Български > Дискусии
Ние сме просто - Помаци!
omega2:
Изтрито от модератор.
omega2,ако няма какво да пишеш по темата,то не пиши нищо.Четенето също е приятно занимание.
Следващата клевета ще ти е последна в този форум!
MUSALA:
Лъжеш като дърт циганин. Това че си класически милиционерски провокатор, го разбрахме. Петдесет и четири годишния İbrahim Kırpa4ev /Иван Кърпачев/, е работил дълги години в офис с компютри за циганите. В София. В някаква фондация за интеграция на циганите. Тази интеграция претърпя пълен провал. Нито циганите останаха интегрирани, нито пък парите стигнаха до тях. Но Ибрахим Кърпачев се научи да работи на компютри. За това omega 2 , не се прави на умряла лисица, тези номера на минават на кумчовълчовци и баби меци.. ;D
omega2:
Musala toi e rabotil v ofisi sled 90-te no ne i s PC. A pık za tova 4e sım bil militsionerski provokator si go izmislq6 ti
ibrahim65:
Здравейте omega2 поздравявам ви за участието тук в този сайт въпреки че заедно със брат ти и баща ти събрано на куп няма нищо особено.
Можиш спокоино да се върниш обратно в постингите си и да видиш какво си публикувал просто си играеш на полицайче......
На доста хора им е писнало от вас и аз призовавам администрацията тук ако не вземе мерки аз ще се отегля нямам намерения да превръщам този прекрасен сайт в семейни и лични свади което ми е под достойнството.
Но имам няколко въпроса към вас.
-1 Защо сте толкова загрижени за Иван -Ибрахим Кърпаче да не би да пеете една песен с него или да не пърдите в един кюп.
-2 Искам да истъкниш тук на всички защо се заяждаш с мен със какво ви засегнах след като вие почнахте първи.
-3 Говорите за доблест и тем подобни затова очаквам от вас да си публикуваш собствената си биография да не я направя АЗ.
Рядко съм срещал човек да ми знае толкова подробно биографията но противоположно на това аз също зная вашата НАЛИ.
В края на крищата и аз имам приятели като Димитър Амбарев, Давид Каменски ñ имам, Събка Геновска ñ член на Комитета за национално помирение, Али Стивасаров, ...
EvroPOMAK:
Армадашьче, "Омега2", не сметаш ли, че е време да коментираш само по темата и, ако имаш нещо лично да си питаш на ел.поща човека който искаш да си питаш, а !?! :o ???
Инак, след предупреждение и неизпълнение на правилата във форума, може да те се последва, но ескьузе моа, един виртуален ритник от форума, което е тъждествено с блокиране за срок или изгонване, ако се продължават тези едни и същи заяждания и тем подобни лични ровичкания, ръчкания и не наместо въпроси, които може да попиташ човека по друг начин! ::) 8)
То, бива бива, ама свинкьа за курбан не бива! :o
Ай, бай, и по-внимително в темите !!! :) ;)
Navigation
[0] Message Index
[#] Next page
[*] Previous page
Go to full version