Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
erol.elis:
--- Quote from: Svetlina on November 28, 2011, 14:03 ---Ти вместо да висиш в сайта започни да се самообразоваш и да провериш дали пра-пра-прадядо ти не се е казвал Велко, както пишат учените. Стига гледа наоколо. 8)
--- End quote ---
Svetlina = Гробовна тъмнина / ти си толкова жалко същество!!!
Ако ти е много интересно, мога да ти изпратя информация за рода си (макар че, изобщо не заслужаваш)!
Там е указано че, съм девета генерация от описаното си родословно дърво. Прародителят ми който е започнал да описва наследниците си се казва АХМЕТ ДЖАКМАН! Вероятно с тези 8 генерации преди мен и моите 48 години са доказателство че, става думи за период не по малко от 150 - 200 години!
По добре ти да провериш дали "пра-пра-прадядо ти не се е казвал Вели", както пишат учените! И наистина "Стига гледа наоколо".
erol.elis:
--- Quote from: Вологез on November 25, 2011, 20:51 ---Къв веркович? Аз ти казвам, че съм я слушал песента в село Селця на път от нова махала към Девин! А какво са чествали помаците, преди да се роди Мохамед? :)
--- End quote ---
Вологез, много ми е трудно да намеря някого когото да попитам какво са чествали помаците преди да се роди пророка ни Мохамед (С.А.В.), но днес категорично знам че, коледа не празнуват!
Turas:
--- Quote from: erol.elis on November 28, 2011, 20:48 ---, но днес категорично знам че, коледа не празнуват!
--- End quote ---
Това го знае и всяко дете! ;)
Svetlina:
--- Quote from: subigi kurt on November 28, 2011, 16:09 ---svetulchice, няма нищо лошо в името Велко но за мен по е важно че сега няма Велко в рода ми. Значи едно време дедите ми са решили да няма Велко за което аз им дължа голяма благодарност. ............Вместо да се засрамите от предишните гаднярски опити за насилствена християнизация продължавате с духа на червените фашисти и цапате форума. Аман от нео-възродители и фашисти като теб. Мислиш си че си се самообразовала но като те гледам какви ги ръсиш ми става ясно не само за първите ти 7 но и за средата в която си израснала. Айде ся марш при твоя си ''Велко'' че дяволите ще те вземат ;D :D 8)
--- End quote ---
Казах ти вече 2 пъти най-приятелски - самообразовай се вместо да си губиш времето. Чети, потопи се в епохата, търси гледните точки, съпоставяй - ето тука в сайта има достатъчно заглавия. И тогава говори на едро.
И ако предците ти са били друговерци какво ще стане? Би се срамувал или би се отрекъл от тях... та се обиждаш и обиждаш?
И като се срамуваш от тях и дразниш ще промениш ли техния живот, а своя? Ами ако са приели исляма, за да спасят децата си, да оцелеят, пак ли ще се срамуваш?
А пра-пра--пра-дядо ти може и Вълк(ч)о да се е казвал.
ibrahim65:
А това е чисто ПОМАШКО оригинално и неповторимо......
Ние сме просто - Помаци! пъстри свежи жизнени радосни.......
Ние сме само-ПОМАЦИ единствени горди дружелюбни......
ПОМАЦИ-помъчвани от душмани ПОМАЦИ-помагали на нуждаешти.....
Абе ПОМАК това съм Аз и приемете този поздрав от нас....
Песента,която разплака всички омъжени жени!
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version