Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Jack:
--- Quote from: subigi kurt on November 17, 2011, 17:44 ---
Политиците когата искат да крадат народни пари първо лумпенизират народа и после му дават занимавка която в случая е ксенофобията и по-специално туркофобията. ;D
Да но кучето си лае но кервана си върви напред. Жалко за Булгаристан но кой каквото си прави за себе си го прави. Наскоро бях в Москва и видях как почти всеки е идвал тук по Беломорието и как младите девойки искат да се умъжат за турци защото искали стабилно семейство. Гръцките професори вече идват да работят по турските университети, болници и заводи. Светът се мени но нашите булгари нещо се опъват като магаре пред мост. :) ;D :o
--- End quote ---
Да бе, да, разбрахме. Светът се върти само около Турция вече - най-великата държава на света. Как пък не. ;D
Jack:
--- Quote from: EvroPOMAK on November 18, 2011, 10:36 ---ТУК и друго е много важно - да не пречиш на другият и то особено поради някакви си шовинистически възгледи, особено пък на Помаците, тъй като това пространство е собственост на "ПОМАКИЯ" , тъй, че без злорадство и разни там подобни съвети!!!
--- End quote ---
EvroPOMAK, какво имаш предвид като казваш "ПОМАКИЯ"?
ibrahim65:
Хей абе агото Ибрахим изобщо не гу е на пи.....а за вашият български език та
Яс съм ПОМАК бе ПОМАК
ПОМАШКА маика ме е родила
ПОМАК да се наричам първа радост е за МЕЕЕН.
Ben size ne soyledjam cok iyi bilyorum ama neyse.
sultan selim:
Много ми хареса ПОМАК ДАСЕ НАРИчАМ ПЪРВА РАДОСТ Е ЗА МЕНЕ
Rasate:
Айде стига сте се лаяли-дайте да пишем по темата.
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version