методите,похватите и подходите ми са неудачни.Разбирам те,че от този райн бяхме може би двама,може би греша,но сега оставаш сам.Какво да се прави?Това е живота.С фанатици не може да се получи диспут.Това се отнася и за мен.Може би грешката е в мен-знам ли.Никой не е идеален.Но честно казано в този сайт не намерих това което очаквах.Трябва да знаеш какво искаш и как да го постигнеш иначе си загубен.И въпреки всичко,ако Алексей Петров се кандидатира за президент гласувайте за него.По добъар кандидат няма да има.Ако е вярно туй дето се говори по медиите- това е плюс за него,ако не е вярно-слагам му два плюса и му казвам ЕВАЛЛА.Ние сме просто помаци,а не прости помаци.И накрая Честит празник на всички бивши и настоящи студенти.Време е да празнуваме.Ха наздраве.....
--- End quote ---
Хасане,душо,защо имам усещането,че днес си бръкнал с двата пръста в контакта? ;D
Hasan Ismail:
Виновен беше празника.2/3 от семейството бивши студенти.И мойта помашка идентичностдоста ми докарва проблеми и в крайна сметка доста ми се понасъбра.Причини-комплексни.Иначе шалтера беше смъкнат.Много съжалявам,че се поизложих. :-[
Hashashin:
Асане, а кина да кажот людено с каурска идентичност бе джаном?.
Hat:
--- Quote from: Hasan Ismail on December 10, 2010, 13:35 --- Виновен беше празника.2/3 от семейството бивши студенти.И мойта помашка идентичностдоста ми докарва проблеми и в крайна сметка доста ми се понасъбра.Причини-комплексни.Иначе шалтера беше смъкнат.Много съжалявам,че се поизложих. :-[
--- End quote ---
Нищо лошо не е станало всеки един от нас има нужда от време на време да излее душата си пред някого,който поне ще се опита да го разбере.Критици,колкото искаш на този свят да не ти пука.
KaraIbrahim:
Да проявим разбиране,нали сме едно голямо семейство! ;D
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version