Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
Turas:
--- Quote from: ibrahim65 on November 25, 2011, 22:04 ---EvroPOMAK не си заслужава остави го тоя да си пее руфинка болна легнала............докато се умори Вологез лие Полонеэ какъв е не се знае.
--- End quote ---
Знае се! :)
Turas:
--- Quote from: EvroPOMAK on November 25, 2011, 22:45 ---Траките, или предците на Помаците в Родопите - никога, ама никога не са били християни и не са приемали християнството, поне така пише в старите кетапьи. 8)
Те, направо от езичници са станали Помаци, като са приели Исляма от минаващите през Родопите към Западна Европа и Испания арабски емисари пътешественици в периода 7 - 9 век.
--- End quote ---
Значи предците на Помаците са Траки? Ако са траки от кое племе са били?
/7 - 9 век. - седми, осми или девти?
nezir_9:
Здравейте,
Моля, разгледайте тук:
https://www.facebook.com/groups/150809725020914/
и ако Ви допада, заповядайте при нас.
Поздрави,
Незир
EvroPOMAK:
--- Quote from: Вологез on November 25, 2011, 22:51 --- Значи предците на Помаците са Траки? Ако са траки от кое племе са били?
/7 - 9 век. - седми, осми или девти?
--- End quote ---
Значи, така както се казва, че предците на Помаките са били Траки, то същите тези хора са били траки от племето Помаци. :o
А, и всички онези които сега се смятат за Помаци, на никой, ама почти абсолютно на никой не му е през капелата, какви са били техните предци в по-предишно време, щом сега са такива и искат да бъдат нищо друго освен ПОМАЦИ, това нема никакаво значение, а и както казва един познат помак: ::)
"ако, ще моите предци да са били и най-големите каури, аз не съм такъв, а съм само и единствено П-о-м-а-к (ПОМАК), и не ми дреме, кой какво си мисли, и какви теории развива в сайта на "pomak.eu" или където и да е другаде по света!" ;D
Та, хора секакви, безмислено е да се спори с Помак, който е решил да си бъде Помак. :) ;)
ibrahim65:
Та темата беше за кражбите има доста крадливи племена..............та какво ще става по нататък....
Говорих с госпожа Боряна Карпузова та тя си призна че пее ПОМАШКИ песни по ПОМАШКИ свадби.и то с голям кеф.
И каза че никой от ПОМАЦИТЕ нямат авторски права....та затова крадяли...
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version